Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XXI.

Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Dúfam, že dvadsať prvý pokus bude aspoň trošku úspešnejší.
Téma je uzavretá.
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je teraz online bjuty smis

a ja že čo je tu dnes tak ticho.....)))))

https://mynitra.sme.sk/c/23363752/de...spiratora.html
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

len to nepokaz
OneUp OneUp

OneUp je teraz online OneUp

bjuty smis
a ja že čo je tu dnes tak ticho.....)))))

https://mynitra.sme.sk/c/23363752/de...spiratora.html
Aj toho Kotlara by mali konecne zabasnut
bjuty smis bjuty smis

prečo...ten krásne ukazuje na ich inteligenciu....nech sa je aj na kom zasmiať

keď už ani mafiánského obesenca im žilinka neschválil ako obeť úkladnej vraždy....
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

bjuty smis
prečo...ten krásne ukazuje na ich inteligenciu....nech sa je aj na kom zasmiať

keď už ani mafiánského obesenca im žilinka neschválil ako obeť úkladnej vraždy....
Dag Daniš bráni Kotlára
bjuty smis bjuty smis

ten už aj pracuje v ruSSkom standarde

teraz súd rozhodol, že ich môžno označovať konšpirátori ))
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

Ďalší trapas Veroniky Remisovej... Nielenže nepozná sadzbu slovenskej DPH, ale ani slovensku vlajku...
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

To vieš..... vyštudovaná bábkoherečka.... pomýlila si motúziky
OneUp OneUp

misoft
Ved dopln kompletne vzdelanie Veroniky

Veronika Remišová skončila magisterské a doktorandské štúdium v umeleckom odbore divadelné umenie na Vysokej škole múzických umení, kde získala Mgr. art. a ArtD. Absolvovala tiež odbor audiovizuálnej komunikácie na Université de Paris (Panthéon-Sorbonne) v Paríži, kde získala diplom DEA a bruselskú Collège d'Études Interdisciplinaires (titul M.A.).[3] Získala tiež Certifikát z koučingu na univerzite v Cambridge.[7] Pracovala na oddelení prekladov v Európskej komisii v Luxembursku, manažovala európsky program pre mládež a politiky vzdelávania.[8] Po návrate na Slovensko pracovala ako hovorkyňa mestskej časti Bratislava-Staré Mesto[9] a prednášala na Univerzite Komenského v Bratisla
OneUp OneUp

Pelegriny je uz vo vypredaji
20240731_210011.jpg  
Negoce Negoce

V súlade s predvolebnými sľubmi strany Smer o znižovaní cien potravín sa konečne stalo realitou, že ceny zemiakov klesli pod úroveň cien banánov.
bjuty smis bjuty smis

to si smerácku dôchodcovskú úderku pekne nasrala )))
bjuty smis bjuty smis

to viem

ale myslel som negoce....
Negoce Negoce

bjuty smis
to si smerácku dôchodcovskú úderku pekne nasrala )))
vidím to.......v negatívnych hodnoteniach
veronikasad veronikasad

Milan, to si čo za koláž urobil z tých príspevkov? Hnup tu fnuka, že buchac ho minuskuje z troch nickov a sám sa nechce priznat aspon k tým svojim piatim. Má ich určite ešte viac, je rovnako čitateľný ako ty ..

O tebe viem, že máš viac ako tisíc, že ta to ešte baví, zakladať stále nové nicky
veronikasad veronikasad

Ak máš heslo uložené mimo kompu, nemôže ti pri páde kompu padnúť nick.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

aertonos
OneUp
misoft
Ved dopln kompletne vzdelanie Veroniky skončila magisterské a doktorandské štúdium v umeleckom odbore divadelné umenie na Vysokej škole múzických umení, kde získala Mgr. art. a ArtD.
Absolvovala tiež odbor audiovizuálnej komunikácie na Université de Paris (Panthéon-Sorbonne) v Paríži, kde získala diplom DEA a
bruselskú Collège d'Études Interdisciplinaires (titul M.A.).[3]
Získala tiež Certifikát z koučingu na univerzite v Cambridge.[7]

Pracovala kade tade : preklady EK v Luxe, E program pre mládež a politiky vzdelávania. Na Slovensku ako hovorkyňa / prednášala na UK Blava / ministrovala
Všeobecne :
To že niekto ukončil hociakú školu nehovorí na 98% o jeho inteligencii,ale
o jeho schopnosti "zopakovať " to, čo už pred ním niekto vymyslel/urobil/povedal
na zopakovanie vyslovených alebo napísaných výrokov stačí základná škola.
Absolvent vysokej školy nemusí nič vedieť zopakovať(okrem učiva základnej školy) , ale musí vedieť, kde vyhľadať a naštudovať to čo chce vedieť.
Negoce Negoce

Nový nápad týkajúci sa 2%
Inštitút sociálnej demokracie, ktorý vznikol v apríli minulého roku a v ktorého dozornej rade je minister vnútra Matúš Šutaj Eštok, či prezident Peter Pellegrini dospel v rámci analýzy k skvelému nápadu, ako prerozdeľovať peniaze tým, ktorí to potrebujú.
Pýtate sa že ako?
Zrušila by sa možnosť pre právnické osoby poukazovať 2% z daní a tých nerozdelených cca 30 – 50 miliónov euro by sa použilo pre tých, ktorí to potrebujú, lebo inštitút má asi pocit, že v súčasnosti tieto finančné prostriedky nevyužívajú tí, ktorí ich potrebujú?
Ja by som mala iný nápad. Čo tak pozrieť sa na tie nerozdelené podiely zaplatenej dane, ktoré by mohol štát prerozdeliť tým, ktorí to potrebujú a neohrozovať dookola organizácie, ktoré ho v mnohých veciach suplujú a firmy, ktoré im v tom chcú pomôcť?
Podľa dostupných informácií ostáva v štátnom rozpočte z nerozdelených 2% tiež slušný balík.
Každopádne veľmi som zvedená aké pozmeňovacie návrhy sa objavia v rámci novely zákona o mimovládnych organizáciách v septembri. (kopírované z materiálu Ing. Jaroslavy Lukačovičovej, neziskové organizácie )
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Vidím, že dnes jedeš bomby. Asi ťa ráno kvalitne Bjuty naspeedoval.
:-)
OneUp OneUp

aertonos
OneUp
misoft
Ved dopln kompletne vzdelanie Veroniky skončila magisterské a doktorandské štúdium v umeleckom odbore divadelné umenie na Vysokej škole múzických umení, kde získala Mgr. art. a ArtD.
Absolvovala tiež odbor audiovizuálnej komunikácie na Université de Paris (Panthéon-Sorbonne) v Paríži, kde získala diplom DEA a
bruselskú Collège d'Études Interdisciplinaires (titul M.A.).[3]
Získala tiež Certifikát z koučingu na univerzite v Cambridge.[7]

Pracovala kade tade : preklady EK v Luxe, E program pre mládež a politiky vzdelávania. Na Slovensku ako hovorkyňa / prednášala na UK Blava / ministrovala
Všeobecne :
To že niekto ukončil hociakú školu nehovorí na 98% o jeho inteligencii,ale
o jeho schopnosti "zopakovať " to, čo už pred ním niekto vymyslel/urobil/povedal
Tebe chyba oboje
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať