majkii
Morálne sa rozhorčovať dá len nad ľuďmi, čo morálku niekedy mali, Čistič morálku nikdy nemal, už dávnejšie zlé jazyky hovorili, že slúži darebákom ako vybavovač. Preto je teraz ministrom osoba bez charakteru a morálnych zásad, poslúži, zašpiní ako svojho času lexa
v inej inštitúcii. Mnoho zlodejov, korupčníkov, čo si zo štátnej kasy urobili bankomat zostane na slobode a plebs sa tomu teší a nadšene tlieska, že zostanú v biede a chudobe to im nedochádza.
Neuveriteľne ma pobavila ma veta "Zdôvodnenie jeho správneho konania nájdeš v názoroch v diskusii".
Ach ty môj slovíčkárenský škriatoček. Bazíruješ na slovíčku a pritom podstatu nechceš vidieť, lepšie povedané - nevidíš.
Takže podľa neplatí, že nová vláda si nemôže vymeniť svojich ľudí za tých "našich"...??? To kde si takému niečomu prišiel ? Na progresívnom sneme Oľajnistov. Keď Matovič a jeho kumpáni robili čistky, tak si protestoval ?
Že zdôvodnenie v diskusii, ktoré ťa potešilo...? A čo som mal kopíravať alebo písať to, čo už napísané bolo ? Kuwa...fakt máš ťažké chápanie...a že vraj vyštudovaný VŠ.
==============================
ALE vyjadrím sa ti aj k tej Kozelovej, ktorú tu tak vyzdvihuješ.
Kozelová sa bráni (a ty ju brániš tiež), že to vraj neboli tepláky, ale nohavice z úpletu....a mala ich na sebe iba raz.
Nuž mala by si ozrejmiť (a ty tiež), čo je to úplet a čo tepláky.
Lebo tie gate, čo mala na sebe, rozhodne nie sú z úpletu. A mala ich na sebe určite viac krát, o čom svedčia minimálne fotky....obr. 4 a 5.
https://plus7dni.pluska.sk/gal/domov...itm_position=1
---------------------------------------
Že kozelová nemala v sebe kúsok sebareflexie, tak to o niečom svedčí.
Že ju rozobrali štylisti, tak to svedčí o niečom tiež.
Vonkoncom neobstojí argument, že iní poslanci mali na sebe nohavice a saká s menčestru s záplatami na lakťoch. Pokiaľ to nevie ona (a ani ty), tak vedz že takéto saká sú v obľube a sú aj módne už pekných pár rokov...nosiť ich začali anglickí šľachtici.
https://www.google.com/search?q=twee...nt=firefox-b-d
Ale veď čo sa čudovať, keď Matovič prišiel do parlamentu v žabkách.
https://www1.pluska.sk/spravy/z-domo...arovany-outfit
--------------------------------
Že Kozelová rozdala svoj majetok ? Nuž to ju chváli...no ak sama nemá na seba, tak nech nerobí charitu a filantropiu.
---------------------------------
Jej výroku a či tvrdeniu....citujem :
" Za 15 minút tam už stáli rady ľudí s lístkom v ruke, na ktorom mali napísané, AKÚ MAJÚ krvnú skupinu. Všetci išli darovať krv. Tam som sa do radu postavila aj ja. "
Vieš ty, čo je to vyšetrenie Statim ?
Ak aj hej, tak vedz, že za 15 minút sa nezistí, akú má človek krvnú skupinu...jedine ak v hallywúdskych stupídnych seriáloch.
Preto to pobavenie...capisci ?
--------------------------------------
Pýtaš sa :
" Bola vo vrcholovom športe, venuje sa pomoci ľuďom, písala texty piesní pre mnohých slovenských interpretov, z jedným z textov piesne získala Bratislavskú lýru, rozdala svoj majetok, tým čo to potrebovali. Kto z nás tu by bol schopný takej obety? "
...ja sa pýtam tiež.
" Ty si čo obetoval ? "