Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XX.

Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Usporiadat
vlado 33 vlado 33

vlado 33 je offline (nepripojený) vlado 33

romana147
vlado 33
majkii
Predvčerom odvysielala ČT2 pozoruhodný dokument Hrdinové a zrádci uvnitř Ruska.
Bolestný stav spoločnosti
Aj toto si treba pozrieť.
https://www.facebook.com/TheBenjamin...09681080269308
A že si tak KRPATÝ KGBák za 28 rokov nepoložil otázku :

PREĆO vela štátov odchádza do NATO
PREĆO NIKTO nejde do objatia ruského medveda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prečo? Lebo teraz prišla jedinečná šanca rozbiť silné Rusko. Nič netrvá večne, ani moc Ruska, ani aliancia NATO, ani integračné zoskupenie EÚ. Len čas ukáže, čo bude.
1 0
majkii majkii

majkii je offline (nepripojený) majkii

vlado 33
.....
Prečo? Lebo teraz prišla jedinečná šanca rozbiť silné Rusko. Nič netrvá večne, ani moc Ruska, ani aliancia NATO, ani integračné zoskupenie EÚ. Len čas ukáže, čo bude.
Ani nevieš o čom ten dokument bol, len tak mimo si postol alterneatívne historické "praudy" o sprisahaní proti Rusku čo nesie celú bolesť sveta na svojich chrbtoch.

Ten dokument sledoval reálne osudy ľudí, národovcov aj aktivistov v Ruska. Milovníci Ruska, ako Bláha a Chmelár čo o ňom básnia, ako o vysnívanej slobodnej, spravodlivej krajne či etalóne morálky ani netušia, ako funguje spoločnosť v Ruskej federácii za posledné roky vlády Putina a najmä po schválení cenzorských zákonov po invázii na UA. O tom bol ten dokument, nie o konšpiráciách o rozbíjaní nerozbitného.
1 1
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
A smutné je to, že tí čo o rusku básnia, tam nechodia na dovolenky.
1 1
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

duves
veď ani tí čo básnia o amerike tam nechodia (okrem herní v las vegas.)
Niekto nechce ísť pozerať na ruské zemľanky, niekto zase na chodníkové ubytovanie napr. vo philadephii a pod
1 1
pavol54 pavol54

majkii
vlado 33
.....
Ani nevieš o čom ten dokument bol, len tak mimo si postol alterneatívne historické "praudy" o sprisahaní proti Rusku čo nesie celú bolesť sveta na svojich chrbtoch.

Ten dokument sledoval reálne osudy ľudí, národovcov aj aktivistov v Ruska. Milovníci Ruska, ako Bláha a Chmelár čo o ňom básnia, ako o vysnívanej slobodnej, spravodlivej krajne či etalóne morálky ani netušia, ako funguje spoločnosť v Ruskej federácii za posledné roky vlády Putina a najmä po schválení cenzorských zákonov po invázii na UA. O tom bol ten dokument, nie o konšpiráciách o rozbíjaní nerozbitného.
Pozri mňa štátna správa, verejná správa terorizuje, šikanuje, sankcionuje, pre nečinnosť iných a budem hovoriť o tom akú máme skvelú demokraciu?
1 1
romana147 romana147

romana147 je offline (nepripojený) romana147

pavol54
duves
Niekto nechce ísť pozerať na ruské zemľanky, niekto zase na chodníkové ubytovanie napr. vo philadephii a pod
nerozumiem prečo kukuričiar zo stredu Európy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! menoval práve (štatisticky NEOVERITELNÚ ! ) philadelphiu - (ešte sa to aj blbo píše )
1 0
pavol54 pavol54

romana147
pavol54
duves
nerozumiem prečo kukuričiar zo stredu Európy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! menoval práve (štatisticky NEOVERITELNÚ ! ) philadelphiu - (ešte sa to aj blbo píše )
k diskusnej téme nebude nič? káblikár predal aj vlastné káble ,chýba spojenie
1 1
majkii majkii

pavol54
majkii
vlado 33
.....

Pozri mňa štátna správa, verejná správa terorizuje, šikanuje, sankcionuje, pre nečinnosť iných a budem hovoriť o tom akú máme skvelú demokraciu?
Šomreš ako ťa terorizuje štátna správa, ako ti nedá podporu "zadarmo" prezentovať na agrokomplexe.
Čo sú tvoje problémy v porovnaní so životom ľudí vo vysnívanom svete na východe ako dokumentuje ten film? Jeden oplakáva syna zabitého v útočnej vojne, ale zároveň chodí nadávať predavačkám do obchodu s odevmi, že predávajú žlté vetrovky ako symbol ukrajinského fašizmu. Na mestskom zastupiteľstve zvolenú poslankyňu verejne osočujú hrozia väzením, že nesúhlasí a otvorene nepodporuje vojnou. Mladému chalankovi hrozí 5 ročný trest väzenia, že vytvoril 150 nálepiek upozorňujúcich na padlých s nápisom груZ200 s latinským zetkom v strede ako symbolom vojny.
Alebo iná správa z tlače, nedávno zatkli manželov v Krasnodare v reštaurácii, rozprávali sa o Ukrajine. Tu si môže, kto chce, čo chce povymýšľať hociaké historické "praudy" nanajvýš sa mu vysmejú, nikoho ani len nenapadne že by za to mal isť 15 rokov sedieť.
2 1
pavol54 pavol54

majkii
pavol54
majkii
vlado 33
.....

Šomreš ako ťa terorizuje štátna správa, ako ti nedá podporu "zadarmo" prezentovať na agrokomplexe.
Čo sú tvoje problémy v porovnaní so životom ľudí vo vysnívanom svete na východe ako dokumentuje ten film? Jeden oplakáva syna zabitého v útočnej vojne, ale zároveň chodí nadávať predavačkám do obchodu s odevmi, že predávajú žlté vetrovky ako symbol ukrajinského fašizmu. Na mestskom zastupiteľstve zvolenú poslankyňu verejne osočujú hrozia väzením, že nesúhlasí a otvorene nepodporuje vojnou. Mladému chalankovi hrozí 5 ročný trest väzenia, že vytvoril 150 nálepiek upozorňujúcich na padlých s nápisom груZ200 s latinským zetkom v strede ako symbolom vojny.
Alebo iná správa z tlače, nedávno zatkli manželov v Krasnodare v reštaurácii, rozprávali sa o Ukrajine. Tu si môže, kto chce, čo chce povymýšľať hociaké historické "praudy" nanajvýš sa mu vysmejú, nikoho ani len nenapadne že by za to mal isť 15 rokov sedieť.
kde som písal o 14.01 že mi štátna správa nedá podporu na agrokomplex? doraziť niekoho možno sofistikovanými spôsobmi. nebudem vysvetľovať
1 1
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Kedyže tu bol holandský kráľ ?
Mohol pozvať na nákup našu princeznú....si mohla niečo kúpiť.
https://ekonomika.pravda.sk/ludia/cl...a-ceny-ponuka/
Je to už tretí článok (v krátkom čase) v poradí, čo je dosť zaujímavé.
Uvedený reťazec pôsobí v 11 krajinách a ponúka tovar v cenách do tých 2€.
Lacným diskontom ako napríklad Kik, Pepco alebo Tedi sa teda rozrástla konkurencia.
Inak povedané, máme tu ďalší obchod so šmejdovým tovarom.
Ako jeden komentár v diskusii povedal...viď :

"už sme zaplavení odpadom zo západu. Máme TEDI, PEPCO, KIK, v nákupných centrách pri každom okresnom meste, kvalita je pofidérna a je vhodná na jednorazové použitie. Kam ide tovar, ktorý sa nepredá ? Na koho skládku ? Na slovenskú alebo domového štátu ? Spracovanie odpadov narastá na cene, tak končí vo východnej Európe. "

Pred pár dňami som niekde v správach postrehol, že colníci v spolupráci s enviropoliciou zadržali kamión s Talianska, ktorý doniesol na skládku odpad.
Zároveň zaznel komentár, že najviac sa ku nám vozí z Talianska, Rakúska a Poľska...
0 2
majkii majkii

pavol54
kde som písal o 14.01 že mi štátna správa nedá podporu na agrokomplex? doraziť niekoho možno sofistikovanými spôsobmi. nebudem vysvetľovať
To si šomral v staršom príspevku ako ti vláda nepomáha a tá predošlá smerácka hej, tá ti dala zadarmo vstup na agrokomplex.
Ako myslíš doraziť niekoho sofistikovaným spôsobom? O čom hovoríš?
2 1
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

majkii
pavol54
To si šomral v staršom príspevku ako ti vláda nepomáha a tá predošlá smerácka hej, tá ti dala zadarmo vstup na agrokomplex.
Ako myslíš doraziť niekoho sofistikovaným spôsobom? O čom hovoríš?
Práve tak. Dorazil ťa sofistikovaným spôsobom, že si to ani nespoznal.
:-))))))))))))))))))))))))
1 2
Nandrolon Nandrolon

Podľa mňa ten reťazec nepredáva nové výrobky, ale kazový odpad a za to by ešte človek zaplatil.
Len, aby to nebola vyslovene likvidácia odpadu a z toho vyrábané tie výrobky, lebo pálenie v peciach, skládky, možno nejaká solídna recyklácia stojí viac peňazí, ako naliať odpad do nejakých formičiek a predávať to.
Rád by som sa pozrel do účtovníctva, lebo také budovy sa nedajú montovať alebo prenajímať za kolotočiarske výrobky za pár centov.
1 3
romana147 romana147

pavol54
romana147
pavol54
duves
nerozumiem prečo .. menoval práve .. philadelphiu ..
k diskusnej téme nebude nič?
pre SPR OS TÉHO kukuričiara :

táto diskusná téma sa VOLÁ "STALO / POTEšILO / ROZčúLILO"

a mna RUZĆÚLILO, že niekto by rád riešil problémy v philadelpii
však nech si to riešia tí PHILADELPYĆANIA
2 0
pavol54 pavol54

Nandrolon
Podľa mňa ten reťazec nepredáva nové výrobky, ale kazový odpad a za to by ešte človek zaplatil.
Len, aby to nebola vyslovene likvidácia odpadu a z toho vyrábané tie výrobky, lebo pálenie v peciach, skládky, možno nejaká solídna recyklácia stojí viac peňazí, ako naliať odpad do nejakých formičiek a predávať to.
Rád by som sa pozrel do účtovníctva, lebo také budovy sa nedajú montovať alebo prenajímať za kolotočiarske výrobky za pár centov.
Uvediem jeden príklad z minulosti:
Približne okolo roku 1998 asi takto na jar, sa u nás predávali zemiaky od producenta cca 6 Sk za kg, ale v holandsku sa predávali staré zemiaky ex works(teda na rampe predajcu) 0,1 Sk za kg. A vozili sa sem. Tak mi to vysvetlili obchodníci: Holandskí konzumenti už konzumovali nové z Afriky a nemali záujem o staré, likvidácia na kompostovisku by ich vyšla drahšie ako predať za akúkoľvek cenu vyššiu ako 0.
Skôr by som povedal že sa jedná o nepredajné ležiaky ktoré sa po určitej dobe zlikvidujú ako odpad.
No nekúp nejakú hlúposť za minimálnu cenu
1 1
romana147 romana147

pavol54

kde som písal o 14.01 že mi štátna správa nedá podporu na agrokomplex?
NIE DNES, ale 8.3. okolo 14:47 v inej téme !
1 0
romana147 romana147

Nandrolon

Rád by som sa pozrel do účtovníctva
BL B COM to nedovolia !
0 3
romana147 romana147

pavol54
Nandrolon
Uvediem jeden príklad z minulosti:
Približne okolo roku 1998 asi takto na jar, sa u nás predávali zemiaky od producenta cca 6 Sk za kg, ale v holandsku sa predávali staré zemiaky ex works(teda na rampe predajcu) 0,1 Sk za kg. A vozili sa sem. Tak mi to vysvetlili obchodníci: Holandskí konzumenti už konzumovali nové z Afriky a nemali záujem o staré, likvidácia na kompostovisku by ich vyšla drahšie ako predať za akúkoľvek cenu vyššiu ako 0.
Skôr by som povedal že sa jedná o nepredajné ležiaky ktoré sa po určitej dobe zlikvidujú ako odpad.
No nekúp nejakú hlúposť za minimálnu cenu
čo sem ťaháš to, čo bolo v minulom tisícročí !
0 2
Nandrolon Nandrolon

A ty tu prečo stále ťaháš ty dinosaurus?
0 3
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
...som nakukla a tak vám posielam punčák na koštofku..a fajn vám tu..
335888424_635435491676106_3365037757950432593_n.jpg  
6 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať