včera takáto správa mi došla........aj niekomu inému?
Richard
Dobrý deň kopretinka,
v poslednom čase sme prijali (5) odmietnutých (vrátených ) emailov z Vašej adresy, ktorú máte na Porade registrovanú:
xxxxxxxx@zoznam.sk
Zmeniť emailovu adresu môžete v nastaveniach.
A NAČO BY SOM TO MENILA???
Kliknite tu:
http://www.................................
Emaily obsahovali napr. notifikáciu o novej súkromnej správe, alebo novom príspevku v téme, ktorú ste si nastavili na sledovanie (notifikáciu).
NENASTAVILA SOM SI EMAILOVÚ NOTIFIKÁCIU!!!
Prosím skontrolujte si či je Vaša emailová adresa uvedená v nastaveniach platná,
JE PLATNÁ!!!
alebo funkčná.
JE FUNKČNÁ!!!
Ak je email platný konzultujte problém s prevádzkovateľom Vašej emailovej schránky.
Spätné emaily nám spomaľujú sever a preto Vám v prípade neodstránenia problému s emailom budú zrušené všetky notifikácie.
SA VYHRÁŽAŠ?LEBO NECHCEM SPAM??? JAKÝ PROBLÉM?KEĎ V MOŽNOSTIACH JE NEODOBERAŤ EMAILY???
UPOZORNENIE: Táto emailová správa bola odoslaná automatom, reagujte len v prípade, že Vám je niečo nejasné.
A PREČO MÁM REAGOVAŤ?KEĎ TY NIJAKO NEREAGUJEŠ NA ČOKOĽVEK?!?!?!
Dosť spamov mi chodí,všetky hlásenia mi chodia,nechápem prečo,keď nemôžem tému moderovať.....mám to takto už 100rokov a Rišo nereagoval za ten čas ani raz,aby mi to buď zrušil alebo dal práva na moderovanie.
Som reagovala,a dnes zas tá istá správa,ale už bez možnosti reakcie.
Toto tu programoval úplný debil,keď ani nevie,aké možnosti dal v nastaveniach.......
Mmch,mám to od začiatku tak nastavené,a teraz to začalo zrazu vadiť.....