vlado 33
Ešte raz napíšem, žeby to bolo zrozumiteľné.
Ja neviem, kto ma tu aké právomoci teraz, mňa to ani nezaujíma. Kuki založila tému, iba si myslím, že má právo na to, že nevhodné príspevky môže mazať. Ja nikomu neposielam SS, nato som dosť starý, žeby ma niečo na „Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo“ rozhodilo. A že to robíte vy, to je smutné teda. Treba brať veci s nadhľadom, treba pouvažovať trochu.
Trochu si stratený, keby si videl a pochopil trochu kontinuity, možno by si nenapísal nič o posielaní ss. To čo si prevzal od kuki bol totiž hejt, ktorým reagovala na moju výhradu k vymazaniu spomienky na prvý transport ľuďí z územia Slovenska. Voči tomuto hejtu som sa patrične ohradil. Ona totiž tu potom hapkala čosi o tom, že ja som jej teda nič nepísal ale, že ss boli len dve (len sama vie od koho) a nakoniec sa dozvieme že to bola niekde z minulosti len jedna ani sme sa nedozvedeli aká (a či vôbec urážlivá??).
Možno by bolo dobré sa držať toho nadhľadu a nad vecami trochu pouvažovať.
vlado 33
Je tu záškodník, čo to tu kazí
Žeby majkii?
Vidieť ako to myslíš, keď hovoríš o "pouvažovaní" nad vecam, cez sviatky som tu nepísal takmer nič a preto som źáškodník, lebo som nereagoval na tvoje duchaplné príspevky.
Predvčerom si poprial pekné, pokojné a veselé sviatky členom porady, a takáto je "úprimosť" tvojho želania.