babka - ježibabka
Nandrolon
Len nech to preriedia. Tí schopní sa uchytia aj v súkromnej sfére, ostatným budeme platiť podporu, ktorá bude X násobne nižšia ako ich terajší plat a to iba určitý čas.
Načo držať vymyslené miesta, ktoré nemajú žiaden prínos. Pekne robotu rozdeliť medzi ostatných, tým pridať a miesto zrušiť.
Bodaj by si mal pravdu a nebolo to ako za Mečiara. Mnohí na to doplatili a uvoľnili sa miesta pre našich ľudí. A podpora bola taká, že si niektorí poberatelia podpory robili srandu z tých, ktorí pracovali. Mala som to v rodine.
babka, každý má vraj svoju pravdu. Aj pred Mečiarom, aj za Mečiara, aj po Mečiarovi. Vždy sú nejaké hranice, aj za Mečiara bola hranica na rodinné prídavka. O korunu som ju prekročil, tak si moje deti nezaslúžili nič od štátu, Mečiara. A máš pravdu, že niektorí sa rehnili, hlavne podnikatelia, živnostníci. Priznali minimum príjmov, aby mali čo najnižšie odvody, dane. A teraz, keď majú mini dôchodok a im nevychádza ani minimálny dôchodok, tak sa ho domáhajú. A dostanú ho! A niektorí nikdy nerobili, ale dôchodok majú z priemeru všetkých, čo poctivo robili, pracovali. A verím, že niektorí to nebudú považovať za pravdu, že? Čo už? Však sme ľudia. Aj človek je len živočích, predátor, najvyšší, že?.