Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XXI.

Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Dúfam, že dvadsať prvý pokus bude aspoň trošku úspešnejší.
Téma je uzavretá.
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

misoft
Negoce
Je až ironicky prekvapivé? šokujúce? že aj Martinka z Kittsee chváli Šimečkovu partnerku ( tanečnicu pri tyči, ako rád poznamenáva náš obľúbený kapitán), dočkala sa náležitej pozornosti a uznania od Ministerstva kultúry SR.

https://www.culture.gov.sk/ministers...nca-a-divadla/
Ééééééé..... oné...... Maďarič JE minister kultúry, nie náhodou BOL minister kultúry? Posledná aktualizácia (dole napísané) 11.marec 2020.

Najprv ich oslavujú, teraz ich kritizujú – zdá sa, že názory sa menia presne tak, ako sa mení smer/Smer vetra.
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

Negoce, ty tomu videu čo sa šíri po internete a bolo aj na porade hovoríš umenie ?
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

veronikasad
Negoce, ty tomu videu čo sa šíri po internete a bolo aj na porade hovoríš umenie ?
najmä tie rozpačité tváre diváčiek boli zaujímavé, keď medzi nich vstúpil herec v slipoch(dúfam že ich mal správne oblečené).
mám jednu spomienku na spartakiádu so správnym oblečením.
pýta sa vojak držiac v ruke biele spartakiádne trenky " Súdruh podplukovník ako poznám kde je predok a kde zadok, keď tam nie je vrecko?.
odpoveď dnes je to jedno a od zajtra hnedým dozadu
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

pavol54
veronikasad
najmä tie rozpačité tváre diváčiek boli zaujímavé, keď medzi nich vstúpil herec v slipoch(dúfam že ich mal správne oblečené).
mám jednu spomienku na spartakiádu so správnym oblečením.
pýta sa vojak držiac v ruke biele spartakiádne trenky " Súdruh podplukovník ako poznám kde je predok a kde zadok, keď tam nie je vrecko?.
odpoveď dnes je to jedno a od zajtra hnedým dozadu
myslela som iné video, s tými nadavkami. Toto pre niekoho možno umením je...
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

veronikasad
Otázka má znieť:

Páčilo sa toto video, ktoré teraz kolovalo na internete, strane Smer už pred siedmimi rokmi? Veď ho sama prezentovala, a dokonca ho stále má na svojej webovej stránke.
A čo Ministerstvo kultúry SR, ktoré vtedy bolo pod záštitou tejto strany?

Ide o to, že tá istá tanečnica, tie isté tance, ktoré natočili pred približne siedmimi rokmi, boli prezentované ako úspešné, sú teraz kritizované. Tento diametrálny rozdiel v postoji jasne ukazuje, ako sa strane Smer mení názor, postoje ai.

(Na mojom názore nezáleží, som iba občan republiky) .
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Tu ide o niečo úplne iné...

Pokiaľ svoj tanec sv. Víta predvádzala progresívnym debilom v Bruseli (Šimečkovi v posteli), tak každému to bolo šuma fuk...
...a bolo by to aj naďalej, keby sa neprevalilo, že dostala dotácie za posledné 4 roky...

Na ten Brusel dostala jednorázovo 20 litrov...za tie 4 roky to už bolo 10násobne viac....kuwa, tomu sa vraví vzostup " kvality " a pritom s ňou trasie furt rovnako.
Naposledy upravil buchač : 07.09.24 at 13:13
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Negoce
veronikasad
Otázka má znieť:

Páčilo sa toto video, ktoré teraz kolovalo na internete, strane Smer už pred siedmimi rokmi? Veď ho sama prezentovala, a dokonca ho stále má na svojej webovej stránke.
A čo Ministerstvo kultúry SR, ktoré vtedy bolo pod záštitou tejto strany?

Ide o to, že tá istá tanečnica, tie isté tance, ktoré natočili pred približne siedmimi rokmi, boli prezentované ako úspešné, sú teraz kritizované. Tento diametrálny rozdiel v postoji jasne ukazuje, ako sa strane Smer mení názor, postoje ai.

(Na mojom názore nezáleží, som iba občan republiky) .
ak si nepostrehla, tak teraz je ministerstvo kultúry pod SNS a tam to vadí a nedali peniaze, preto chcú ministerku odvolať. Za všetkým hľadaj peniaze

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať