majkii
OK, neodpovedal som ti na výhybku preto, ...
Žiadna výhybka, ale regulérna otázka k téme samotnej.
Ja neviem, či niekto niekoho zapichol v Rusku na benzínke...nehľadám a ani sa mi nechce. Ale keď sa v Rusku pichajú do pečene, tak inde sa benzínkach strieľa...to hádam nepoprieš.
Pokiaľ v Rusku sa pichajú kvôli benzínu, tak v USA ťa odfajčia kvôli autu...to tiež len na okraj, ale to asi nie je podstatné.
Píšeš, že :
...." ak nedokážu úrodu zozbierať, bude ohrozený export dôležitej komodity, na ktorú nie sú uvalené sankcie..."
AK NEDOKÁŽU...čas budúci predprítomný.

Určite poznáš to známe..." Ak sa pes nevykadí, tak praskne. "
Tak tu je to podobne...nejaký pisálek už predvída niečo, čo sa absolútne nemusí udiať.
Také niečo je možné jedine na Slovensku.

Poľnohospodári ešte ani nezasadili a už vedia, že úroda bude nevyhovujúca, kde problémom je vždy niečo = vietor, slnko, dážď, sneh, mrazík...jaro, leto, jeseň, zima. Ale jedno je isté....ceny idú vždy hore.
-------------------------------
Už konečne pochop, že my (čo tu píšeme niečo v prospech Ruska) nie sme doslovne jeho milovníci.
Nám (mne teda určite) ide len o to, že informácie sú podávané tendenčne a jednostranne a to vo všetkých oblastiach...počnúc situáciou na bojisku, cez vyjadrenia politikov až po doslova nenávisť v športe. Mainstream a jeho " objektívni " novinári nemá význam spomínať, ten robí najväčšiu paseku...
...a ak mi tu ideš tvrdiť, že klamú len rusi a iní nie (najmä uSSa), tak sa ani nesnaž.