Zavrieť

Porady

Čistá psychiatria XX

Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Téma je uzavretá.
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

čo s týmto majú lekári?Zatiaľ by som povedala rozdiel medzi liečiť a rozkrádať zdravotníctvo,lebo doteraz ani nič iné nerobili nech to bol ktokoľvek.
BXLmiami BXLmiami

Bože dokedy ešte bude to mediálne šialenstvo pokračovať,už nech je po voľbách.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Jarka 1
BXLmiami
Jarka 1
buchy, novici sa časom na ľuďoch naučia, ako pre seba vyťažiť, tak ako všetci pred nimi. Napriek všetkému som sa donútila pozrieť debatu najsilnejších. Je až neuveriteľné, ako týždeň pred verdiktom všetci vedia, čo Slovač potrebuje, ale keď sú pri koryte škoda reči.
Lenže čo sa zdravotníctva týka nevedia to ani týždeň pred voľbami.
Je tam aj "veľmi zaujímavé" videnie, ako riešiť zdravotníctvo v poisťovniach. Citujem:
Ak bude manažment neschopný, no tak aj také bude, že poisťovňa skrachuje.

Toto fakt musí potešiť každého pacienta, však teda vedenie príde o biznis. Čo by sme si viac mohli priať.
ako napríklad ARC alebo BMG, Alebo tá košická poisťovňa, drahé pokusy
BXLmiami BXLmiami

Alebo Perspektíva.
Jarka 1 Jarka 1

Jarka 1 je offline (nepripojený) Jarka 1

Tiež už čakám na nedeľu, kedy bude po humbuku. Nahradí ho nový cirkus.

Každopádne akceptujem, že niekomu sa páči les listnatý, niekomu ihličnatý a niekomu zmiešaný. Nebudem nikoho urážať a už vôbec nebudem hodnotiť ak sa niekto prechádza v zmiešanom lese, lebo sa nezaradil do žiadneho stáda.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

BXLmiami
Jarka 1
buchy, novici sa časom na ľuďoch naučia, ako pre seba vyťažiť, tak ako všetci pred nimi. Napriek všetkému som sa donútila pozrieť debatu najsilnejších. Je až neuveriteľné, ako týždeň pred verdiktom všetci vedia, čo Slovač potrebuje, ale keď sú pri koryte škoda reči.
Lenže čo sa zdravotníctva týka nevedia to ani týždeň pred voľbami.
A nebudú to vedieť ani potom!
BXLmiami BXLmiami

Jarka 1

Každopádne akceptujem, že niekomu sa páči les listnatý, niekomu ihličnatý a niekomu zmiešaný. Nebudem nikoho urážať a už vôbec nebudem hodnotiť ak sa niekto prechádza v zmiešanom lese, lebo sa nezaradil do žiadneho stáda.
Tak ja dúfam že toto vulgárne stádo čo nám tu vládlo ide do dejín,Aj ked si iluzie nerobím,pracovať nebudú,zapichnu sa do nejakej mimovládky a budú čakať na príležitosť.Všetci.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Jarka 1

čo sa má kto prechádzať v nejakom zmiešanom lese, ******** ti ja naháňam!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Už aj hlavný český šovinista (v preklade prezident Pavel) sa drbe do našich volieb...dokonca sa posťažoval až hen, v Ňúúú Yorku.

https://www.novinky.cz/clanek/zahran...arch.seznam.cz
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
Jarka 1

A hlavne treba sledovat retoriku šefov tych stran, ktore realne môžu k zoskladaniu novej vlady čo povedat. To bude zmena a mnohí to uvidia a vyplačú sa do perín.
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

tak 1. z obrázku sa už spoznal )))))))))))))))))))
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
.
bjuty smis bjuty smis

a je to tu

toľko útočíte na toho šimečku, až tie voľby vyhrá

https://domov.sme.sk/c/23220546/volb...mer-olano.html
Jarka 1 Jarka 1

Jarka 1 je offline (nepripojený) Jarka 1

duves
Jarka 1

A hlavne treba sledovat retoriku šefov tych stran, ktore realne môžu k zoskladaniu novej vlady čo povedat. To bude zmena a mnohí to uvidia a vyplačú sa do perín.
Súhlasím. Všetko bude inak, ako sú teraz sľuby. Výhovorky si myslím, že zostanú rovnaké.
Razorte Razorte

Razorte je offline (nepripojený) Razorte

bjuty smis
a je to tu

toľko útočíte na toho šimečku, až tie voľby vyhrá

https://domov.sme.sk/c/23220546/volb...mer-olano.html
A to este zaboduju volici zo zahranicia a mimoriadny vlak z Prahy a Brna pre mladych volicov
Nandrolon Nandrolon

Presne v tejto téme vidno, kto ako pracuje. Ak vyjmem dôchodcov a dôchodkyne, tak niektorí tu fakt zrejme robia iba platenú agitáciu. Pracujúci v podstate nemá šancu pozrieť všetky tieto predvolebné súboje, pokiaľ má rodinu a teda nie je rozvedený alebo vdovec.
Len sa čudujem na *******, lebo PS NIKDY /aj keď sa hovorí "nikdy nehovor nikdy"/ nevyhrá voľby.
Ak si to nejaký ************ a vodič ******* mýli s tým, že "zostaví vládu", tak budiž.
Ale PS NIKDY NEVYHRÁ /to znamená, že nebude na 1. mieste/ voľby.
!!! bez ohľadu na propagandu.

Okrem toho hodím trochu odbočku a pochválim sa, čo som dnes naučil svoje milované detičky:

SOM ZA MIER A NEPODPORUJEM UKRAJINSKÚ AGRESIU VOČI RUSKÝM BRATOM...... som sa dozvedel, že polovica učiteľov razí presne ten istý názor, tak zajtra očakávam pochvaly, lebo majú tému "MIER".
Naposledy upravil Nandrolon : 26.09.23 at 18:26
bjuty smis bjuty smis

hnojársky degeš a vodič avie
no pozri čo z toho dedinského chrápúňa nevypadne.....zas pozrel do zrkadla

ja som ps nevoli,ani nikdy nebudem, ako žiadnu lavicovú stranu

to však neznamená, že nevyhrajú voľby...

žiadny z nerozhodných voličov neváha medzi ps a smerom...váhajú medzi ps, sas, demokratmi, kdh....
Nandrolon Nandrolon

predstav si, že v mojom okolí, ktorí volili tzv. "balastné strany", tak ich spojilo PS.
Takže ich už nezaujímajú ich "balastné strany" ale idú tvrdo do SMERu.
:-)))
A ja sám, hoci ho voliť nebudem, ale viem, že tzv. "kľúčové strany" budú iba 4. SMER, HLAS, REPUBLIKA, PS.
Takže prajem Smeru, Hlasu, Republike čo najlepší výsledok.

... tú poslednú vetu mi ako vysvetlíš, že ste so ženou prisatí zase v nejakej prieskumnej agentúre???
Ale presne tak, ako píšeš nám to vyhovuje. Nech sa pravica rozdrtí čo najviac :-))))
bjuty smis bjuty smis

republika bude mať problém sa dostať do parlamentu...že kľúčová strana )))

sdku B bojujúce proti banderasovi )))))))))))))))

keby som nemal pravdu, tak prečo ps neustále rastie ??
komu berie voličov, ak nie tých nerozhodných ?
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať