Zavrieť

Porady

Čistá psychiatria XX

Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

333zdfk
Nandrolon
U nás to asi o moc lepšie nie je. Ak sa pozriem na blok z OMV z tohto štvrtku, je tam 1,93 Eur/liter.
:-))
Ktovie, koľko vyjde liter benzínu dnes v rusku na eurá, predpokladám, že menej.
Včera hocikde do 1,75.
Asi som zabudol dopísať, že netankujem sračku E10 95 ale E5 100. A tá je cez 1,90/l
0 0
majkii majkii

majkii je offline (nepripojený) majkii

bjuty smis
majkii
Na to netreba mať svoje kamery na pumpách, stačí zdravý rozum. nedostatok paliva v russku nie je len o pumpách a zveroch, čo sa pre pár litrov nafty zapichnú nožom, to je o tom, že pre agresiu, čo vykonali na Ukrajine teraz nemajú naftu do kombajnov a traktorov, ak to nevyriešia úroda zhnije na poli, blábolilo sa tu, ako Európa bez rusských fosílnych palív zmrzne, natočili propagandistická video, ako budeme jesť potkany (asi z ich vlastnej skúsenosti) som zvedavý, čo spraví s russmi nedostatok a vysoká cena vykurovacieho oleja a pod.
Chápeš ten paradox? Najväčšia pumpa sveta a nemá palivo pre plebs a domácu produkciu.
Nehovoriac o tom, že dodnes nemajú plynofikaciu......a babusky si na pleciach vynášajú plynové bomby na balkóny
Je až neuveriteľné kam sa russko posúva, ľudský život tam stratil hodnotu ako za Stalina, Čo ma včera dostalo bolo video z priemyselnej kameny na križovatke v russmi okupovanom Luhansku, ožraté ťeľa vo vojenskom nakladiaku zadlávi človeka radne prechádzajúcecho cez prechod, ľudia bezprízorne chodia okolo, nikto mu nepomože, žiadne auto nezastane, proste tam zadlávený človek leži v rušnej križovatke ako v zlom filme. Niektorí naši prorussi by nás k tomuto Mordoru najradšej pripojili
upozorňujem, citlivé povahy nech na link neklikajú link som upravil aby nebolo možné naň náhodne kliknúť (na začiatku po h treba vymazať otáznik)
h?ttps://twitter.com/bayraktar_1love/status/1702732753689575897?t=cChJRuov4IZHU8Roymh1RQ&s=19
1 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Na môj príspevok si prečo neodpovedal ? Rovnako ako aj na predchádzajúce, kde som ti dal otázky...

majkii
Najväčšej benzínke sveta došiel benzín a nafta, to nie je vtip.
V russku v mnohých regiónoch...
Fajn...a teraz daj nejaký ten link o tom, aké boli kolóny v USSA na benzínových pumpách...
Zatiaľ ti dám len tento link...ale ak by som šiel do angličtiny, to by bol trochu iný level.
https://www.google.com/search?client...phm+v+USA#ip=1
-------------------------------------------------
majkii
Na to netreba mať svoje kamery na pumpách, stačí zdravý rozum. nedostatok paliva v russku nie je len o pumpách a zveroch, čo sa pre pár litrov nafty zapichnú nožom, to je o tom, že pre agresiu, čo vykonali na Ukrajine teraz nemajú naftu do kombajnov a traktorov, ak to nevyriešia úroda zhnije na poli, blábolilo sa tu, ako Európa bez rusských fosílnych palív zmrzne, natočili propagandistická video, ako budeme jesť potkany (asi z ich vlastnej skúsenosti) som zvedavý, čo spraví s russmi nedostatok a vysoká cena vykurovacieho oleja a pod.
Chápeš ten paradox? Najväčšia pumpa sveta a nemá palivo pre plebs a domácu produkciu.
Špekulanti ? Kto iný za to viac menej môže ???
Citujem :
" Problémy nie sú ani tak v zásobovacom reťazci, no spôsobujú ich podľa všetkého samozvaní vývozcovia benzínu a nafty v Rusku. Tí vraj vykupujú palivá za výhodné ceny znížené vďaka dotáciám. Následne ich exportujú do zahraničných krajín, aby tam na nich takýmto spôsobom zarobili."

Prirovnám to inej problematike, no podstata je tá istá.
Kto je vinný za to, že je u nás nedostatok niektorých liekov ? Ja...ty alebo tí, ktorí majú dosah na obchodovanie = vývoz liekov ?
1 1
majkii majkii

buchač
Na môj príspevok si prečo neodpovedal ? Rovnako ako aj na predchádzajúce, kde som ti dal otázky...

majkii
Najväčšej benzínke sveta došiel benzín a nafta, to nie je vtip.
V russku v mnohých regiónoch...
Fajn...a teraz daj nejaký ten link o tom, aké boli kolóny v USSA na benzínových pumpách...
Zatiaľ ti dám len tento link...ale ak by som šiel do angličtiny, to by bol trochu iný level.
https://www.google.com/search?client...phm+v+USA#ip=1
-------------------------------------------------
majkii
Špekulanti ? Kto iný za to viac menej môže ???
Citujem :
" Problémy nie sú ani tak v zásobovacom reťazci, no spôsobujú ich podľa všetkého samozvaní vývozcovia benzínu a nafty v Rusku. Tí vraj vykupujú palivá za výhodné ceny znížené vďaka dotáciám. Následne ich exportujú do zahraničných krajín, aby tam na nich takýmto spôsobom zarobili."

Prirovnám to inej problematike, no podstata je tá istá.
Kto je vinný za to, že je u nás nedostatok niektorých liekov ? Ja...ty alebo tí, ktorí majú dosah na obchodovanie = vývoz liekov ?
OK, neodpovedal som ti na výhybku preto, lebo rady na pumpách nie sú podstatné, tie boli aj u nás, aj vo svete, ale zapichol niekto niekoho v rade u nás v devedesiatych rokoch keď sa čakalo na benzín pred jeho zdražením? to len na okraj. To čo si odcitoval o špekulatívnych vývozoch palív z russka je vyjadrenie rusského ministera energetiky Nikolaja Šulginova ako hľadanie vinníka,
Ako som už písal russky plebs poznačený propagandov neverí ministrovi energetiky a vidí vinníka v sankciách, USA a NATO,
Zjavne tej argumentácii ministra energetiky neverí ani verchuška mesta Rostov na Done
citujem z článku
"Vedenie mesta Rostov nad Donom odpovedalo nespokojným občanom argumentom, že za nedostatok pohonných hmôt môžu turisti, ktorí mieria na Krym. Tí si vraj s vedomím, že tam nie je benzín a nafta, plnia nádrže pred vjazdom na „nové ruské teritóriá“.
Ako je písané v článku problém nie sú rady nespokojných a agresívnych občanov, problém je v poľnohospodárstve, russko je po číne a indii tretím najväčším vývozcom obilia, ako nedokážu úrodu zozbierať, bude ohrozený export dôležitej komodity, na ktorú nie sú uvalené sankcie.
Milovníci russka tak ako russko samotné nie je schopné ani ochotné povedať občanom, že príčinou je trodňová vojna, ktorá ide podľa plánu už rok a pol. Radšej budú klamať a hľadať vinníkov v turistoch, poľnohospodároch a obchodníkoch s palivami
2 0
buchač buchač

majkii
OK, neodpovedal som ti na výhybku preto, ...
Žiadna výhybka, ale regulérna otázka k téme samotnej.

Ja neviem, či niekto niekoho zapichol v Rusku na benzínke...nehľadám a ani sa mi nechce. Ale keď sa v Rusku pichajú do pečene, tak inde sa benzínkach strieľa...to hádam nepoprieš.
Pokiaľ v Rusku sa pichajú kvôli benzínu, tak v USA ťa odfajčia kvôli autu...to tiež len na okraj, ale to asi nie je podstatné.

Píšeš, že :
...." ak nedokážu úrodu zozbierať, bude ohrozený export dôležitej komodity, na ktorú nie sú uvalené sankcie..."

AK NEDOKÁŽU...čas budúci predprítomný.
Určite poznáš to známe..." Ak sa pes nevykadí, tak praskne. "
Tak tu je to podobne...nejaký pisálek už predvída niečo, čo sa absolútne nemusí udiať.
Také niečo je možné jedine na Slovensku. Poľnohospodári ešte ani nezasadili a už vedia, že úroda bude nevyhovujúca, kde problémom je vždy niečo = vietor, slnko, dážď, sneh, mrazík...jaro, leto, jeseň, zima. Ale jedno je isté....ceny idú vždy hore.
-------------------------------

Už konečne pochop, že my (čo tu píšeme niečo v prospech Ruska) nie sme doslovne jeho milovníci.
Nám (mne teda určite) ide len o to, že informácie sú podávané tendenčne a jednostranne a to vo všetkých oblastiach...počnúc situáciou na bojisku, cez vyjadrenia politikov až po doslova nenávisť v športe. Mainstream a jeho " objektívni " novinári nemá význam spomínať, ten robí najväčšiu paseku...
...a ak mi tu ideš tvrdiť, že klamú len rusi a iní nie (najmä uSSa), tak sa ani nesnaž.
1 1
buchač buchač

Ďalšia bitka v kampani. Kandidáta OĽaNO opľuli, mužovi za to uštedril dve päste
https://spravy.pravda.sk/domace/clan...leskove_spravy

Kde sú tunajší moralisti, ktorým vadilo, že Matovič dostal za provokáciu na pysky ???
Mali plno rečí, že smeráci mali zavolať polišov a podobne...

NIE JE náhodou aj toto niečo podobné ??? Prečo Oľajništa nezavolal polišov, prečo nenahlásil priestupok, prečo nepodáva trestné oznámenie....???

Ako v diskusiu k článku zaznelo..." to dokedy bude ten propagačný tereňák provokovať ? ". Až dovtedy, pokiaľ niekoho nezrazí ???
1 2
Nandrolon Nandrolon

Práve pozerám plačovku OĽANO, ako im každý ubližuje a napáda ich
:-))))))))))))))))))))))))))))
0 1
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Ty koňo....širitel objektívnych správ ))
1 4
Nandrolon Nandrolon

https://www.topky.sk/cl/10/2594683/D...vance-do-tvare

Prial by som si, aby natrafil na takého čo by mu dal KO. Fašisti z OĽANO si vymysleli pľúvance, aby mohli na ulici mlátiť každého, kto má iný názor. Škoda, že ho v sebaobrane niečím nedorezal do ksichtu.
Naposledy upravil Nandrolon : 17.09.23 at 12:58
1 1
pavol54 pavol54

pavol54 je teraz online pavol54

Nandrolon
https://www.topky.sk/cl/10/2594683/D...vance-do-tvare

Prial by som si, aby natrafil na takého čo by mu dal KO. Fašisti z OĽANO si vymysleli pľúvance, aby mohli na ulici mlátiť každého, kto má iný názor. Škoda, že ho v sebaobrane niečím nedorezal do ksichtu.
myslím že lama ďaleko dopľuje ani hlavou nepohne. Ešte niečo môj potomok strašene zle zaspával keď mu šli zúbky pod oknami vyvádzali školáci tak im to manželka jasne vysvetlila ale tento vreskot by zobudil aj babičku na smrteľnej posteli. už zmeral RUVZ vhodnosť používania reprákov s takou intenzitou?
Naposledy upravil pavol54 : 17.09.23 at 13:25
0 0
bjuty smis bjuty smis

tebe keby niekto naplul do ksichtu 2 chrachle, tak to necháš tak ??
to si hovoríš chlap ??

a ako môže toto niekto porovnávať ??? načisto už strácate cit pre realitu ....

1. smradaci :
kaliňák sa dobýja matovičovi do auta, chce mu ukradnuť jeho majetok
kaliňák drží matovičovi ruky a košické smerácke vemeno ho boxuje
kaliňák klame ako tradične o priebehu a dokonca dá na matoviča trestné oznámenie
fico kalináka aj mladého blbečka pochváli, a nechá ich na kandidátke

2. olajnáci :
neznámy napluje do tváre 2 x olajnákovi, ten mu 2 pustí
matovič to skritizuje,
olajnák sa verejne ospravedlní a odstúpi z kandidátky

tak toto sú rovnaké prípady )))))))))))))))))))))))))))
1 0
Nandrolon Nandrolon

Ja som na videu to pľutie nevidel, ty áno?
Lebo to môže povedať každý.
PS: bjuty, tam sa pozri, ako si včera ožratý dohovnil šuťák.
0 0
bjuty smis bjuty smis

verím mu viac ako hlavným správam...keby si trošku pogoogli, máš to
ked budem chcieť vidieť pohovnené príspevky od ožrana, mám tu tvoje
0 0
Nandrolon Nandrolon

idem kuknúť tie hlavné správy, keĎ ich tu neustále propaguješ.
0 0
Nandrolon Nandrolon

Kukol som to video na tých hlavných správach. Vytrénovaný kickboxer dal druhý úder zozadu :-)))))))))))))))))))))))))
HRDINA Z OĽAJNA
:-))))))
0 0
bjuty smis bjuty smis

neoplul...odzadu ))

https://spravy.pravda.sk/domace/clan...hp_3clanok_box
0 1
Blachsus Blachsus

Blachsus je offline (nepripojený) Blachsus

Nandrolon
U nás to asi o moc lepšie nie je. Ak sa pozriem na blok z OMV z tohto štvrtku, je tam 1,93 Eur/liter.
:-))
Ktovie, koľko vyjde liter benzínu dnes v rusku na eurá, predpokladám, že menej.
u nas OMV 1,749 €. Zalezi od toho ake dalsie pumpy ma OMV v dosahu 1 km. U nas ma Slovnaft a Shell
Naposledy upravil Blachsus : 17.09.23 at 18:47
0 0
buchač buchač

majkii
Najväčšia pumpa sveta a nemá palivo pre plebs a domácu produkciu.
...a preto ho hľadajú a kradnú po celom svete.
369700650_324586503561826_3508586786384421447_n.jpg  
1 1
majkii majkii

buchač
majkii
Najväčšia pumpa sveta a nemá palivo pre plebs a domácu produkciu.
...a preto ho hľadajú a kradnú po celom svete.
tak sme sa zasmiali a teraz realita
https://www.teraz.sk/ekonomika/tazba...79-clanok.html
0 0
buchač buchač

majkii
tak sme sa zasmiali a teraz realita
O hentej realite viem už dávno....ty si bol ešte v škole.
Je ti známe, že prečo tomu tak bolo ?
Žeby preto, lebo USSáci si svoje ropné polia šetrili.
Prečo asi majú svoje pazúry zatnuté do iných krajín a vysávajú ich zdroje ?
Prečo asi vznikajú/li konflikty v rôznych kútoch sveta ?
Predsa bolo dokázané samotnou realitou, že tomu tak bolo...dokonca to priznávajú sami.

...a čo tak zrazu, že toľko ťažia ? Žeby preto, lebo ich dobehli vlastné sankcie a na čierno sa nedá toľko dovážať a zároveň zásobovať EU ?
0 2
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať