Zavrieť

Porady

Čistá psychiatria XX

Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Usporiadat
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

tu už keď niekto dbá o dodržiavanie zákonov a ústavy, tak je zlý..

niet pre dozoláta vačší dôkaz, ako ked odmnietne porušiť ústavu a nevyhlási protiústavné referendum.....
2 1
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Mňa by zaujímala jedna jediná vec. Čo bude terajšia vládna koalícia vyškriekavať z opozičných lavíc? Podľa všetkého by mali byť celé 4 roky ticho. Lebo všetko to, načo teraz nadávajú a zamietajú, robili ako opozičníci oni sami. A ešte oveľa viac, lebo zase treba uznať, že také idiotiny ako robil sám najvyšší idiot Matovič na úrovni retardovaného adolescenta, nerobil v histórii SR nikto iný, ani Ľupták s kelňou sa na neho nechytal.
Nová vláda bude mať extra silný mandát, lebo úplne s úsmevom na tvári môžu robiť opozícii rovnaké svinstvá ako robí terajšia koalícia a budú musieť byť ticho, lebo všetky vyhlásenia, všetky one time-next time sú v internetových úložiskách.
0 0
Savard Savard

Savard je offline (nepripojený) Savard

Nandrolon
Mňa by zaujímala jedna jediná vec.
Nová vláda bude mať extra silný mandát, lebo úplne s úsmevom na tvári môžu robiť opozícii rovnaké svinstvá ako robí terajšia koalícia a budú musieť byť ticho, lebo všetky vyhlásenia, všetky one time-next time sú v internetových úložiskách.
Ten "extra silny" slubovala aj v sobotu . poriadny vyprask dostala nalozene
1+1=3.gif  
2 2
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

Savard
Rozhodol US, kde ma Fico svojich ludi. Mal polozit otazku tak, aby bola v sulade s pravom. AK by to prezidentka nepodala na US, kludne by to mohol podat niekto iny. Napriklad ja. Vysledok by bol rovnaky.
Toto je presne taka diplomaticka odpoved ... nie zle
Akurat v jednom mi nesedi, ze Fico ma na US svojich ludi. A ti jeho ludia na US, mu nevedia poradit tak, aby polozil otazku v sulade s pravom.
Premyslam, ci kamosov na US nasral, ked povedal, ze na vychodze nic nie je a potom sa trepal sam na US Alebo ci v principe by bola kazda rada marna, lebo uz sa vopred vedelo, ze nech to formuluje najsamlepsie, cez US to neprejde.
Naposledy upravil anet : 24.01.23 at 17:45
2 1
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

[QUOTE="pavol54"]
babka - ježibabka
Ešte mi napadlo sledovanie zamestnancov v mieste môjho pracoviska pred kostolom. Sú tam dva. Pred evanjelickým sliedila katolíčka, pred katolíckym luterán
ale s tým sledovaním to že Kiska to organizoval vieme. ale čo mali sledovať pred kostolom. .......
A čo mali čo rýpať do ostatného, čo bola každého jeho vec a ich to nemalo vôbec zaujímať?
0 1
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
" Čaputová si v Berlíne prevzala prestížnu cenu a apelovala na návrat k hodnotám
Dostala ju za odvahu postaviť sa organizovanému zločinu, za práva menšín*– najmä Rómov"
321942962_1561450374335431_2459708934525130294_n.jpg  
2 3
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Tweety
A to si asi nezažil, že pred voľbami predsedovia strany v závode, kde si pracoval, dávali podpisovať prezenčnú listinu ( s kópiou) účasti na voľbách. To bolo čo?
Tak si potom robila v tom "zlom" podniku....
0 0
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

babka - ježibabka
Ešte mi napadlo sledovanie zamestnancov v mieste môjho pracoviska pred kostolom. Sú tam dva. Pred evanjelickým sliedila katolíčka, pred katolíckym luterán
A potom výsledky sledovania odovzdali rabínovi......
0 0
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

misoft
babka - ježibabka
A potom výsledky sledovania odovzdali rabínovi......
V tom lepšom prípade. V horšom kádrovčíkovi predsedovi strany, hovorili o ňom vraj robil niekedy bíreša, potom postúpil a podľa toho sa kádrovalo a dávali odmeny.
2 0
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

Dobré ránko.Potešilo pekné počasie.
3 0
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

BXLmiami
Myslíš tú hmlu?
0 0
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

pavol54
BXLmiami
Myslíš tú hmlu?
akú hmlu? Oskarko sa skeri od rána, včera aj dnes...
0 0
romana147 romana147

romana147 je offline (nepripojený) romana147

veronikasad
pavol54
BXLmiami
Myslíš tú hmlu?
akú hmlu? Oskarko sa skeri od rána, včera aj dnes...
u nás skôr hmla ako slnko
0 0
BXLmiami BXLmiami

Ani hmla ani slnko ale sucho a nešmýka sa.Po prestávke som mohla isť svojich 5 km ranných do práce a to je pre mňa fajn.Takže potešilo.
4 0
romana147 romana147

BXLmiami
Ani hmla ani slnko ale sucho a nešmýka sa.Po prestávke som mohla isť svojich 5 km ranných do práce a to je pre mňa fajn.Takže potešilo.
čo nemáš auto ?
0 0
BXLmiami BXLmiami

Mám rada dlhé prechádzky ,tak načo mám isť autom.
5 0
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Ja som od rána chodil trošku po kopcoch, tak nad 900m slnečno a jasno už ráno o pol deviatej a tu dole na 450 stále tma a hustá hmla.
0 0
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

U mňa tiež luxus....krásne slniečko...na balkóne kvitnú rozmariny.... sedmikrasky....a vresy
2 0
romana147 romana147

BXLmiami
Mám rada dlhé prechádzky ,tak načo mám isť autom.
Tak to máš potom asik také zamestnanie :
prídeš
sadneš
odskočíš na obed , , , WC
vstaneš
odídeš domov

vtedy chápem chuť na prechádzku
0 0
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Řehka: V případě války NATO s Ruskem by Česko muselo výběrově mobilizovat

... Podle jeho slov válka na Ukrajině ukázala, že je nezbytné, aby se do obrany země zapojila celá společnost, nejenom armáda.

... Ruská agrese na Ukrajině podle něj znamenala změnu v myšlení západního společenství, které si začalo připouštět možnost vzniku války v Evropě, což do té doby bylo tabu.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/a...05_domaci_vank
0 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať