Zavrieť

Porady

Čistá psychiatria XX

Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Téma je uzavretá.
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

pavol54
bjuty smis
pavol54
vlado 33
Tweety
Kasička asi až tak nie je úplne prázdna, keďže sa im máli 15 ministerstiev a treba ďalšie, aby sa mal kapitán a jeho pomocníci kde hrať.
My to tu na porade nevyriešime, uvidíme. Nechajme ich pracovať. Mega pôžička 3,5 miliard € to určite nebude.
a ešte koľko bude stáť likvidácia exspirovaných vakcín, Rusi si nepoužité Sputniky odviezli naspäť, prečo by si ich nemohol odviezť Pfizer alebo Uršula?
rusi si nepreviezli nepoužitý sajrajt naspäť
oni ho odkúpili za nákupnú cenu 2 mesiace pred expiráciou a normálne ich dalej predali
aj Pfizer mohol tak urobiť čo mu v tom bránilo?
čo to má spoločné s tým nezmyslom, na ktorý som reagoval ?
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

bjuty smis
pavol54
bjuty smis
pavol54
vlado 33
Tweety
Kasička asi až tak nie je úplne prázdna, keďže sa im máli 15 ministerstiev a treba ďalšie, aby sa mal kapitán a jeho pomocníci kde hrať.
My to tu na porade nevyriešime, uvidíme. Nechajme ich pracovať. Mega pôžička 3,5 miliard € to určite nebude.
a ešte koľko bude stáť likvidácia exspirovaných vakcín, Rusi si nepoužité Sputniky odviezli naspäť, prečo by si ich nemohol odviezť Pfizer alebo Uršula?
rusi si nepreviezli nepoužitý sajrajt naspäť
oni ho odkúpili za nákupnú cenu 2 mesiace pred expiráciou a normálne ich dalej predali
aj Pfizer mohol tak urobiť čo mu v tom bránilo?
čo to má spoločné s tým nezmyslom, na ktorý som reagoval ?
nastav si AI
bjuty smis bjuty smis

načo... s tou akurát komunikujem...ale je tam ešte na čom pracovať....
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Joj, bavkať sa s chatgpt je také chlapské :-)))))))))))))))))))))
pavol54 pavol54

bjuty smis
načo... s tou akurát komunikujem...ale je tam ešte na čom pracovať....
veľmi ti nerozumie, komunikujte spoločným jazykom, potom sa to rozšíri penzum vedomostí
bjuty smis bjuty smis

zase som niekoho precenil
z toho, že sa bavím s tebou - a najmä akým štýlom reaguješ- je snád jasné, koho som myslel ako AI....

ale pre niekoho nie....
Nandrolon Nandrolon

Z chatgpt som veľmi sklamaný.
Drísťať o h***e to jej ide. Ale akonáhle jej dáš jednoduchú slovnú úlohu, nevie ju správne na prvýkrát vypočítať.
Schválne som si dával pozor aby som jej zadal rovnaké jednotky, šírku a hĺbku studne ale vypočítala mi, že je tam 497 litrov vody. Namiesto cca 2500l.
Detto ak som sa pýtal koľko mm mám podložiť na hranu konkrétnej doštičky, aby som dostal uhol 2 st. vľavo, čo už, matematika jej nejde a drístať vie každý kto má jazyk.
Už aj dcéru prestalo baviť sa s ňou hrajkať. Tvrdila, že moja dedina je 300km odo mňa smer východ, pričom nič také tam nie je.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Nandy - tú AI používať - to radšej zoberiem papier, ceruzu a staré, poctivé goniometrické funkcie.
Nandrolon Nandrolon

misoft
Nandy - tú AI používať - to radšej zoberiem papier, ceruzu a staré, poctivé goniometrické funkcie.
To je už deformácia, keď okolo seba počujem na ňu samé chvály, ako keby som ju ešte v začiatkoch sám netestoval. Proste niektorí sa chcú robiť zaujímaví a myslia si, že keď spomenú AI že sa z nich po*******. Pritom konkrétne v podobe chatgpt je to úplná blbosť. Nehovorím, že nemá využitie, ale také verzie sa bezplatne do verejného online priestoru nedostanú.
bjuty smis bjuty smis

čerstvé skúsenosti

ALZA- reklamácia- pokec s AI
MAGGIO -porucha - pokec s AI

ešte sa aj predstaví, že je AI
Nandrolon Nandrolon

Však píšem, že na obkecávanie je to super, aj nejaký hodinový komunistický príhovor by to vedelo napísať.
Ináč už neviem, ktorá firma používala na prvotnú komunikáciu s klientom na svojej webstránke chat bota, ale bolo to ešte tak 3-5 rokov pred uvedením chatgpt.
kopretinka kopretinka

kopretinka je offline (nepripojený) kopretinka

pavol54
u liekov - pochybujem, že by si niekto len tak od oka dovolil predlžiť jej účinnosť na to sú treba labáky, sú to drahé postupy, ale najmä zodpovednosť "čo ak sa niečo stane užívateľovi"
Výklad krátkeho slovenského slovníka :"Skončenie času účinnosti lieku"
to je vtip? Koho kedy u vakcín zaujímalo,čo ak sa niečo stane užívatelovi?
bjuty smis bjuty smis

kopretinka
pavol54
u liekov - pochybujem, že by si niekto len tak od oka dovolil predlžiť jej účinnosť na to sú treba labáky, sú to drahé postupy, ale najmä zodpovednosť "čo ak sa niečo stane užívateľovi"
napr. šukl, keď nechcel pustiť do užívania ten ruSSký sajrajt

napriek zbesilým útokom predsedu vlády....
pavol54 pavol54

bjuty smis
kopretinka
pavol54
napr. šukl, keď nechcel pustiť do užívania ten ruSSký sajrajt

napriek zbesilým útokom predsedu vlády....
ale nakoniec bol povolený, kto chcel si ho mohol nechať aplikovať, a keby sa našiel čo i len tieň toho, čo sa píše o vakcíne pfizeru, tak to v súčasnosti všetci odborníci aj "odborníci" poriadne rozmažú
bjuty smis bjuty smis

prečítaj si otázku, na ktorú som odpovedal....
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Práve prečítané, rozum mi zastal. Už len to chýba v správach, že porodila! Absolútne nechápem!
Ešte sa tým chváli a ďalšie ťavy jej dávajú páčiky.

Keď som zvládla v prvý deň otvárania čakať v rade niekoľko hodín a hore na Hrebienku vo fujavici v 8.mesiaci, nesťažovala som sa, tak myslím, že sa to dá vydržať a počkať
Nandrolon Nandrolon

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Dnes ráno u nás..... Pred fotením to bolo ešte horšie, 1 kamión bol odstavený dokonca v križovatke, vodiči osobákov ho museli vyhnať z nej. Po fotení (cca 5 min) prišla MsP a začala robiť poriadky. Budila Ukrajincov a hnala ich preč. Štátna polícia? Tých akoby sa to ani netýkalo!
pavol54 pavol54

misoft
Dnes ráno u nás..... Pred fotením to bolo ešte horšie, 1 kamión bol odstavený dokonca v križovatke, vodiči osobákov ho museli vyhnať z nej. Po fotení (cca 5 min) prišla MsP a začala robiť poriadky. Budila Ukrajincov a hnala ich preč. Štátna polícia? Tých akoby sa to ani netýkalo!
možno bola štátna polícia poverená inými úlohami. I keď mám o nej svoj názor, nebolo výtržníctvo nebola búračka kde by museli zasahovať okamžite
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
misoft
Toto ti vadí....???
Hm, zaujímavé, že pred časom si ich sem vláčil.
...a nejaký vtipný obrážťok na tému = " sranie okolo ciest a rozhadzovanie smetí " nemáš náhodou po ruke ???
Ukrajinskí TIRáci sú neskutočné hovadá...to ti potvrdí každý tirák z celej Európy.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať