Zavrieť

Porady

Čistá psychiatria XX

Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Téma je uzavretá.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Ukrajinci chcú dať stopku preprave ruského plynu.
https://ekonomika.pravda.sk/ludia/cl...hp_3clanok_box

Zlatúšikovia....ale reverzný tok plynu z Ruska cez naše územie im nevadil, keď pred 10 rokmi plyn kradli a práve preto im bol priškrtený ventil.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

To si ty a Bodliak a fotila vás progresívna Májka?
buchač buchač

Herec prezident
https://www.google.com/search?q=rona...w=1349&bih=598

a

" Herec prezident "
https://www.tiktok.com/@benjaminakhi...52726506736922
OneUp OneUp

OneUp je teraz online OneUp

.
Nandrolon Nandrolon

majkii
Nandrolon
To si ty a Bodliak a fotila vás progresívna Májka?
ale kdeže, fotil miestny nastrážista
mi nevrav, že nemáš chuť si občas slušne a progresívne zahajlovať!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))
Nandrolon Nandrolon

Áno, v hlave mám mozog, ktorý ma živí. Ty tam máš zrejme 5g hnedého.
buchač buchač

" Vojaci NATO už na Ukrajine sú, vyhlásil poľský šéf diplomacie. Postaral sa o poriadny rozruch

Radoslaw Sikorski, poľský minister zahraničia sa pri príležitosti 25. výročia členstva Poľska v NATO postaral o poriadny rozruch. Vyhlásil, že vojaci Severoatlantickej aliancie sú už na Ukrajine. "

Hehe...že aká novinka...
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

majkii
Nandrolon
Áno, v hlave mám mozog, ktorý ma živí. Ty tam máš zrejme 5g hnedého.
A že kto má hnedé namiesto mozgu
Možno si to ani neuvedomuje ale tu si už koleduje o poťahovačky so zákonom.
buchač buchač

Tweety
Možno si to ani neuvedomuje ale tu si už koleduje o poťahovačky so zákonom.
Tak to by som chcel vidieť, že ako...
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

Chlapci čo to tu zasa stvárate? Ani trošku sa nehanbíte pred tými novými, ktorí si tu prídu pre radu? Veď zo starých poradákov tu už skoro nikto nechodí. A taká to bola dobrá stránka. Škoda. Prajem všetkým pekný deň.
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

Skuste si založiť novú a túto nechajte pre tých, čo sa chcú podeliť so svojimi radosťami a starosťami, názov témy moderátor opravi
vlado 33 vlado 33

vlado 33 je offline (nepripojený) vlado 33

majkii
Nebolo by lepšie túto tému natrvalo uzavrieť? Som za.
Teraz, prečo? Si tu špinil a šiel udávať. Teraz to chceš spláchnuť? Ja viem, nedá sa to čítať niekedy. Si zašiel priďaleko, tak si to aj zožer!
vlado 33 vlado 33

majkii
vlado 33
majkii
Teraz, prečo? Si tu špinil a šiel udávať. Teraz to chceš spláchnuť? Ja viem, nedá sa to čítať niekedy. Si zašiel priďaleko, tak si to aj zožer!
Keď si tu špinil na moju rodinu spolu s ďalšími dvomi, to si sa sem prišiel podeliť so svojimi radosťami a starosťami. To je tvoj mentálny svet, zato ja nemôžem. Ale však v pohode si ponechajte túto žumpu, Dal som návrh na zatvorenie témy, tak ako sa zatvorilo predtým tých XIX.
Kde som ja špinil tvoju rodinu? musí ti jebať asi!
Nandrolon Nandrolon

majkii
vlado 33
majkii
Keď si tu špinil na moju rodinu spolu s ďalšími dvomi, to si sa sem prišiel podeliť so svojimi radosťami a starosťami. To je tvoj mentálny svet, zato ja nemôžem. Ale však v pohode si ponechajte túto žumpu, Dal som návrh na zatvorenie témy, tak ako sa zatvorilo predtým tých XIX.
Témy sa uzatvorili pre svoju maximálnu dĺžku, preto sa otvorilo vždy nové pokračovanie, ale to by si musel zapnúť ten svoj mini mozog, aby si na to prišiel.
vlado 33 vlado 33

babka - ježibabka
Chlapci čo to tu zasa stvárate? Ani trošku sa nehanbíte pred tými novými, ktorí si tu prídu pre radu? Veď zo starých poradákov tu už skoro nikto nechodí. A taká to bola dobrá stránka. Škoda. Prajem všetkým pekný deň.
Áno, bola to dobra stránka. Časy sa však menia a ľudia majú potrebu uvoľniť energiu. Niekto to robí športom, turistikou, niekto má potrebu všetko sledovať a hrať múdreho. A jeden presadzuje pravdu, oponent argumentuje. Nič zložite, stačí celý deň sledovať politiku. A tie falošné nicky, tomu už fakt nerozumiem, tieto robia bordel na porade.
vlado 33 vlado 33

majkii
vlado 33
....
Kde som ja špinil tvoju rodinu? musí ti jebať asi!
v januári 2023, moderátor ten exkrement vymazal na moju žiadosť.
A to si vtedy degradoval? Sa smejem
Nandrolon Nandrolon

Nie každá databáza o rovnakej dĺžke má rovnakú veľkosť. Záleží, čo všetko je tam navešané /obrázky, prepojenia, animácie/.
vlado 33 vlado 33

majkii
Nandrolon
majkii
vlado 33
majkii
Témy sa uzatvorili pre svoju maximálnu dĺžku, preto sa otvorilo vždy nové pokračovanie, ale to by si musel zapnúť ten svoj mini mozog, aby si na to prišiel.
Keby si použil aspoň ten minimozok a klikol napr. na tému "Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XIX" zistil by si, že klameš a téma bola uzavretá s počtom strán 356 a "Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XVII" bola uzavretá po 94 stranách čo táto téma má už omnoho viac. A naopak "Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XVIII" mala až 1038 strán.
Ja viem, že ťa to potešilo, veď sa to už nedalo ustáť, viac by si nerozchodil. Možno raz podporím tu vašu fašisticko-buzeranstké zmýšľanie a budem súhlasiť. Budem musieť. Verím v spravodlivosť a viem, že sa to nikdy nestane.
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je teraz online bjuty smis

Však iné ani nejes...
Nie si progresívny ...len sprostý....
vlado 33 vlado 33

bjuty smis
Však iné ani nejes...
Nie si progresívny ...len sprostý....
Ani citovať nevieš! Ešte sa snažím vyjadrovať slušne.
Naposledy upravil vlado 33 : 12.03.24 at 14:34
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať