Zavrieť

Porady

Čistá psychiatria XX

Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Téma je uzavretá.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

majkii
Nandrolon
Ani ja sa nepotrebujem chvastať, ale ani robiť zo seba debila, že som si cestoval /a možno aj žil/ čo najviac "zadarmiko". Poznám obmedzených ľudí, ktorí proste svoje zarobené peniaze nepustia z ruky, proste takí skúpi ľudia, dokonca ich máme aj v mediálnom priestore, napr. taký Gordulič.

To čo som uviedol, som dal len pre predstavu, že je aj iný spôsob cestovať. Nepotrebujem poznávať stále a stále nových ľudí a stále a stále sa na niekom priživovať, to je ale záležitosť povahy. Okrem toho nechcem takých ľudí ani vedľa seba, či už v práci alebo ako partnera.

Stopoval si preto, lebo si nebol ochotný cestovať ako normálne zarábajúci jedinec a využíval si status "kvázi študenta". Ale nie všetci študenti bolí takí vychcánkovia.

A nevrav mi tu o nejakom životnom štýle, lebo častokrát sa za tým schovávajú len ľudské neduhy ako mamon a podobne.

PS: človeče, ty si už v roku 1995 na brigáde zarobil za mesiac viac ako 400000 /slovom štyristotisíc/ Czk ? Ty si iný frajer, a to kde boli také platy v URUGUAYI? Tak potom pardón, že som nevedel...
v rokoch 1991 až 1993 som ak arbeiten praktikant mal 60 ATS/hod. netto, koľko bola priemerná mzda v československu v tom čase? To len ak by si si chcel vymýšľať veľkohubé príbehy o príživníkoch a "kvázištudentoch", tie si nechaj pre seba
Príživník si bol, lebo si cestoval a to nie iba od domu do školy, alebo z vojny domov, čo by som ešte chápal.
Ale vyžieral si kade koho, všetkých vodičov.

Koľko bola priemerná mzda zamestnanca? No, tí zarobili X krát menej ako partia "lezcov" v ktorej som bol, lebo jedna z najväčších firiem ČR si musela najať externú firmu, nakoľko nemohla riskovať svojich zamestnancov.
Choď so svojimi intelektuálno-dementnými radami do riti.
PS: neschovávaj svoje drísty za fašistický jazyk, napíš to v rodnom jazyku.
majkii majkii

majkii je offline (nepripojený) majkii

Nandrolon
majkii
Nandrolon
Ani ja sa nepotrebujem chvastať, ale ani robiť zo seba debila, že som si cestoval /a možno aj žil/ čo najviac "zadarmiko". Poznám obmedzených ľudí, ktorí proste svoje zarobené peniaze nepustia z ruky, proste takí skúpi ľudia, dokonca ich máme aj v mediálnom priestore, napr. taký Gordulič.

To čo som uviedol, som dal len pre predstavu, že je aj iný spôsob cestovať. Nepotrebujem poznávať stále a stále nových ľudí a stále a stále sa na niekom priživovať, to je ale záležitosť povahy. Okrem toho nechcem takých ľudí ani vedľa seba, či už v práci alebo ako partnera.

Stopoval si preto, lebo si nebol ochotný cestovať ako normálne zarábajúci jedinec a využíval si status "kvázi študenta". Ale nie všetci študenti bolí takí vychcánkovia.

A nevrav mi tu o nejakom životnom štýle, lebo častokrát sa za tým schovávajú len ľudské neduhy ako mamon a podobne.

PS: človeče, ty si už v roku 1995 na brigáde zarobil za mesiac viac ako 400000 /slovom štyristotisíc/ Czk ? Ty si iný frajer, a to kde boli také platy v URUGUAYI? Tak potom pardón, že som nevedel...
v rokoch 1991 až 1993 som ak arbeiten praktikant mal 60 ATS/hod. netto, koľko bola priemerná mzda v československu v tom čase? To len ak by si si chcel vymýšľať veľkohubé príbehy o príživníkoch a "kvázištudentoch", tie si nechaj pre seba
Príživník si bol, lebo si cestoval a to nie iba od domu do školy, alebo z vojny domov, čo by som ešte chápal.
Ale vyžieral si kade koho, všetkých vodičov.

Koľko bola priemerná mzda zamestnanca? No, tí zarobili X krát menej ako partia "lezcov" v ktorej som bol, lebo jedna z najväčších firiem ČR si musela najať externú firmu, nakoľko nemohla riskovať svojich zamestnancov.
Choď so svojimi intelektuálno-dementnými radami do riti.
PS: neschovávaj svoje drísty za fašistický jazyk, napíš to v rodnom jazyku.
Na toto sa dá povedať už len toto

PS : o fašistickom jazyku tu hovorí ten čo zrazí opätky s gardistickými pozdravmi
Naposledy upravil majkii : 15.09.23 at 12:13
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
majkii
Takéto porovnania sú o dvoch veciach....ALE dám ti porovnanie konkrétne.
Môj adoptívny syn robí na TIRáku, platí ho firma z Luxembursku. Vieš, koľko zarobí ??? Vieš koľko zarobí vodič u nás ? Tak hajde, poďme porovnávať....veď vodič ako vodič.
Už len pri minimálnej mzde sú tam priepastné rozdiely...akurát s tým rozdielom, že na Slovensku je podnikateľ schopný šoférovi tú minimálku (700€) dať. No v Luxíku má kľudne aj dvojnásobok minimálky (2400€)...

To je niečo podobné, ako keď ideme porovnávať platy za socíku s terajšími.
Mimochodom...tých 60 šilingov je v dnešnej dobe menej ako minimálna mzda na Slovensku...ani cigi ku káve si za to nekúpiš.
Naposledy upravil buchač : 15.09.23 at 12:19
Nandrolon Nandrolon

majkii
Nandrolon

Ešte si pozri, v akom kurze bol v 1995 Schilling voči vtedajšej korune a potom budeš v obraze. Chápem umývači riadov a plavčíci v zahraničí si vtedy mysleli, že sú frajeri. :-))
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

buchač
misoft
Včera bola na D1 nešťastná nehoda - skoro celá rodina zahynula. A prečo? Vodič asi mal mikrospánok
- to by ale nebolo nejaké hrozné, hrozné bolo to, ŽE VEDĽA DIALNICE nie sú zvodidlá
Ti poviem...zasa perlíš jak vyfučaný SodaStream...

- Takže mikrospánok nie je nič hrozné...ta díky Broňa.
By ti mohli niečo porozprávať pozostalí obetí, ktorých taký prispinkaný vodič odfajčil.
- Zvodidlá vravíš, že by zabránili nešťastiu ? Nuž mohli - nemuseli - alebo len čiastočne.
- Stačí si uvedomiť, že od zvodidiel by auto odhodilo do cesty inému vozidlu a následne by došlo k hromadnej kolízii...a pri tej rýchlosti 130km/h (prípadne aj viac) by to bola solídna paseka.
- Pritom stačilo len jediné...aby poľak zastavil na nejakej benzínke, dal si kavej, cigu a hajde dalej.
............
spolujazdec je tam na to aby pomohol zvládať riziko mikrospánku aktívnou komunikáciou s vodičom. Voľakedy keď som jazdieval z čiech domov tak som brával stopárov len pre tento dôvod. Stalo sa že mi tam zaspal, čo navodzovalo spaciu atmosféru vo vozidle a takého som okamžite na vhodnom mieste vyhodil z auta.
Ako vždy - opäť tie TVOJE tvoje ROZUMY!!!!!
Keď už - Ak by tam boli zvodidlá - nezišiel a netrafil by tie stromy. Za ďalšie - TY MUDRC z pralesa - ak by narazil do zvodidiel, istotne by sa aj prebral a možno reagoval. A poznáš aj normy pre dialnične teleso?
Podľa záberov - D1 v tomto úseku nemala ani zvodidlá, dokonca ani odstavný pás (ale dialničný treba platiť!)
Takže - YETI - radšej sklapni, ak vieš o tom HOVNO, venuj sa nožíkom - do toho ti zase ja NEKECÁM, lebo sa vo výrobe nevyznám....
Nandrolon Nandrolon

Majii - áno, ten obrázok si mi zobral z úst, díky.
majkii majkii

Nandrolon
Nany - som rád, že som ťa potešil,
Nandrolon Nandrolon

majkii
Nandrolon
nemáš za čo, lebo od dávna k tebe pristupujem v súlade s obrázkom.
majkii majkii

Nandrolon
majkii
Nandrolon
nemáš za čo, lebo od dávna k tebe pristupujem v súlade s obrázkom.
vidím, tvoje "príspevky" sú toho jasným dôkazom
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
misoft
buchač
misoft
Včera bola na D1 nešťastná nehoda - skoro celá rodina zahynula. A prečo? Vodič asi mal mikrospánok
- to by ale nebolo nejaké hrozné, hrozné bolo to, ŽE VEDĽA DIALNICE nie sú zvodidlá
Ti poviem...zasa perlíš jak vyfučaný SodaStream...

- Takže mikrospánok nie je nič hrozné...ta díky Broňa.
By ti mohli niečo porozprávať pozostalí obetí, ktorých taký prispinkaný vodič odfajčil.
- Zvodidlá vravíš, že by zabránili nešťastiu ? Nuž mohli - nemuseli - alebo len čiastočne.
- Stačí si uvedomiť, že od zvodidiel by auto odhodilo do cesty inému vozidlu a následne by došlo k hromadnej kolízii...a pri tej rýchlosti 130km/h (prípadne aj viac) by to bola solídna paseka.
- Pritom stačilo len jediné...aby poľak zastavil na nejakej benzínke, dal si kavej, cigu a hajde dalej.
............
spolujazdec je tam na to aby pomohol zvládať riziko mikrospánku aktívnou komunikáciou s vodičom. Voľakedy keď som jazdieval z čiech domov tak som brával stopárov len pre tento dôvod. Stalo sa že mi tam zaspal, čo navodzovalo spaciu atmosféru vo vozidle a takého som okamžite na vhodnom mieste vyhodil z auta.
Ako vždy - opäť tie TVOJE tvoje ROZUMY!!!!!

1. Keď už - Ak by tam boli zvodidlá - nezišiel a netrafil by tie stromy.
2. Za ďalšie - TY MUDRC z pralesa - ak by narazil do zvodidiel, istotne by sa aj prebral a možno reagoval.
3. A poznáš aj normy pre dialnične teleso?
4. Podľa záberov - D1 v tomto úseku nemala ani zvodidlá, dokonca ani odstavný pás (ale dialničný treba platiť!)
5. Takže - YETI - radšej sklapni, ak vieš o tom HOVNO,
6. venuj sa nožíkom - do toho ti zase ja NEKECÁM, lebo sa vo výrobe nevyznám....
Takže bod po bode...aby bolo jasné aj pre tých, čo nepochopia na prvý krát.

1. Ak by si pochopil, čo som napísal, tak by si bol v obraze. Dokonca som priložil aj video, kde je výsledok takého šuchnutia o zvodidlá.
2. Samozrejme, že by sa prebral. Kuwa, to by bolo teda prebratie, nechcel by som zažiť. Určite by aj zareagoval...sa posral v tej chvíli...
3. Ja nie...nepotrebujem. ALE ty tie normy vieš určite naspamäť....či ?
4. ŽIADNA norma nevraví o tom, že zvodidlá sú povinné...chápeš tomuto ?
Ohľadom platieb mýta si robíš prdel ? Tak ti poviem...nasrať na zvodidlá, skôr by sa mali budovať kvalitné cesty...a hlavne by sa MALA BUDOVAŤ SIEŤ diaľníc..
5. Hehehe...Michalovneská príšera mi tu ide niečo vravieť o sklapnutí...som sa teda pobavil.

Vieš, tak ti poviem...ja sa ti rád pobavím o problematike, ale len s tým, kto sa do nej rozumie. Tak je to aj teraz...lenže čo s tebou = s nevodičom, ktorý šoféroval auto niekedy za čias Férenca Jožku ?
Mohol by som téme pokračovať otázkami, ale pýtam sa...a na čo ?
Ozaj...kedy si ty naposledy šoféroval auto...??? Niekedy pred 20-30 rokmi a odvtedy nemáš vodičák ???

DOPLNENIE :
Tu sú zvodidlá a došlo k dopravnej nehode (a ku koľkým ešte dôjde).
Dôležité je, čo povedala hovorkyňa :

Polícia v tejto súvislosti žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. „Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách,“ skonštatovala Šefčíková.
https://spravy.pravda.sk/regiony/cla...leskove_spravy

Ak by si nepochopil, tak vedz, že je viac menej úplne jedno, či sú zvodidlá alebo nie (samozrejme, že nie doslovne), lebo ak nedodržujú vodiči predpisy, tak je to všetko na trt.
Naposledy upravil buchač : 15.09.23 at 14:02
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Tak toto by si mali naštudovať dopravní a bezpečnostní inžinieri na celom svete. )))))
Smrť zvodidlam!!!
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis
Tak toto by si mali naštudovať dopravní a bezpečnostní inžinieri na celom svete. )))))
Smrť zvodidlam!!!
Strašné rýchlo sa vieš prepínať medzi kontami....už len dôjde yeti a hotovo )))
Nandrolon Nandrolon

2 prasatá v aute, to už by bolo aj na mestskú zabíjačku
https://ereport.sk/matovic-si-neda-p...dzat-s-placom/

Ale jeden v diskusii sa už rehotal, že ľudia to auto oblievajú pivom, škoda, že nie exkrementami.
Nandrolon Nandrolon

bjuty smis
bjuty smis
Smrť zvodidlam!!!
Strašné rýchlo sa vieš prepínať medzi kontami....už len dôjde yeti a hotovo )))
Obsedantno-kompulzívna porucha???
bjuty smis bjuty smis

Tak zaplať dr. Chocholouskovi...možno ti pomôže..
Blachsus Blachsus

Blachsus je offline (nepripojený) Blachsus

bjuty smis
Pre neho by bol vhodnejsi MUDr. Milan Samanek, ktory propagoval pravidelne denne pitie alkoholu
https://www.pediatrics.cz/zemrel-pro...-samanek-drsc/
majkii majkii

Najväčšej benzínke sveta došiel benzín a nafta, to nie je vtip.
V russku v mnohých regiónoch nielenže došli palivá, ale aj výrazne zdraželi, benzín o 70% a nafta o 40% .
No a ako to vyzerá na niektorých pumách? ako ukazuje video, čakajúci si krátia čas zabíjaním iných čakajúcich v bitkách o benzín na pumách
https://twitter.com/i/status/1700023157057614190
Prostý ľud z nedostatku nafty a benzínu viní sankcie USA a NATO,
Valadimír Vladimírovič v príhovore karhá vládu, že reagovala neskoro, ale že všetko sa vyrieši, keďže sa do toho vložil osobne.
Ministerstvo energetiky vinní z nedostatku špekulatívne firmy, čo exportujú štátom dotované palivá do zahraničia a pre slabý rubeľ si tak mastia vrecká.
Verchuška krasnodarskeho kraja zasa viní turistov cestujúcich na Krym, vraj keď vedia, že v nových russských regiónoch nie je palivo, plnia si doplna nádrže.
No a ďalší vina poľnohospodárov, lebo pre rekordnú úrodu plodín spotrebovalo veľa nafty pre kombajny a traktory.
No nie je to krajina snov?

https://e.dennikn.sk/3569323/ropna-v...357.1620241415
Nandrolon Nandrolon

U nás to asi o moc lepšie nie je. Ak sa pozriem na blok z OMV z tohto štvrtku, je tam 1,93 Eur/liter.
:-))
Ktovie, koľko vyjde liter benzínu dnes v rusku na eurá, predpokladám, že menej.
Nandrolon Nandrolon

Blachsus
bjuty smis
Pre neho by bol vhodnejsi MUDr. Milan Samanek, ktory propagoval pravidelne denne pitie alkoholu
https://www.pediatrics.cz/zemrel-pro...-samanek-drsc/
Dožil sa 89 rokov, to my nedáme.
majkii majkii

Nandrolon
U nás to asi o moc lepšie nie je. Ak sa pozriem na blok z OMV z tohto štvrtku, je tam 1,93 Eur/liter.
:-))
Ktovie, koľko vyjde liter benzínu dnes v rusku na eurá, predpokladám, že menej.
to je síce pravda, ale u nás sa ľudia pre benzín na pumách nezabíjajú.
A najsmiešnejšie sú tie ich výhovorky ako sú všetci naookolo na vine, hoci všetci dobre vedia, že kombajn nie je tank.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať