Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Poznáte to aj vy? Kráčate po chodníku a zrazu cítite, že vám čosi lezie po achilovke. Pozriete sa a zbadáte, že spod päty sa tlači von vložka z topánky. Čo s tým? Prilepiť zvnútra o topánku, alebo existuje nejaký trik?
veronikasadnosím ortopedické vložky, posledné tenisky z rikiers mi to robia tiež, žiadne iné topánky nie ...
ivka70mne sa to obcas stane, ked som na boso, pri vyzuvani. Ale pocas chodze nie ....takze neporadim ....
GabinkaÚplný úlet je, keď vylieza pôvodná vložka spod gelovej, začalo sa to hadam mesiac po prvom obutí.
veronikasadmne vylieza ortopedická vložka, len v tých posledných teniskách od rikiers
veronikasadak by mi to robila pôvodná vložka, tak topánky idem reklamovať
buchačGabinka (Dnes 15:13) Úplný úlet je, keď vylieza pôvodná vložka spod gelovej, začalo sa to hadam mesiac po prvom obutí.
==================
Chyba bude :
1. v topánke - čiže je nekvalitná obuv = reklamácia
2. v nohe - povedzme, že sa nohy potia = častejšie sušenie obuvi a vložiek
3. v chôdzi - ťahanie nôh a podobne
viktorviktoršmykľavé po šmykľavom sa šmýka, v auto lekárničke je gumové škrtidlo, skús odrezať kúsok a podlepiť na špic
Pravidlá a tipy
Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
==================
Chyba bude :
1. v topánke - čiže je nekvalitná obuv = reklamácia
2. v nohe - povedzme, že sa nohy potia = častejšie sušenie obuvi a vložiek
3. v chôdzi - ťahanie nôh a podobne