Zavrieť

Porady

Čistá psychiatria XX

Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je teraz online BXLmiami

pavol54
misoft
Včera bola na D1 nešťastná nehoda - skoro celá rodina zahynula. A prečo? Vodič asi mal mikrospánok - to by ale nebolo nejaké hrozné, hrozné bolo to, ŽE VEDĽA DIALNICE nie sú zvodidlá (a už dosť dlho, prakticky od otvorenia D1), pár metrov sú stromy (doteraz nemali čas to riešiť v NDS), prebehuje tade zver (nie je tam plot, plánujú do TROCH rokov to upraviť). NDS "NEMÁ" peniaze? Kde teda miznú? Nemajú dostatok pracovníkov? Kúúúúrňa - v parlamente sedí 150 DARMOŽRÁČOV!!!!! Vo vláde je cca ďalších 50!!! Ak odpočítame ženy - tak len 150 ľuďom dať do rúk krompáče a lopaty a do 3 mesiacov by boli i zvodidlá i plot!! Poslanci, členovia vlády (aj tí ex-) sú tam pre nás celkom ZBYTOČNÍ, pretože im je občan UKRADNUTÝ, ale riešia svoje mindráky a ako sa NABALIŤ. A to ešte majú IMUNITU!!!
ZRUŠIŤ im imunitu, vykopať ich z parlamentu, ŽIADNE financovanie strán z NAŠICH peňazí - nech si všetko platia z toho, čo im ich ovce dajú. A to by sa ihneď videlo, o koľko by klesol dlh, inflácia....
Doplnenie: všetci tí posl(r)anci, členovia vlády ZABUDLI na jeden fakt - to MY!!! sme ich tam zvolili a dali právomoc, aby konali v NÁŠ prospech!!! Sú to teda NAŠI zamestnanci - pánmi v tejto republike sú jej OBČANIA a nie tých pár "vyvolených"!!!
Nútené práce boli zakázané zrušením poddanstva
Možno ale neplatí to pre lekárov.Tam fungujú nadalej.
1 0
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

BXLmiami
pavol54
misoft
Včera bola na D1 nešťastná nehoda - skoro celá rodina zahynula. A prečo? Vodič asi mal mikrospánok - to by ale nebolo nejaké hrozné, hrozné bolo to, ŽE VEDĽA DIALNICE nie sú zvodidlá (a už dosť dlho, prakticky od otvorenia D1), pár metrov sú stromy (doteraz nemali čas to riešiť v NDS), prebehuje tade zver (nie je tam plot, plánujú do TROCH rokov to upraviť). NDS "NEMÁ" peniaze? Kde teda miznú? Nemajú dostatok pracovníkov? Kúúúúrňa - v parlamente sedí 150 DARMOŽRÁČOV!!!!! Vo vláde je cca ďalších 50!!! Ak odpočítame ženy - tak len 150 ľuďom dať do rúk krompáče a lopaty a do 3 mesiacov by boli i zvodidlá i plot!! Poslanci, členovia vlády (aj tí ex-) sú tam pre nás celkom ZBYTOČNÍ, pretože im je občan UKRADNUTÝ, ale riešia svoje mindráky a ako sa NABALIŤ. A to ešte majú IMUNITU!!!
ZRUŠIŤ im imunitu, vykopať ich z parlamentu, ŽIADNE financovanie strán z NAŠICH peňazí - nech si všetko platia z toho, čo im ich ovce dajú. A to by sa ihneď videlo, o koľko by klesol dlh, inflácia....
Doplnenie: všetci tí posl(r)anci, členovia vlády ZABUDLI na jeden fakt - to MY!!! sme ich tam zvolili a dali právomoc, aby konali v NÁŠ prospech!!! Sú to teda NAŠI zamestnanci - pánmi v tejto republike sú jej OBČANIA a nie tých pár "vyvolených"!!!
Nútené práce boli zakázané zrušením poddanstva
Možno ale neplatí to pre lekárov.Tam fungujú nadalej.
verím lebo hneď hodia na Hippokratovu prísahu
1 0
majkii majkii

majkii je offline (nepripojený) majkii

Nandrolon
Možno nejaký fighter z Oľano
A možno ako Limbašský snajper akoby člen Smeru známejší ako starý *ujo keď na polovačke "nahodne" strelili honca
Naposledy upravil majkii : 18.09.23 at 09:37
1 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
majkii
Nandrolon
A možno ako Limbašský snajper akoby člen Smeru známejší ako starý *ujo keď na polovačke "nahodne" strelili honca
A ako inak, ak nie náhodne ???
Hm...alebo akože chceš povedať to, že Gašpi sa zúčastnil nejakej akcie po vzore filmov americkej produkcie, napríklad https://www.csfd.sk/film/9855-zivy-terc/prehlad/

Že ujo zanedbal bezpečnostné pravidlá na poľovačke je druhá vec.
...a že sa to zakumuflovalo ? Už vidím, že by sa iný prezident postavil čelom k svojej vine...videli sme pri zlodejovi pôdy z Popradu a vidíme pri Princeznej.
0 1
majkii majkii

buchač
majkii
Nandrolon
A ako inak, ak nie náhodne ???
Hm...alebo akože chceš povedať to, že Gašpi sa zúčastnil nejakej akcie po vzore filmov americkej produkcie, napríklad https://www.csfd.sk/film/9855-zivy-terc/prehlad/

Že ujo zanedbal bezpečnostné pravidlá na poľovačke je druhá vec.
...a že sa to zakumuflovalo ? Už vidím, že by sa iný prezident postavil čelom k svojej vine...videli sme pri zlodejovi pôdy z Popradu a vidíme pri Princeznej.
Nehovor čo som chcel a čo nechcel povedať, šašpi, starý *ujo, akoby člen smeru a kandidát na prezidenta "hlavy štátu" sa krútil, že na poľovačke vo vojenskom priestore, kde usmrtili honca, ani nebol no a zlé jazyky tvrdili, že vinu za vysokopostavného nemenovaného za streleného honca zobral na seba Drozd vďačný sympatizant SMERU-SD (píše sa v článku).
https://www.topky.sk/cl/100371/13365...a-nezastrelil-
najviac sa ma rozosmiala táto chlpatá myšlienka, citujem z článku:
„Poľovník Gašparovič prírodu miluje, do lesa chodí pookriať a len náhodou, keď zbadá niečo chlpaté, vystrelí. Ale to skutočne len náhodou. A určite sa vždy presvedčí, či to chlpaté nie je náhodou vyčnievajúca čiapka kolegu horára,“
Išlo o túto "náhodu", keď zbadá niečo chlpaté tak vystrelí?

Ja viem, že tá amerika ťa tak máta, že j v každom príspevku spomínaš, ale tie americké filmy môžu len tichúčko závidieť zápletku, dej a "rozuzlenie" jednej poľovačky s Limbašským saiperom.

Či náhoda, alebo škulavé oko, alebo osprostená hlava čo nevie zaobchádzať zo zbraňou, nie je to jedno? Život človeku to nevráti, tak ako tej 30 ročnej mamičke z Čachtíc.
Naposledy upravil majkii : 18.09.23 at 11:00
0 0
buchač buchač

majkii
- Nehovor čo som chcel a čo nechcel povedať, ...
- Ja viem, že tá amerika ťa tak máta, že j v každom príspevku spomínaš,
- Či náhoda, alebo škulavé oko, alebo osprostená hlava čo nevie zaobchádzať zo zbraňou, nie je to jedno? Život človeku to nevráti, tak ako tej 30 ročnej mamičke z Čachtíc.
- Ty sám nevieš, čo vlastne chceš....
- Môj ty peknučký...mňa máta Amerika (hlavne príroda)...no teba Smer, že ho v každom príspevku spomenieš.
Otázka znie...čo je lepšie ?
- Tu sa zhodneme...myslím si, že pravda nevyjde najavo. Strelec si bude chrániť zadok, aby dostal čo najmenší flajster...a rozhodne nebude za kajúcnika.
0 1
majkii majkii

buchač
majkii
- Či náhoda, alebo škulavé oko, alebo osprostená hlava čo nevie zaobchádzať zo zbraňou, nie je to jedno? Život človeku to nevráti, tak ako tej 30 ročnej mamičke z Čachtíc.
- Môj ty peknučký...mňa máta Amerika (hlavne príroda)...no teba Smer, že ho v každom príspevku spomenieš.
- Tu sa zhodneme...myslím si, že pravda nevyjde najavo. Strelec si bude chrániť zadok, aby dostal čo najmenší flajster...a rozhodne nebude za kajúcnika.
- álečo nepovieš, baba vanga ťa počastovala svojími jasnovideckými schopnosťami?
- o americkej prírode som od teba mudručkécho zatiaľ nič nečítal, a kriminálnici nominanti SMERU-SD, ma nemátajú, udivuje ma bezbrehá obhajoba ich fans
- veru pravda nevyjde najavo, kým si tu mocní ako hydra vedia zabezpečiť "beztrestnosť"
1 0
buchač buchač

buchač
majkii
nevieš si prečítať, veď ti to tu bjuty prekopíroval z článku.
ALE ja ti mám na háku nejakých debilov...a je jedno, odkiaľ sú...trebárs aj z DenníkaN.
Mimochodom, ja som sa bavil ohľadom linku, čo som dal ja...a na ten som čakal reakciu a nie na niečo iné...

Ale asi nie je dobré, že sa pšenica urodila v nesprávnej krajine...mala sa uradiť ešte viac na UA...aby nás ňou na komplet zasypali.
Zelený je zelený, že susediace krajiny nesúhlasia s jej vývozom na naše trhy...dokonca zareaguje "civilizovane".
Ta fasa...teraz zaznela informácia, že UA podala žalobu za to, že nemôže vyvážať ku nám obilie.
To je už iná psychiatria...

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok...hp_9clanok_box
https://debata.pravda.sk/debata/6817...dovozu-obilia/
Naposledy upravil buchač : 18.09.23 at 13:14
0 1
buchač buchač

majkii
buchač
majkii
- álečo nepovieš, baba vanga ťa počastovala svojími jasnovideckými schopnosťami?
- o americkej prírode som od teba mudručkécho zatiaľ nič nečítal, a kriminálnici nominanti SMERU-SD, ma nemátajú, udivuje ma bezbrehá obhajoba ich fans
- veru pravda nevyjde najavo, kým si tu mocní ako hydra vedia zabezpečiť "beztrestnosť"
Sorry...ALE ten tvoj príspevok svedčí práve o tom, že :
- buď fakt nerozumieš, o čo mi ide
- alebo sa robíš tak blbý
Hlavne posledný odsek ohľadom streľby je solídne od veci...ako keby si bol rusnak, lebo títo po obede rozum nemajú.

Chceš niečo o americkej prírode...aby som niečo napísal ? Dokonca múdručkého, ako vravíš ???
Odhliadnuc od provokácie by som povedal, že ani nebudeš čítať. Veď aj na čo by som sa realizoval ? Pre koho ? Pre teba...pre bjutyho SsmiSSa alebo pre podliaka, a či duvesa ? Vy si vystačíte s progresívnymi drístami, krivením histórie a faktov, prípadne nenávistnými statusmi voči iným...

Ale kľudne založ tému o Amerike...pokecáme o prírode, o histórii, o faktoch...ale hlavne bez politiky !!!
0 1
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

....a ešte s americkou propagandou zo sorosovych médií...
Si zabudol...
1 3
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

buchač
buchač
majkii
ALE ja ti mám na háku nejakých debilov...a je jedno, odkiaľ sú...trebárs aj z DenníkaN.
Mimochodom, ja som sa bavil ohľadom linku, čo som dal ja...a na ten som čakal reakciu a nie na niečo iné...

Ale asi nie je dobré, že sa pšenica urodila v nesprávnej krajine...mala sa uradiť ešte viac na UA...aby nás ňou na komplet zasypali.
Zelený je zelený, že susediace krajiny nesúhlasia s jej vývozom na naše trhy...dokonca zareaguje "civilizovane".
Ta fasa...teraz zaznela informácia, že UA podala žalobu za to, že nemôže vyvážať ku nám obilie.

bola by bývala sranda keby nás Rusi sankcionovali za reverz plynu, vtedy Ukrajinci čušali ako voš pod chrastou
0 0
buchač buchač

buchač
buchač
majkii

majkii...nič, žiadna reakcia ???
Jáj, som zabudol....do tejto problematiky sa nedá zamontovať nijakovsky čarovná formulka..." Lebo Fico ", prípadne niečo o smerákoch.

Tu ide len a len o (nazvem) nevďačnosť....holt, Zeleny je hochštapler riadneho kalibru.
https://ekonomika.pravda.sk/krajina/...hp_3clanok_box
https://debata.pravda.sk/debata/6818...co-nas-zaluje/
https://popelka.blog.pravda.sk/2023/...-kvoli-obiliu/
0 1
majkii majkii

buchač
majkii
buchač
majkii
Sorry...ALE ten tvoj príspevok svedčí práve o tom, že :
- buď fakt nerozumieš, o čo mi ide
- alebo sa robíš tak blbý
Hlavne posledný odsek ohľadom streľby je solídne od veci...ako keby si bol rusnak, lebo títo po obede rozum nemajú.

Chceš niečo o americkej prírode...aby som niečo napísal ? Dokonca múdručkého, ako vravíš ???
Odhliadnuc od provokácie by som povedal, že ani nebudeš čítať. Veď aj na čo by som sa realizoval ? Pre koho ? Pre teba...pre bjutyho SsmiSSa alebo pre podliaka, a či duvesa ? Vy si vystačíte s progresívnymi drístami, krivením histórie a faktov, prípadne nenávistnými statusmi voči iným...

Ale kľudne založ tému o Amerike...pokecáme o prírode, o histórii, o faktoch...ale hlavne bez politiky !!!
A čože sa tak paprčíš? veď si ma pochválil, aký som tvoj peknučký, slušnosť káže vrátiť kompliment, tak ťa recipročne pochválim, aký si múdručký a ty na mňa takto zhurta že provokácia. Ak sa ti nepáči načo dávaš prvý? Invektívy a nenávistné stausy o progresívnych ****, o liberálnych********, to je presne to, čo vyčítaš iným - nenávistné statusy a sám píšeš. Ja som za korektnú diskusiu hoci aj o americkej prírode, aj keď som milovník tej slovenskej. Aj v politike sa dá slušne, ale kriticky, stačí menej jedu a viac kritického myslenia. Alebo už nie?
Naposledy upravil majkii : 18.09.23 at 16:19
1 0
bjuty smis bjuty smis

V Lučenci sa odohral ďalší predvolebný incident. Poslancovi OĽaNO Jozefovi Pročkovi muž v tričku s nápisom Brat za brata zblízka do hlavy hodil vajíčka. Poslanec zároveň tvrdí, že ďalší muž ho udrel zozadu päsťou do hlavy.

Pročko si celý incident nahrával a následne aj oboch mužov prenasledoval, aby ich mal na zázname. Sťažoval sa aj na prítomných mestských policajtov, ktorí mužov odmietli zadržať.
2 3
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Pročko? Róm Pročko?
To už má väčšiu autoritu kotlebovo hovno.
0 1
bjuty smis bjuty smis

)))))))))))))))))))))))))))))
2 3
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

bjuty smis
Uz je v stadiu, ked mu dosli argumenty a bezmocne trepoce nozickami. To len my sme nepochopili jeho " genialne myslienky ".
P-s. Ze vraj nikdy neutoci. Vzdy sa nasackuje do kazdej temy, Zvlast ak otazku polozi novy clen. Zautoci, ako je otazka zle polozena, ze on na nu nevie odpovedat
2 2
bjuty smis bjuty smis

OneUp
bjuty smis
Uz je v stadiu, ked mu dosli argumenty a bezmocne trepoce nozickami. To len my sme nepochopili jeho " genialne myslienky ".
P-s. Ze vraj nikdy neutoci. Vzdy sa nasackuje do kazdej temy, Zvlast ak otazku polozi novy clen. Zautoci, ako je otazka zle polozena, ze on na nu nevie odpovedat
a zas to všetko pomazal...anjelik nevinný, čo nikdy neutočí...
1 3
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

bjuty smis
OneUp
bjuty smis
a zas to všetko pomazal...anjelik nevinný, čo nikdy neutočí...
Ako vzdy ked taha za kratsi koniec. Co je uplne stale
1 2
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Ďalšia kauzička.
https://spravy.pravda.sk/domace/clan...hp_3clanok_box
1 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať