Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XX.

Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

U mňa jeho linky fungujú...
0 1
romana147 romana147

romana147 je offline (nepripojený) romana147

kukučka
romana147
kukulienka

1, prečítať si Chmelára a potom Štyri dohody. 2, Nevidel si videá a nečítal si správy lekárov o divných zrazeninách v krvi zistených pri pitvách? Aj u malých detí?
1, Edo je od nás = čaptavý SKOROkomunista 2, Neopakuj Ficove TÁRANINY !
Ešte jeden nevhodný príspevok na moju adresu a zverejním tvoju správu

ty úbožiak

Či ju mám poslať tvojim kamarátom?

Dodnes si sa nepriznal.
Písal som ti nepravdu ? Lebo ak áno, celý som "ľakol"

žiakúbo = asi tvoj syn / ak si už opelichaná kukuška, tak VNUK

prepíč, ale na Porade NEMÁM kamarátov, ostatným pošli = poznajú ma

NIE JE na internete môj príspevok , ku ktorému by som sa NEPRIZNAL
ak píšeš popletené piate cez štrnáste, tak napíšem a pravdu NEZMAŽEM !
0 1
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je teraz online bjuty smis

misoft
kukuč - klídek. Oni sú totiž prilepení k stoličkám, prsty skrivené od zúrivého písania somarín, oči vypleštené do monitora.... (romana147 - každých 5-8 min., OneUp, majkii, bjuty....) - sedia tu 24/7. Mne sa zdá, že im aj nohy zakrpateli, zadky im vrástli do stoličiek..... Miesto stravy sú na výživových infúziách.... Proste - sú "budúcnosť" v dnešnej dobe
A pchajú sa všade - i tam, kde sú dôležití ako ho*no v tráve!
no ...ja že ako to v tvojej hlave

troll, čo tu má cez 45 000 príspevkov tu bude mudrovať .....však toľko tu má už len tvoj pán...
radšej ho počúvaj a dávaj nejaké vtipné obražťoky.....
0 1
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Konečne na ňu došlo!
https://spravy.pravda.sk/domace/clan...e-agrodotacie/
A len dúfam, že poriadne vyfasuje - baba jedna - veď brala od štátu "dotácie" i na to, čo jej nepatrilo, pričom majitelia museli platiť dane.
0 0
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

misoft
Konečne na ňu došlo!
https://spravy.pravda.sk/domace/clan...e-agrodotacie/
A len dúfam, že poriadne vyfasuje - baba jedna - veď brala od štátu "dotácie" i na to, čo jej nepatrilo, pričom majitelia museli platiť dane.
To na mojom poli robia pravidelne firmy ktoré tam parkujú autá, policajti tam bývajúci čo si tiež jednoducho niečo zaberú a za to ešte som vyšetrovaný NAKA pre subvenčný podvod vo výške 41,40 eur (požadovanie dotácie za výmeru z ktorej platím daň) a navyše aby to nebolo málo tak na výmeru zeleniny ktorá nie je 0,3 ha len 0,29 dostanem nič a na prídavok od inšpekcie živ prostredia 2000 eur za to že som kvôli autám na poli nemohol ošetriť proti ambrózii 0,6 ha .Na Slovensku je to tak!!!!!!!!!
0 0
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je teraz online bjuty smis

Exposlankyňu zastupuje advokát Ondrej Urban. Ten je známy najmä ako obhajca exriaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského a je aj súčasťou obhajobného tímu podnikateľa s väzbami na Smer Miroslava Výboha.
Urbana vylúčil Európsky súd pre ľudské práva na dva roky zo všetkých konaní. Tak dlho nebude môcť v Štrasburgu zastupovať žiadneho klienta.

keď som to dal pred 2 týždňami, hneď som bol pre miestnu úderníčku dezolátik a videla tam kočnera.....
1 1
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Nandrolon
technicky to áno, ale obsahom nie, vysvetlil buchy
2 0
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

kukučka
Nandrolon
technicky to áno, ale obsahom nie, vysvetlil buchy
Pozriem "Buchyho" keď budem mať čas, ale viem, že prv tieto linky fungovali iba chvíľu presne tak, ako písal Buchy, ale zrejme je ten "bug" už opravený, aspoň pre firefox, buchy chodí mám dojem na chrome.
Ináč neviem, čo si tým chcela napísať....
0 1
kukučka kukučka

že mi ukáže stranu a nie konkrétny príspevok
1 0
kukučka kukučka

majkii
Ako písal Bjuty, hejt nie je názor, hejt je jed, nenávisť.
Tak ho nepoužívaj!!!

majkii
K tomu bezočivému klamstvu, čo si dala vyššie ako vás tu nenávidím(e) a preto chodím(e) sem na poradu, sa vyjadrím neskôr.
Použila som TVOJU logiku!!!

No litánie písať nemusíš. Chýbal si tu pár rokov, ale do počtu dní pri výpočte príspevkov za deň si ich zarátal, logická chyba, žiadne básnenie.
1 1
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Štát dá po novom peniaze aj rodičom, ktorým nevzali deti do škôlky. Predĺži im rodičovský príspevok

https://domov.sme.sk/c/23173705/stat...prispevok.html

Na paráááádu....fujtajbl
0 0
OneUp OneUp

OneUp je teraz online OneUp

bjuty smis
misoft
kukuč - klídek. Oni sú totiž prilepení k stoličkám, prsty skrivené od zúrivého písania somarín, oči vypleštené do monitora.... (romana147 - každých 5-8 min., OneUp, majkii, bjuty....) - sedia tu 24/7. Mne sa zdá, že im aj nohy zakrpateli, zadky im vrástli do stoličiek..... Miesto stravy sú na výživových infúziách.... Proste - sú "budúcnosť" v dnešnej dobe

troll, čo tu má cez 45 000 príspevkov tu bude mudrovať .....však toľko tu má už len tvoj pán...
bjuty smis
misoft

Rodinka v akci. Redjohn nalepsie radi
ba.jpg  
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať