pavol54
mne vadia všetky invektívy ale zaoberať sa môžem len tými ktoré sú adresované mne. Tak mi napíš čo som napísal zlé, ak som reagoval na pád rakety v poľsku že to treba vyšetriť ako let MH l7. a aká bola reakcia medúzy bjuty si prečítaj. Ja nie som osoba ktorá má umravňovať celý svet vo vyjadrení voči iným, už som niekoľkokrát že napísal že mi vadia osobné útoky len za to že sa útočníkom nepritakáva za ich výroky. Ak si niekto do mňa kopne tak vrátim .
Pavol, ja som od teba nechcel, aby si umravňoval celý svet, chcel som len normálnu odpoveď, či na teba útočím, búchač tu perfídnym spôsobom podsunul lož a pritom sa odvoláva na teba.
K tej MH17, zabití boli nevinných ľudí, zabité tam boli aj deti. Keď sa tento útok stal, bolo tu nespočet zaručených právd šíriacich sa z ruských webov sputnikov o tom ako ich zostrelila ukrajinská stíhačka, ako ich zostrelili ukrajinci. Tomáš Furró v reportážnej knihe Dombas vydanej v roku 2019 dobre opisuje tie udalosti, tí dnes odsúdení zločinci pálili na to lietadlo bez toho, aby si overovali cieľ. Terorista Girkin zvaný Strelkov čo bol hlavným aktérom toho besnenia to napokom potvrdil v jednom rozhovore.
Tak aj teraz v poľsku, rusi útočia na civilné ciele a ich cieľom je terorizovať ľudí na UA. Či na územie poľska dopadla ukrajinská protiraketová strela alebo to bola ruská raketa ukáže čas, v každom prípade krv na paprčiach majú rusi. Ak by neútočili na civilné ciele blízko hraníc, nestalo by sa to.