majkii
Smrť Daniela Heribana dnes zaskočila mnoho z nás, čo ma na tejto veci šokovalo, že konšprátori a manipulátori cynicky zneužili jeho smrť na šírenie svojich fantasmagórii o jeho úmrtí na očkovanie proti covidu. Mentálna úroveň a schopnosť empatie týchto ľudí je extrémne nízka, keď dokážu zneužiť ešte aj takúto udalosť.
https://www.facebook.com/CheckbotSK/...32436337051737 Hento ma až tak nezaujíma, hoci bez vetra sa ani lístok nepohne, ale skôr ma zarazila oveľa podstatnejšia vec, a to je úroveň nášho zdravotníctva.
Sused Daniela Heribana "bonzol" že večer pred smrťou bol v nemocnici s neznesiteľnými bolesťami chrbta, čo je podľa mňa jeden /z iných/ dosť výrazný príznak začínajúceho infarktu.
1. Ako ho vyšetrili?
2. Prečo ho poslali domov?
Dúfam, že rodinní príslušníci Daniela podajú potrebné podnety na konkrétne inštitúcie, lebo nie je možné, aby 43 ročného človeka odflákli natoľko, že na druhý deň ráno zomiera.
PS: okrem toho platí to, čo som písal včera - smrť Daniela Heribana najviac zneužívajú na sociálnych sieťach členovia Matovičovo-Hegerovej "bývalej" vlády.
Ak si pozriem ich FB stránky, tak na jeho smrti tancujú do aleluja.