nie som poistena, lebo som zistila, ze je to o nicom... Na môj dotaz, co sa stane, ked zapricinim nevedomky problem u klienta, ma ohurili tolkymi povinnostami, podmienkami, ze nakoniec vychadzalo, ze mam iba platit...a nic nedostane klient ci ja...ani penale ci pokuty nepreplatia, lenze to bolo pred par rokmi, teraz mozno čosi vymysleli. Skuste sa zamysliet, aku skodu mozete urobit - rozbit pocitac? na to je firma poistena.. Urobit chybu? Myslite, ze sa firma zbavi zodpovednosti, ked to hodí na vas? A co ked vam nedali dostatok informacii? Ked je chyba z neznalosti uctovnika, ten je poisteny...tak by som rada vediet, kolko percent zo vzniknutej škody, pokuty ci penalov zaplati poistovna a kolko ja...Potom zacnem uvazovat, ze sa poistim.
Niektorých klientov mam "zazmluvnenych" - mandat.zmluva, zmluuva o spoluupraci, ale vo vacsine pripadov nic, je to na dôvere, mozu fakturu preplatit, nemusia...Vtedy ale mozem mat v talone....hm,hm..no veci, o ktorých iba ja viem, ako su a ako mali byt, nie žeby som vydierala, zatial som to nikdy nepotrebovala, ale este sa mi nestalo, aby mi klient nezaplatil, ved moje sluzby chce aj o rok...Teraz sa snazim o spolupracu aj v priebehu roka, cize fakturujem pausal, tym mam zaistenych klientov, rovnomernejsie prijmy a musim s nimi pracovat priebezne, skôr zachytim chybu.. Druha vec, ze je to casovo narocnejsie, stoji ich to teda trosku viac, ale zvycajne aj viac dostanu - rady skôr, nez urobia chybné rozhodnutie..