Zavrieť

Porady

Čistá psychiatria XX

Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Téma je uzavretá.
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

Blachsus
Dnes 18:31 buchač: Ha, ha, ha.....ty nevieš dať odpoveď v téme, to sa tu ideš realizovať ?

------------------------------------------------------
temu si zatvoril, ked si tahal s misoftom ako vzdy za kratsi koniec
Zatvorenie temy som nahlásila ja, lebo sa nevieš spratať do kože. Neustále rýpeš, daj už konečne nejakú rozumnú radu.
Blachsus Blachsus

Blachsus je offline (nepripojený) Blachsus

veronikasad
Blachsus
Dnes 18:31 buchač: Ha, ha, ha.....ty nevieš dať odpoveď v téme, to sa tu ideš realizovať ?

Zatvorenie temy som nahlásila ja, lebo sa nevieš spratať do kože. Neustále rýpeš, daj už konečne nejakú rozumnú radu.
tie vulgarnosti a bludy buchaca ti akoze nevadili udavacka ?
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Blachsus
To je tvoj názor, ja ti ho neberiem...ALE láskavo nevnucuj svoj názor mne (prípadne iným).
Misoft ? Ten rozumie akurát počítačom, ale inak nic moc, takže žiaden kratší koniec sa nikdy konať nebude.
A u teba je to ešte horšie.

Nemáš pravdu s tým zatvorením témy...teda žiaľ, nakoľko nemám také právomoci. Ak by tomu tak bolo, nuž by to tu vyzeralo trochu inak.
Napríklad tvoje príspevky by som mazal okamžite...a ak by sa dalo, tak by som ťa vyšmaril jedna radosť (a s tebou by ich išlo viacero).

...a ako povedala Veronka, veď daj nejakú radu a nerealizuj sa len stupídnymi komentármi. Lenže to ty nemôžeš, nakoľko na to proste nemáš...
veronikasad veronikasad

Blachsus
veronikasad
Blachsus

Nahlasila som zmazanie všetkých komentárov, teda aj buchačových, čo moderátor aj urobil. Lenže ty si pokračoval v rýpaní ďalej, preto bola téma uzatvorená. Ano, budem udavačka, keď budeš rýpať a urážať iných poraďákov. Dnes si začal ty. .
Blachsus Blachsus

buchač
Blachsus
To je tvoj názor, ja ti ho neberiem...ALE láskavo nevnucuj svoj názor mne (prípadne iným).
Misoft ? Ten rozumie akurát počítačom, ale inak nic moc, takže žiaden kratší koniec sa nikdy konať nebude.

Nemáš pravdu s tým zatvorením témy...teda žiaľ, nakoľko nemám také právomoci. Ak by tomu tak bolo, nuž by to tu vyzeralo trochu inak.
Napríklad tvoje príspevky by som mazal okamžite...a ak by sa dalo, tak by som ťa vyšmaril jedna radosť (a s tebou by ich išlo viacero).

...a ako povedala Veronka, veď daj nejakú radu a nerealizuj sa len stupídnymi komentármi. Lenže to ty nemôžeš, nakoľko na to proste nemáš...
hlavne , ze ty tu vnucujes stupidne dristy kazdemu uboziacik s medenym naramkom
veronikasad veronikasad

Blachsus
buchač
Blachsus

niekomu pomôže medený náramok, niekomu kňaz či veštica, tebe už zrejme len psychiater
Blachsus Blachsus

veronikasad
Blachsus
buchač
Blachsus

niekomu pomôže medený náramok, niekomu kňaz či veštica, tebe už zrejme len psychiater
tebe a bruchacovi ani ten udavacka a ritolezka
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je teraz online bjuty smis

Blachsus
veronikasad
Blachsus

to si pekne vystihol...
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Psychopat v akcii https://www.topky.sk/cl/10/2592495/N...vziat-mikrofon

Doporučujem preštudovať aj www.matovic.sk
:-))))))))))))
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

No - aspoň občania mali "cirkus" on-line a dokonca zadarmo
Nandrolon Nandrolon

fajne dostal ten čurák do nosa, zrazu kvičal trasľavým hlasom ako 6 ročné decko.
Škoda, že ho po tej kopačke nohami Kaliňák za tie nohy nevyvliekol von z auta, mohlo by to byť lepšie.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Na jednej strane - Bláznovič zastal vozidlom tam, kde nemal, na komunikácii pre chodcov. Na druhej strane - spočiatku to vyzeralo len na slovné prekáranie, ale okamihom otvorenia vozidla a DOBÍJANIE sa Kaliňáka do vozidla (a s cieľom odobrať mikrofón, ktorý mu nepatril) + tie ďalšie údery - to by sa mohlo (ale netvrdím že bude) považovať za pokus o lúpež. Ale to nech si vyriešia medzi sebou - a najlepšie by bolo asi tu

a na RTVS1 a :Sport vo FHD!!!!
To by bola SLEDOVANOSŤ!
A ochotne by som dal aj 200€ za vstupenku, len aby som na vlastné oči videl, ako si tí dvaja budú dávať po papuli. Júúúúúúj - to by bola zábava.....
bjuty smis bjuty smis

tu to je pekne vystihnuté :

Na Matoviča má asi každý príčetný človek svoj názor.
ALE, ako sa teraz predviedli smeráci:
1. používali vulgarizmy na matku IG, IG vlastne hovoril iba pravdu, vulgarizmy nepoužíval (zlodej nie je vulgarizmus)
2. Kalinák si pripomenul 90. roky, išiel rovno do fyzickej konfrontácie, má však dosť rozumu na to, aby IG nedal päsťou a aby ho okrem pasovačky fyzicky nenapadol. Veľmi si dával pozor na tú hranicu, bolo však vidno, že chce, aby mu Igor jednu dal. Igor sa celkom slušne držal.
3. To sa nedá povedať o ďalšom smerákovi, ktorý bez hanby Igorovi dva krát pustil.

Je neprípustné používať akékoľvek fyzické násilie proti hocikomu. Vidíme, čo nás čaká po voľbách, smer má už charakter SA, bitky v uliciach, fašistická strana.
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

.
Nandrolon Nandrolon

Takých ako Matovič treba mlátiť na ulici na každom kroku.
Ten psychopat si myslí, že si na neho nikto netrúfne, ale bohužiaľ tentokrát sa prepočítal.
Ak ide do ostrej konfrontácie, tak sa z "pištoľníka" stáva malé, upišťané decko s hapkajúcim hláskom.

Miestni PS troli by si mali pozrieť, ako sa správa "vyspelý západ" pri rôznych protestoch. My sme ešte veľmi slušná civilizácia. Niekde inde by ho v tom aute zaživa upálili.

Dúfam, že dotyčný pánRichard Glück sa prekrúžkuje aspoň na 5. miesto, lebo ako vidno, má gule a potešil dnes masy slovákov.

edit: z diskusie:

- "igyot teraz niekde v kute narieka ze mu dali po pysku"
.
.
- "Sipos mu oblizuje rany ... ;o))"

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Naposledy upravil Nandrolon : 13.09.23 at 12:50
bjuty smis bjuty smis

pekna fotomontáž
v skutočnosti mu kaliňák drží ruky a košické smerácke vemeno ho zákerne udiera....

a ešte sa tým chváli na fejsbuku.....uvidíme dokedy....
Nandrolon Nandrolon

Dobre, že mu nedal viac, lebo zraníš postihnutého, ale súdený si ako za zdravého.
Nie je to diskriminácia???
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
bjuty smis
...., čo nás čaká po voľbách, smer má už charakter SA, bitky v uliciach, fašistická strana.
Myslim, že sviňa bradavičnata, alias birmovany boľševik si da pozor. Novinarska obec je velka.
Jarka 1 Jarka 1

Jarka 1 je offline (nepripojený) Jarka 1

Neviem, čo sa tu poniektorí pohoršujete. Ak by to bolo opačne a Kaliňák by takto prišiel na míting Igora, skončilo by to rovnako. Igor by si to tiež len tak nenechal ľúbiť. Tiež by skákal. Treba vydržať ešte 17 dní. Zdá sa, že dno ešte neprerazili. Teraz najlepšie vidíme, kto všetko by nám chcel vládnuť. Jeden lepší ako druhý.
bjuty smis bjuty smis

čo to tu tas trepeš za sprostosti....
kaliňák, košické vemeno kandidát č.53 ani nik iný na svete ta nemôže začať mlátiť, ked sa mu niečo nepáči
v žiadnom prípade ti nik nemôže liezť do tvojho auta a násilim ti chcieť zobrať mikrofon....

ak mali podozrenie, že matovič pácha niečo protizákonné, mali zavolať policiiu

ale však ty si tu schvalovaním násilia a bagatelizovaním známa....
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať