Zavrieť

Porady

Čistá psychiatria XX

Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Téma je uzavretá.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Ďalšia bitka v kampani. Kandidáta OĽaNO opľuli, mužovi za to uštedril dve päste
https://spravy.pravda.sk/domace/clan...leskove_spravy

Kde sú tunajší moralisti, ktorým vadilo, že Matovič dostal za provokáciu na pysky ???
Mali plno rečí, že smeráci mali zavolať polišov a podobne...

NIE JE náhodou aj toto niečo podobné ??? Prečo Oľajništa nezavolal polišov, prečo nenahlásil priestupok, prečo nepodáva trestné oznámenie....???

Ako v diskusiu k článku zaznelo..." to dokedy bude ten propagačný tereňák provokovať ? ". Až dovtedy, pokiaľ niekoho nezrazí ???
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Práve pozerám plačovku OĽANO, ako im každý ubližuje a napáda ich
:-))))))))))))))))))))))))))))
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Ty koňo....širitel objektívnych správ ))
Nandrolon Nandrolon

https://www.topky.sk/cl/10/2594683/D...vance-do-tvare

Prial by som si, aby natrafil na takého čo by mu dal KO. Fašisti z OĽANO si vymysleli pľúvance, aby mohli na ulici mlátiť každého, kto má iný názor. Škoda, že ho v sebaobrane niečím nedorezal do ksichtu.
Naposledy upravil Nandrolon : 17.09.23 at 12:58
pavol54 pavol54

pavol54 je teraz online pavol54

Nandrolon
https://www.topky.sk/cl/10/2594683/D...vance-do-tvare

Prial by som si, aby natrafil na takého čo by mu dal KO. Fašisti z OĽANO si vymysleli pľúvance, aby mohli na ulici mlátiť každého, kto má iný názor. Škoda, že ho v sebaobrane niečím nedorezal do ksichtu.
myslím že lama ďaleko dopľuje ani hlavou nepohne. Ešte niečo môj potomok strašene zle zaspával keď mu šli zúbky pod oknami vyvádzali školáci tak im to manželka jasne vysvetlila ale tento vreskot by zobudil aj babičku na smrteľnej posteli. už zmeral RUVZ vhodnosť používania reprákov s takou intenzitou?
Naposledy upravil pavol54 : 17.09.23 at 13:25
bjuty smis bjuty smis

tebe keby niekto naplul do ksichtu 2 chrachle, tak to necháš tak ??
to si hovoríš chlap ??

a ako môže toto niekto porovnávať ??? načisto už strácate cit pre realitu ....

1. smradaci :
kaliňák sa dobýja matovičovi do auta, chce mu ukradnuť jeho majetok
kaliňák drží matovičovi ruky a košické smerácke vemeno ho boxuje
kaliňák klame ako tradične o priebehu a dokonca dá na matoviča trestné oznámenie
fico kalináka aj mladého blbečka pochváli, a nechá ich na kandidátke

2. olajnáci :
neznámy napluje do tváre 2 x olajnákovi, ten mu 2 pustí
matovič to skritizuje,
olajnák sa verejne ospravedlní a odstúpi z kandidátky

tak toto sú rovnaké prípady )))))))))))))))))))))))))))
Nandrolon Nandrolon

Ja som na videu to pľutie nevidel, ty áno?
Lebo to môže povedať každý.
PS: bjuty, tam sa pozri, ako si včera ožratý dohovnil šuťák.
bjuty smis bjuty smis

verím mu viac ako hlavným správam...keby si trošku pogoogli, máš to
ked budem chcieť vidieť pohovnené príspevky od ožrana, mám tu tvoje
Nandrolon Nandrolon

idem kuknúť tie hlavné správy, keĎ ich tu neustále propaguješ.
Nandrolon Nandrolon

Kukol som to video na tých hlavných správach. Vytrénovaný kickboxer dal druhý úder zozadu :-)))))))))))))))))))))))))
HRDINA Z OĽAJNA
:-))))))
bjuty smis bjuty smis

neoplul...odzadu ))

https://spravy.pravda.sk/domace/clan...hp_3clanok_box
Blachsus Blachsus

Blachsus je offline (nepripojený) Blachsus

Nandrolon
U nás to asi o moc lepšie nie je. Ak sa pozriem na blok z OMV z tohto štvrtku, je tam 1,93 Eur/liter.
:-))
Ktovie, koľko vyjde liter benzínu dnes v rusku na eurá, predpokladám, že menej.
u nas OMV 1,749 €. Zalezi od toho ake dalsie pumpy ma OMV v dosahu 1 km. U nas ma Slovnaft a Shell
Naposledy upravil Blachsus : 17.09.23 at 18:47
buchač buchač

majkii
Najväčšia pumpa sveta a nemá palivo pre plebs a domácu produkciu.
...a preto ho hľadajú a kradnú po celom svete.
majkii majkii

majkii je offline (nepripojený) majkii

buchač
majkii
tak sme sa zasmiali a teraz realita
https://www.teraz.sk/ekonomika/tazba...79-clanok.html
buchač buchač

majkii
O hentej realite viem už dávno....ty si bol ešte v škole.
Je ti známe, že prečo tomu tak bolo ?
Žeby preto, lebo USSáci si svoje ropné polia šetrili.
Prečo asi majú svoje pazúry zatnuté do iných krajín a vysávajú ich zdroje ?
Prečo asi vznikajú/li konflikty v rôznych kútoch sveta ?
Predsa bolo dokázané samotnou realitou, že tomu tak bolo...dokonca to priznávajú sami.

...a čo tak zrazu, že toľko ťažia ? Žeby preto, lebo ich dobehli vlastné sankcie a na čierno sa nedá toľko dovážať a zároveň zásobovať EU ?
pavol54 pavol54

pavol54 je teraz online pavol54

majkii
buchač
majkii
https://www.teraz.sk/ekonomika/tazba...79-clanok.html
v roku 1973 bola cena barelu ropy cca 3 doláre, domáca ťažba bola drahšia ako dovoz až dovtedy kým ju Arabi po prestávke v dodávkach nezačali predávať 4 krát drahšie(nastali tvrdé reštrikcie napr. jazda autami podľa párnych a nepárnych čísel a pod.) a ešte ani to ich nedonútilo otvoriť vlastné ropné polia. Zrejme to podobne dopadne aj s ťažbou uránu.
buchač buchač

majkii
russko je po číne a indii tretím najväčším vývozcom obilia, ako nedokážu úrodu zozbierať, bude ohrozený export dôležitej komodity, na ktorú nie sú uvalené sankcie.
Hm...a teraz mi potom vysvetli, ako je to možné.
Jednu chvíľu tu dávaš akože úvahy nad ohrozením exportu obilia...a netrvalo ani pár hodín a tvoje názory sú ta tam.
Takže ako je to vlastne ?
Poznámka = aby nedošlo k nedorozumenie, nebavím sa o cene alebo o iných aspektoch...ide mi len a len o to tvoje nezozbieranie úrody.

Záplava ruskej pšenice. Moskva hlási rekordnú úrodu, Američania hovoria o totálnej dominancii
https://ekonomika.pravda.sk/krajina/...leskove_spravy
majkii majkii

buchač
majkii
O hentej realite viem už dávno....ty si bol ešte v škole.
Je ti známe, že prečo tomu tak bolo ?
Žeby preto, lebo USSáci si svoje ropné polia šetrili.
Prečo asi majú svoje pazúry zatnuté do iných krajín a vysávajú ich zdroje ?
Prečo asi vznikajú/li konflikty v rôznych kútoch sveta ?
Predsa bolo dokázané samotnou realitou, že tomu tak bolo...dokonca to priznávajú sami.

...a čo tak zrazu, že toľko ťažia ? Žeby preto, lebo ich dobehli vlastné sankcie a na čierno sa nedá toľko dovážať a zároveň zásobovať EU ?
Kde to na takéto praUdy chodíš, Možno podľa alternatívnych médií (lebo mainstream všakže klame) si amíci šetrili ropné polia a drancujú cudzie štáty. Dôvody zvýšenej ťažby v usa sú však úplne iné. Vysoká cena ropy umožnila nasadiť nové technológie exploatácie umožnili otvoriť už uzavreté ropné polia a zvýšila sa aj efektivita exploatácie ropy z prevádzkovaných polí. Tiež boli objavené nové náleziská ako napríklad v roku 2016 v Texase. Neustále sa otvárajú nové ropné polia v mexickom zálive. V dôsledku vysokých cien ropy sa americké ťažobné giganty pustili do ťažby bridlicovej ropy z hlbokých vrtov metódou hydraulic fracturing a spolu s Kanadou obnovili ťažbu dechtových pieskov (ekologicky mimoriadne škodlivá metóda ťažby).
majkii majkii

buchač
majkii
russko je po číne a indii tretím najväčším vývozcom obilia, ako nedokážu úrodu zozbierať, bude ohrozený export dôležitej komodity, na ktorú nie sú uvalené sankcie.
Hm...a teraz mi potom vysvetli, ako je to možné.
Jednu chvíľu tu dávaš akože úvahy nad ohrozením exportu obilia...a netrvalo ani pár hodín a tvoje názory sú ta tam.
Takže ako je to vlastne ?
Poznámka = aby nedošlo k nedorozumenie, nebavím sa o cene alebo o iných aspektoch...ide mi len a len o to tvoje nezozbieranie úrody.

Záplava ruskej pšenice. Moskva hlási rekordnú úrodu, Američania hovoria o totálnej dominancii
https://ekonomika.pravda.sk/krajina/...leskove_spravy
netáraj, kde akože podľa teba sú moje názory ta tam? Veď ty popieraš ruSSkú praUdu, to že môžu mať ohrozený zber úrody pre nedostatok paliva predsa hovoria ruSSký poľnohospodári, čo si nečítal článok?
bjuty smis bjuty smis

normálným médiam neveria, lebo šíria americkú propagandu
10 centov na deň nedajú, lebo majú tie svoje

a ked im dáš link, kde a kto to tvrdí, sú zas úplne mimo
https://e.dennikn.sk/3569323/ropna-v...357.1620241415

to tvrdí ruSSký minister poľnohospodárstva

Ďalší z argumentov, ktorý má uchlácholiť občanov stojacich v radoch pred benzínkami, je, že na vine sú poľnohospodárske práce, ktoré vrcholia a treba na ne veľké množstvo pohonných hmôt. Ani ten však neznie presvedčivo – najmä potom, čo aj z ministerstva poľnohospodárstva zaznelo zúfalé volanie po nafte, bez ktorej tento rok Rusko nepozberá to, čo zasialo. A hlavne – nevyvezie do zahraničia obilie, na ktoré čaká „hladný svet“ a za ktoré Rusko dostane cenné valuty.

Už 6. septembra ruský minister poľnohospodárstva Dmitrij Patrušev (syn mocného Nikolaja Patruševa, bývalého šéfa ruskej tajnej služby FSB a tajomníka ruskej bezpečnostnej rady) nazval problém s palivom v poľnohospodárskom sektore „donebavolajúcim“. A situáciu označil za kritickú.

Ako štátny úradník týmto alarmujúcim vyhlásením vystúpil z úlohy lojálneho úradníka, ktorý verejne nepripúšťa väčšie problémy v ruskej ekonomike. Svedčí to o naliehavosti problému.

Čo napokon aj Patrušev priznal: podľa neho ide teraz o výnimočne vážnu vec – nedostatok nafty môže zásadne ohroziť tohtoročnú úrodu.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať