Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Ahojte, mam dnes ukonecene OCR s dietatom s datumom platnym do zajtra. Zajtra mam vsak aj jedno planovane vysetrenie so sebou. Nebude s tym problem v ZP/SP? Neviem, ci musim kvoli tomu moj zajtrajsi termin zrusit alebo nie. Vdaka
Negoceak si to skrátiš, musíš si dať opraviť Očr u lekára.......čo ti bráni aby si išla na vlastné vyšetrenie počas očr?
Liliana153Mne nic nebrani, len ci s tym nebude mat problem zdravotna alebo socialna poistovna. Neviem, v tejto situacii som prvykrat. Nerada by som skracovala a rada by som isla na vysetrenie.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
Ak sa pýtaš, či budeš mať preplatene obidvoje, odpoveď je nie. SP ti preplatí ošetrovné vo výške 55% denného vymeriavacieho základu.
Nárok na náhradu príjmu od zamestnávateľa ti nevznikne.