Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XXI.

Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Dúfam, že dvadsať prvý pokus bude aspoň trošku úspešnejší.
Usporiadat
Téma je uzavretá.
marleau marleau

marleau je offline (nepripojený) marleau

bjuty smis
akej inej-??
túto ste si vybrali, tak plať a nefilozofuj....
Nemáš argument? Nenervač ty pejo.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

duves
Vraj nás bude nová mládež gottwaldova zamykať, aby sme nemohli voliť. Vážení, len cez moju mrtvolu. A vy mladež gottwaldova, až budete mať odžité, aspon 50% čo my 60 nici, tak až potom by ste mohli mať právo voliť, ale iba za predpokladu, že už platíte nejaké dane.
https://plus7dni.pluska.sk/domov/pov...mohli-hlasovat
Bola rozprávka otec strúha z dreva malý válovček. syn sa ho pýta čo to bude.
Odpoveď to pre starého otca lebo sa mu ruky trasú a rozbíja taniere.
Syn sa pýta naučíš ma tiež robiť taký válovčok ?
Načo?
Aby som ti tiež mohol spraviť keď budeš starý
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
bjuty smis
A bruchac klasika, rýchlo urážky pomazal
Akože tie tvoje ?
Aleže pištik, veď neblázni...aj keby som sa roztrhal, tak by to trvalo pekných pár dní, pokiaľ by som všetky tvoje urážky na všetkých pomazal.
A keď už, tak na to nemám (žiaľ) oprávnenie...lebo v opačnom prípade by to tu veru inak vyzeralo.

Ale ty máš asi na mysli ten tvoj príspevok, kde si si vzal do svojej papule nevymáchanej moju rodinu.
Na ten si myslel, že som ti ho vymazal...
No nie, ako som spomenul, nemám nárok...ale keď ty nemáš rozum a uchyľuješ sa k takýmto praktikám, tak sa nečuduj, že normálny moderátor taký príspevok nenormálneho jedinca odstráni.

...a teba by mali z fóra odstrániť tiež.
Ale keď je raz Richard mäkký, tak čo s ním...
Ozaj...veru 2x nepoviem, že aj on je progresívec.
Naposledy upravil buchač : 10.04.24 at 17:13
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je teraz online bjuty smis

OneUp
.

.tam už je ťažký alzheimer....ale vždy, ked dostane dôchodok tak tu deň-dva vyvádza....
OneUp OneUp

OneUp je teraz online OneUp

bjuty smis
OneUp
.

.tam už je ťažký alzheimer....ale vždy, ked dostane dôchodok tak tu deň-dva vyvádza....
Presne ako geno33, ked je den-dva triezvy
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Vám došli lieky, samozvaní psychiatri?
bjuty smis bjuty smis

OneUp
bjuty smis
OneUp
.

to som ja ešte nezažil, tak neviem......
OneUp OneUp

OneUp je teraz online OneUp

kukučka
Vám došli lieky, samozvaní psychiatri?
nestaraj sa kukuca
https://www.zones.sk/studentske-prac...cka-jan-botto/
bjuty smis bjuty smis

alebo skús tu

https://www.google.com/search?q=poho...t=gws-wiz-serp
buchač buchač

OneUp
Nemiesam sa medzi mudrych a triezvych. Nemam na to
Hm...až takú sebakritiku by som veru nečakal.
Ale súhlasím s ňou, lebo si hlúpy blbeček. Ak na to nemáš, nerob to.
vlado 33 vlado 33

vlado 33 je offline (nepripojený) vlado 33

OneUp
bjuty smis
OneUp
.

Kebyže som nemusel robiť na tvoj *****, by som tu bol častejšie. Nie každý má možnosť si ráno vyhoniť a nabehúť na poradu. Okrem toho je pekne vonku, tak ma vaše *****iny prestávajú zaujímať. Mám iné priority geňo. Bjuty má výhodu, svoje geňo strčí do tej svojej riňavej cigánky.
Naposledy upravil vlado 33 : 11.04.24 at 11:51
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

https://slovak.statistics.sk/wps/por...vZ0FBIS9nQSEh/

Kuffdaddy to nezachráni, má iba 18 vnúčat a 7 detí (Štefan Kuffa )
vlado 33 vlado 33

Negoce
https://slovak.statistics.sk/wps/por...vZ0FBIS9nQSEh/

Daj štatistiku pomeru gadžo a degeš, mne sa to nechce hľadať. Mala otázočka? Polodegeš je tiež degeš, alebo patrí do skupiny múľa? Má takýto múľ nárok na soc. dávku?
buchač buchač

Negoce
Môžem sa opýtať, prečo také konštatovanie, prečo tá poznámka ?

Veď čo bráni mať viacero detí (ako sú dve) bielym rodičom, ktoré by sa neskôr podieľali na prispievanie do štátneho rozpočtu ?
Prepáč za otázku, ale koľko detí a vnúčat máš ty ? Budem tipovať, oki ? Detí máš dve a vnúča žiadne (teda zatiaľ)...či ???
Ak sa nemýlim, tak do budúcna ti ale prajem (nech majú mladí podľa svojho uváženia), aby boli hlavne zdravé, na zvyšok sa môžeš pekne zvysoka vyserondiať.

Prečo spomínam to zdravie ?
Nuž len preto, že jedna skupina obyvateľstva (ktorá sa domáha svojich práv, no o povinnostiach ani počuť) tu rodí jedna radosť...a nezriedka sú tie deti "nezdravé" (nechcem použiť presný výraz, takže len náhrada = jednoduché) už od narodenia.
Keby táto skupina rodila ešte viac, aby sa demografia dostala do tých čísel, tak čo by to vlastne znamenalo ? Okrem výdavkov na nich vôbec nič...absolútne nič. Tých pár jedincov, čo sa vymykajú z tejto charakteristiky je zanedbateľné číslo.
vlado 33 vlado 33

buchač
Negoce

Veď čo bráni mať viacero detí (ako sú dve) bielym rodičom, ktoré by sa neskôr podieľali na prispievanie do štátneho rozpočtu ?
Prepáč za otázku, ale koľko detí a vnúčat máš ty ? Budem tipovať, oki ? Detí máš dve a vnúča žiadne (teda zatiaľ)...či ???
Ak sa nemýlim, tak do budúcna ti ale prajem (nech majú mladí podľa svojho uváženia), aby boli hlavne zdravé, na zvyšok sa môžeš pekne zvysoka vyserondiať.

Nuž len preto, že jedna skupina obyvateľstva (ktorá sa domáha svojich práv, no o povinnostiach ani počuť) tu rodí jedna radosť...a nezriedka sú tie deti "nezdravé" (nechcem použiť presný výraz, takže len náhrada = jednoduché) už od narodenia.
Keby táto skupina rodila ešte viac, aby sa demografia dostala do tých čísel, tak čo by to vlastne znamenalo ? Okrem výdavkov na nich vôbec nič...absolútne nič. Tých pár jedincov, čo sa vymykajú z tejto charakteristiky je zanedbateľné číslo.
A toto presne serie pracujúcich ľudí na SK. Tá degenerácia je neskutočná. Nepomýšľam, čo sa bude diať, ale dobre to nebude.
Negoce Negoce

buchač
Negoce

Juraj koľko máš detí, vnúčat?

ja mám dve žijúce dcéry o syna som prišla (†), vnúčatko na ceste.....
bjuty smis bjuty smis

vlado 33
OneUp
bjuty smis
OneUp
.

Kebyže som nemusel robiť na tvoj *****, by som tu bol častejšie. Nie každý má možnosť si ráno vyhoniť a nabehúť na poradu. Okrem toho je pekne vonku, tak ma vaše *****iny prestávajú zaujímať. Mám iné priority geňo. Bjuty má výhodu, svoje geňo strčí do tej svojej riňavej cigánky.
tvoja riňavá cigánka čo hovorí ??

jááj, zabudol som, vykopla ťa z domu, debila došťatého.....geňo strkajú akurát osadníci do tvojej špinavej prepitej papule...

ako dlho si bol na ulici ??
buchač buchač

Negoce
Dve vlastné dcéry = tri vnúčatá
Jeden "adoptívny syn" = dve vnúčatá.

P.S.:
Sorry, nechcel som vzbudiť spomienky...
Negoce Negoce

buchač
Negoce
Dve vlastné dcéry = tri vnúčatá
Jeden "adoptívny syn" = dve vnúčatá.

P.S.:
Sorry, nechcel som vzbudiť spomienky...
ok
vlado 33 vlado 33

bjuty smis
vlado 33
OneUp
bjuty smis
OneUp
.

tvoja riňavá cigánka čo hovorí ??

jááj, zabudol som, vykopla ťa z domu, debila došťatého.....geňo strkajú akurát osadníci do tvojej špinavej prepitej papule...

ako dlho si bol na ulici ??
Dúfam, že si si prečítal, čo som ti napísal, kým to nezmazali
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať