Nandrolon
OneUp
duves
Prejav slušného Slovenska?
Pozri si na kazdodennu " slusnost " Blahu
Tiež nadáva ľuďom do čurákov a praje im všetko zlé?
Ako nechcel som sa do tejto témy zapájať, ale nechápem, kde sa v ľuďoch berie tá nevraživosť voči všetkých ostatným, ktorí nezdieľajú ich názor. Nepáči sa mi ani ten príspevok, na ktorý odkázal duves - a je jedno, či to bol volič Pellegriniho, alebo Korčoka. Ale ak obahuješ Blahu, takí ako on, to vštepujú tú všetkú nenávisť ľuďom do hlavy. Ty si už nepamätáš jeho verejné výroky voči prezidentke?
Ani ja som nevolil Pelegriniho, ale bol zvolený demokraticky, dostal väčšinu hlasov, tak to akceptujem. A keby niekto na neho takto nadával, znevažoval by ho ako hlavu štátu, tak tiež by sa mi to nepáčilo a kľudne by som mu dal za to kritiku.
Prečo dovolíme politikom, aby takto rozoštvali národ proti sebe? Teraz tu budeme mať 2 tábory? Budeme sa celé 4 roky len vadiť a nadávať si? Nemáme iných starostí?
Vrátim sa k tomu duvesovmu príspevku - nemyslím, že duves je čistý "čaputovec". Podľa mňa len chcel poukázať, akí sú niektorí ľudia primitívi, či už boli voliči jednej alebo druhej strany. Vstúpte si aj vy do svedomia. To, čo tu píšeš, povedal by si ostatným aj zoči - voči? Osobne? Ako ďaleko by si to nechal eskalovať? Pobili by ste sa? Vytiahol by si na tých, ktorým tu nadávaš nebodaj aj zbraň? Pred pár dňami si chcel strieľať ukrajincov. Prečo??? Čo ti urobili? Fakt je toto tvoja povaha? Asi by som sa nechcel s tebou osobne stretnúť.