Zavrieť

Porady

Čistá psychiatria XX

Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Téma je uzavretá.
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Nandrolon
Kuffa sa o bezdomovcov stará. Ty by si ich akurát okradol.
kuffa sa o bezdomovcov stará. ty by si im akurát postrielal deti...

a čo že sa stará ? tým zmyje iné svinstvá, čo robí ?....aj tisa chvalia...aj hitler zdvihol ekonomiku...
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
majkii
Keď niekto nepoužíva v každom druhom slove vulgarizmus tak hneď sa tvári "umelo slušne"? typické uvažovanie
...a nože nám povedz svoj názor ohľadom vitráže v Divadle P. O. Hviezdoslava.
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
Tam sa ale žiadna vitráž nemenila.
bjuty smis bjuty smis

Petícia za okamžité odvolanie a odstúpenie riaditeľky DPOH v Bratislave spolu s jej podriadenými, ktorej autorom je hudobník Milan Olšiak, má už vyše 6-tisíc podpisov. Aj v nej sa mylne uvádza, že na vitráži je zobrazená odrezaná hlava Ľudovíta Štúra a preškrtnutý slovenský znak – v skutočnosti ide o gardistický dvojkríž.

)))))))))))))))))))))))))))))))))))
to nevymyslíš štúr a slovenský znak...
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

buchač
kopretinka
buchač
Nič sa nezmenilo v tejto oblasti.
Ani vo veľkých obchodoch sa mince nevážia, ale sypú do mašiny a tak zrátajú.
Tie malé si to pekne krásne spočítajú po jednom kuse...žiadne váženie.
vážia sa papierové aj kovové.robila som to.
Tak si to konečne ujasnime.

Ty si to tak robila...však OK.
Supermarket (zo 5x väčší ako ten tvoj), kde bola zamestnaná moja 1/2ka, to nerobil.
Misoft nemá ani len páru o problematike (internet nerátam), no je múdry ako rádio.

Ja tvrdím, že sa to nejak nezmenilo.
Do bánk nosia tržby malé obchodíky a pri okienku ich pracovník prevezme.
Ako si ich banka prepočíta, to je jej vec.
Proste a jednoducho povedané, že sa nedá jednoznačne tvrdiť (ako to robí vždy a zakaždým Misoft), aká je prax v jednotlivých obchodoch.
Očuj - ty pralesný yeti - a kedyže tvoja manželka v tom obchode robila? Pred 10-timi rokmi? A že vraj nemám ani páru? Denne som v obchodoch, často vidím, ako vyberajú, alebo dávajú peniaze do pokladní, do samoobslužných pokladní. Aj v banke to robia - len ty si tvrdíš svoje, napriek tomu, že moje fakty potvrdilo viac poraďákov. Všetci sme debili, len TY SI AUTOBUS.
Alebo si myslíš, že v takom obchode, kde je 20 pokladníc, musia doplniť bankovky, mince - budú KAŽDÚ pokladňu robiť 10 minút, len tým, že budú mincu po minci, bankovku po bankovke počítať?
Radil som ti - VYLEZ z toho pralesa nad Košicami a poobzeraj sa po svete, lebo ti to už lezie na MOZOG!
buchač buchač

misoft
1. Všetci sme debili,
2. Radil som ti - VYLEZ z toho pralesa nad Košicami a poobzeraj sa po svete, lebo ti to už lezie na MOZOG!
1. Všetci nie...to iba ty ...
2. Aj ja som ti radil - UŽ TOĽKO nepi...lebo ti to lezie na MOZOG !

Tvoje problémy a Onasisove peniaze by som teda chcel mať.
Mne je totiž úplne u prdele, či peniaze počítajú alebo vážia...kľudne nech si ich poukladajú na stôl a merajú na dĺžku.

P.S.:
Choď radšej dávať obrážťoky, to ti ako tak ide...
Ozaj...a nezabudni aj dnes ísť kontrolovať obchody, že či dobre robia s financiami okolo pokladní.
buchač buchač

majkii
Keď niekto nepoužíva v každom druhom slove vulgarizmus tak hneď sa tvári "umelo slušne"? typické uvažovanie
Keď vravíš o vulgárnom vyjadrovaní, tak toto ti nevadí ?

https://www.hlavnydennik.sk/2023/09/...avdu-o-mediach
duves duves

Niekto
pohlavny dennik
bjuty smis bjuty smis

dnes bude okolo blboša dlahu veľmi veselo.....
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Prečo?
duves duves

Niekto
Predá hodinky a vinohrad a rozdelí to pospolitému ľudu.
https://spravy.pravda.sk/parlamentne...-je-jeho-plan/
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

Vážení kolegovia, vážení spoluobčania!

Ako odborná spoločnosť združujúca psychiatrov na Slovensku cítime pálčivú potrebu vyjadriť sa k nadchádzajúcim parlamentným voľbám 2023. Pevne veríme, že naše vyjadrenie bude vnímané tak, ako je zamýšľané, teda ako apel na jedny z najvýznamnejších ľudských hodnôt: pravdu, otvorenosť, spoločenskú solidárnosť, toleranciu a nenásilie, ktoré má v našej krajine vybudovanú krásnu, a dúfame, že aj pretrvávajúcu a pretvárajúcu tradíciu.

Dianie v spoločnosti – ako sú aktivity a prejavy niektorých politikov spochybňujúce demokratický režim, a to, ako sú tieto aktivity obyvateľstvom prijímané, napríklad deklarovanie potreby „silnej ruky“, nastolenia akéhosi poriadku, delenie spoločnosti na „nás“ a „tých druhých“, negatívny postoj k menšinám, spochybňovanie legitimity hlavy štátu a štátnych inštitúcii – svedčí o tom, že sa opäť nachádzame na križovatke dejín, keď je ohrozená sloboda, samotné srdce demokracie.

Apelujeme na všetkých, aby sme neboli informačne naivní, aby sme sa snažili kriticky a racionálne vyhodnocovať lživé a klamlivé vyhlásenia, z ktorých sa stratila pravda a ktorých úlohou je len sugestívne pôsobiť na každého z nás, potenciálnych voličov. Apelujeme na to, aby sme skúmali vyhlásenia politikov v širšom kontexte ich osobnosti a predchádzajúceho pôsobenia, aby sme volili s pokojom a rozvahou. Veľmi nám záleží na budúcom vývoji našej spoločnosti a vyzývame na uvedomelú, zrelú a pritom vo svojej podstate jednoduchú schopnosť odolať podnecovaniu k afektom a k agresii, šíreniu dezinformácií a klamstiev. Pripomíname, že demokracia je združená s tými najlepšími hodnotami pre život, prácu, tvorivosť a oddych práve preto, že znamená slobodu a vytvára najlepšie podmienky pre osobnostný rozvoj, psychické zdravie a šťastie.

S predstavami otvorenej a zdravej spoločnosti hľadíme na našu budúcnosť a nechceme pritom privierať oči. Upozorňujeme, že demokraciu nemožno krájať do nejakých jej menších podôb, že ju možno zachovávať len celú, a ak teraz kráča len na hlinených nohách, ktoré jej možno nesprávnym výsledkom nadchádzajúcich volieb jednoducho zraziť, nedopusťme, aby sa tak stalo.

Výbor a Dozorná rada SPsS SLS
(kopírované zo stránky)
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Negoce
Vážení kolegovia, vážení spoluobčania!

Ako odborná spoločnosť združujúca psychiatrov na Slovensku cítime pálčivú potrebu vyjadriť sa k nadchádzajúcim parlamentným voľbám 2023. Pevne veríme, že naše vyjadrenie bude vnímané tak, ako je zamýšľané, teda ako apel na jedny z najvýznamnejších ľudských hodnôt: pravdu, otvorenosť, spoločenskú solidárnosť, toleranciu a nenásilie, ktoré má v našej krajine vybudovanú krásnu, a dúfame, že aj pretrvávajúcu a pretvárajúcu tradíciu.

Dianie v spoločnosti – ako sú aktivity a prejavy niektorých politikov spochybňujúce demokratický režim, a to, ako sú tieto aktivity obyvateľstvom prijímané, napríklad deklarovanie potreby „silnej ruky“, nastolenia akéhosi poriadku, delenie spoločnosti na „nás“ a „tých druhých“, negatívny postoj k menšinám, spochybňovanie legitimity hlavy štátu a štátnych inštitúcii – svedčí o tom, že sa opäť nachádzame na križovatke dejín, keď je ohrozená sloboda, samotné srdce demokracie.

Apelujeme na všetkých, aby sme neboli informačne naivní, aby sme sa snažili kriticky a racionálne vyhodnocovať lživé a klamlivé vyhlásenia, z ktorých sa stratila pravda a ktorých úlohou je len sugestívne pôsobiť na každého z nás, potenciálnych voličov. Apelujeme na to, aby sme skúmali vyhlásenia politikov v širšom kontexte ich osobnosti a predchádzajúceho pôsobenia, aby sme volili s pokojom a rozvahou. Veľmi nám záleží na budúcom vývoji našej spoločnosti a vyzývame na uvedomelú, zrelú a pritom vo svojej podstate jednoduchú schopnosť odolať podnecovaniu k afektom a k agresii, šíreniu dezinformácií a klamstiev. Pripomíname, že demokracia je združená s tými najlepšími hodnotami pre život, prácu, tvorivosť a oddych práve preto, že znamená slobodu a vytvára najlepšie podmienky pre osobnostný rozvoj, psychické zdravie a šťastie.

S predstavami otvorenej a zdravej spoločnosti hľadíme na našu budúcnosť a nechceme pritom privierať oči. Upozorňujeme, že demokraciu nemožno krájať do nejakých jej menších podôb, že ju možno zachovávať len celú, a ak teraz kráča len na hlinených nohách, ktoré jej možno nesprávnym výsledkom nadchádzajúcich volieb jednoducho zraziť, nedopusťme, aby sa tak stalo.

Výbor a Dozorná rada SPsS SLS
(kopírované zo stránky)
Neverím, že niektorí, kým dočítali tento text si pamätali a pochopili čo bolo na začiatku
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Psychiatri na sk.....také existuje...no toto
duves duves

Niekto
Prezieravá časť populácie o5 objavila praudu
https://news.refresher.sk/143957-Tis...ch-pokladniach
bjuty smis bjuty smis

on vážne čaká, že po tomto, čo tu včera vyvádzalo dostane odo mňa inú odpoveď, ako sprostú urážku ???

toto vyvádzalo včera...uvidím, čo bude dnes...od kresťana...asi je naozaj čas na ohlásenie inde...

Včera 16:57 Nandrolon: Ale keď by som fackal tvoju ženu, tak jedine v latexových rukaviciach, aby som sa nezašpinil, potom by som dal aj teba, keď by už boli od hovna.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Zase chceš udávať?
A áno, s tým plne súhlasím /s tým zvýrazneným/, akurát ty si chýbal na slovenčine čo to súvetie s bodkou na konci vety vlastne znamená a aký má význam.
vlado 33 vlado 33

vlado 33 je offline (nepripojený) vlado 33

bjuty smis
on vážne čaká, že po tomto, čo tu včera vyvádzalo dostane odo mňa inú odpoveď, ako sprostú urážku ???

toto vyvádzalo včera...uvidím, čo bude dnes...od kresťana...asi je naozaj čas na ohlásenie inde...

Včera 16:57 Nandrolon: Ale keď by som fackal tvoju ženu, tak jedine v latexových rukaviciach, aby som sa nezašpinil, potom by som dal aj teba, keď by už boli od hovna.
Tomu už fakt teraz nerozumiem. Tvoja žena má nasraté v hlave, alebo nedajbože na hlave?
buchač buchač

Vo chvíli, KEĎ PROTEST začal z reproduktorov SA OZVALA SLOVENSKÁ HYMNA, sa z vedľajšej ulice OZVALA kontrademoštrácia. Pár ľudí s dúhovými a ukrajinskými vlajkami pustilo NA ZNAK NESÚHLASU hudbu z bicykla. Netrvalo dlho a agresívna časť protestujúcich ich obkľúčila. PADLI FACKY, vyhrážky
https://kultura.pravda.sk/divadlo/cl...hp_3clanok_box

Mám za to, že hentí progresívni buzeranti by si zaslúžili riadnu nakladačku a nie iba pár smiešnych faciek....
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať