OneUp
Chobot, nestacili ti dokazy o poruseni Etikety Porady, zneuzivanim viacnikovym buchacom , ked si navzajom prideluje bodiky ? Tak bud charakter aspon ty a vyhod ho BANOM
Ine hlasa a ine robi. Co si myslis, od koho mam vcera neuzitocne ? Az na jeden pripad / ivka /, od buchacovych alternickov
To nie je dôkaz, to sú tvoje domnienky. Mne ako moderátorovi je úplne jedno, kto ako boduje, kto komu dáva užitočné, neužitočné, plusky či mínusky. Je to vec každého jedného člena.
Ja nebudem pátrať po tom, kto tu má koľko registrácií. to si viac- menej strážil admin richard. Hlavne u Karasa. Užívateľa Red John nemám dôvod vyhodiť, nič neporušuje. Tiež je tu jeden člen menom Juraj Lipták. Takisto je evidentné, že je to niekoho duplicita a nemám ho prečo vyhodiť. Nanajvýš ak napíše niečo nevhodné, tak mu to vymažem.
Prečo si vlastne na porade? Chceš radiť, alebo chceš len druhých urážať, hádať sa a robiť zle na fóre? Ak chceš radiť, založ si nové meno, poskytuj fundované rady, nehádaj sa, nenadávaj, neurážaj a nikto ti nebude dávať neužitočné alebo mínuská. Na túto svoju registráciu zabudni a začni od nuly. Dokážeš to?
Viac už nemám čo dodať. Nemusíš svoje osobné konflikty s inými členmi prenášať na moderátorov a viniť moderátorov z toho, že máš s ním problém. Vydiskutujte si to cez súkromné správy, nikoho iného vaše osobné spory nezaujímajú. Preto som aj v úvode napísal, že táto téma je zbytočná. Len si sa vyžaloval, že ti niekto dáva negatívne hodnotenia. A je mi jedno, od koho. Ja sa ale vôbec nečudujem, že ich dostávaš. Ty áno?