Zavrieť

Porady

Čistá psychiatria XX

Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Téma je uzavretá.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Negoce
buchač
Negoce
pavol54
marleau
Normálne ho zdrapím a odhodím ako prekážku na ceste.
Ak nemám zaplatenú cestnú daň a zákonnú poistku tak polícia so mnou spraví rýchly proces.
poopravím ťa - cestná daň neexistuje už dávno (existuje daň z motorových vozidiel, toto rieši príslušný DU, nie Polícia SR........, Polícia SR nerieši úhradu poistky, rieši skutočnosť existenie poistnej zmluvy.....
Vidno, že nie si v obraze...ale to je jedno.
Takže aj inak :
1. skús nemať zaplatenú daň z vozidiel a pokutička
2. skús nemať STK a EK a pokuta je na ceste
3. skús nemať biely papier o zaplatení poistky a polícia ťa skasíruje na mieste
nerozumiem prečo sa do mňa navážaš, teba som nepoopravila, ale Paľa, odporúčam staraj sa sám o svoj obraz (ten čo tu máš na Porade)
napísal som preklep (diaľničná známka ak si tam kde musí byť) dmv musíš mať ak používaš na podnikanie, minulý týždeň ma preklepli aj papiere zobrali (kvôli zlodejskému servisu - zobral zálohu na sklo a už tam nie je darmo som to tým múdrym chlapcom vysvetľoval ) vraj som sa mal nechať doviesť odťahovkou na výmenu skla. Oddýchol som si že neovládajú zákon o cestnej premávke nemám platný papier od lekára (nad 65) to by bol aj vúdčí list v háji
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
buchač
1. ešte veľa veciam nerozumieš...

Pozor na to, lekcia od politruka.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
duves
buchač
1. ešte veľa veciam nerozumieš...

Pozor na to, lekcia od politruka.
Ty tárajko ...tu máš svojho politruka, progresívneho. Jemu sa klaňaj a pchaj do liberálnej diery.
https://spravy.pravda.sk/domace/clan...hp_3clanok_box
duves duves

Niekto
Už si si našiel svojho chlapca?
marleau marleau

marleau je offline (nepripojený) marleau

Negoce
pavol54
marleau
Ak nemám zaplatenú cestnú daň a zákonnú poistku tak polícia so mnou spraví rýchly proces.
poopravím ťa - cestná daň neexistuje už dávno (existuje daň z motorových vozidiel, toto rieši príslušný DU, nie Polícia SR........, Polícia SR nerieši úhradu poistky, rieši skutočnosť existenie poistnej zmluvy.....
minule odo mňa pandúri pýtali poistku
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

marleau
Negoce
pavol54
marleau
minule odo mňa pandúri pýtali poistku
Zase si nemal po ruke https://www.obi.sk/tavna-poistka/poi...5-ks/p/4763041 ?
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Mal, ale asi nesprávnu - túto

Nandrolon Nandrolon

Keby im ukázal do okienka toto, tak by mu len povedali, v poriadku, choďte, rýchlo, rýchlo.
:-))))))
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Kúrňa - zapol som si RTVS1 - a je mi bľuvno - Bláznovič tam tliacha také cococtiny, až mi bliká obrazovka
Nandrolon Nandrolon

Ja som šiel lietať, tak som si nahral o 5 minút 12, kuknem neskôr.....
Bol tam Uhrík a Matovič.
duves duves

Niekto
https://dennikn.sk/minuta/3561873/
pavol54 pavol54

Oľano ak bude zvolené zabezpečí nízke ceny potravín. Prečo nie do volieb? N a inflačných cenách získal štát toľko že to zvýšenie na deti a dôchodcom ani len nepokryje infláciu. Takže ak za fica pridali po eure bolo to v skutočnosti viac ako títo sľubujú
duves duves

Niekto
šíritelia praudy
pavol54 pavol54

Toto je na psychiatrické vyšetrenie . V Levoči sa vodič s plným domiešavačom vtrepe na môstik s nosnosťou 16 ton výsledok je na "pravde"
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

pavol54
Toto je na psychiatrické vyšetrenie . V Levoči sa vodič s plným domiešavačom vtrepe na môstik s nosnosťou 16 ton výsledok je na "pravde"
Odpovede Levočanov:

V podstate som rád, že ten most spadol. Vďaka Bohu, že sa nikomu nič nestalo. Snáď po 20 rokoch sa dočkáme nového, plnohodnotného mosta. Tento most bol ,,lepený" 20 rokov. A najväčšia záplata, tak ako na desiatkach iných mostov na Slovensku, bola tabuľka s obmedzením hmotnosti. Za týmto mostom sa postavilo niekoľko domov, ku ktorým išli aj domiesavače a ani raz sa nezlomil. ...nuž trochu odvtedy prehnil, prehrdzavel, zimy s ním popracovali a nemal ho kto opraviť. 20 rokov... Voľakedy dávno bol na moste aj asfalt. Tých 20 rokov ho už nahrádzali tlmiče áut. Za ten čas sa vystriedalo niekoľko primátorov.
Ďalšou otázkou je kedy bude nový? Oprava toho pri odbočke do Fedorkinho Jarka, približne 60 metrov dĺžky, trvala asi pol roka. Pontónový nie je riešenie. Je to improvizácia. Snáď to pochopia aj zodpovední aj napriek tomu, že do volieb samosprávy je ešte ďaleko.
pavol54 pavol54

Negoce
pavol54
Odpovede Levočanov:

V podstate som rád, že ten most spadol. Vďaka Bohu, že sa nikomu nič nestalo. Snáď po 20 rokoch sa dočkáme nového, plnohodnotného mosta. Tento most bol ,,lepený" 20 rokov. A najväčšia záplata, tak ako na desiatkach iných mostov na Slovensku, bola tabuľka s obmedzením hmotnosti. Za týmto mostom sa postavilo niekoľko domov, ku ktorým išli aj domiesavače a ani raz sa nezlomil. ...nuž trochu odvtedy prehnil, prehrdzavel, zimy s ním popracovali a nemal ho kto opraviť. 20 rokov... Voľakedy dávno bol na moste aj asfalt. Tých 20 rokov ho už nahrádzali tlmiče áut. Za ten čas sa vystriedalo niekoľko primátorov.
Ďalšou otázkou je kedy bude nový? Oprava toho pri odbočke do Fedorkinho Jarka, približne 60 metrov dĺžky, trvala asi pol roka. Pontónový nie je riešenie. Je to improvizácia. Snáď to pochopia aj zodpovední aj napriek tomu, že do volieb samosprávy je ešte ďaleko.
dopravné značenia sú na to aby sa dodržiavali, aj v obci môžeme ísť len 50 hoci by to cesta zvládla aj keby sme sa po nej preháňali stovkou
Blachsus Blachsus

Blachsus je offline (nepripojený) Blachsus

Neviete niekto kde sa da kupit magneticky, velmi tazky naramok ? Otrepal by som ho o kotrbu bruchacovi, ktori tu siri nehorazne bludy
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

Blachsus
Neviete niekto kde sa da kupit magneticky, velmi tazky naramok ? Otrepal by som ho o kotrbu bruchacovi, ktori tu siri nehorazne bludy
Ty sa musíš strašne nudiť
Blachsus Blachsus

veronikasad
Blachsus
Ty sa musíš strašne nudiť
https://www.porada.sk/t334854-magnet.html
Blachsus Blachsus

Dnes 18:31 buchač: Ha, ha, ha.....ty nevieš dať odpoveď v téme, to sa tu ideš realizovať ?

------------------------------------------------------
temu si zatvoril, ked si tahal s misoftom ako vzdy za kratsi koniec
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať