misoft
Pondelok šla moja dcéra k zubárke - bola si dať vytrhnúť zub (vzadu) - 1 hodinu tam sedela, potom ju zobrala. Výsledok - NEVYTIAHLA, lebo sa "nedá" vytiahnuť, lebo zubárka to nevládze. Dcéra zaplatila 10€ za injekciu a +10 € za zákrok - zub na kieste a ešte väčšie bolesti, huba rozbitá. Doktorka jej oddkázala, aby šla inde, alebo počkala 2 týždne a prišla znova. Tak v utorok sadla na autobus, šla do univerzitnej v KE a tam čakala 10 minút a o tri minúty bola bez zuba. A platila za injekciu 2,5€!!!. Výkon - hradený ZP (komplet).
Keď sa vrátila domov (vysmiata ako lečo
, tak len oznámila, že s tou zubárkou končí, pretože je absolútne neschopná. A mala tú odvahu toľké prachy pýtať za niečo, čo ani neurobila.
To sme teda dopadli s tým zdravotníctvom.
Nechcem byť za zlého, ale uveríš mi, že ti (takpovediac) vo všetkom neverím - neuverím ???
Vravíš, že...." Zubárka NEVYTIAHLA, lebo sa " nedá " vytiahnuť, nakoľko zubárka to nevládze ? "
Tak ti poviem...môj (náš rodinný) zubár je chlap, vyšportovaný solídne...takže sa dá povedať, že zub vytiahne jedna radosť....a veru, že aj hej.
No aj napriek tomu poslal svojho času mňa na zubné oddelenie do špitáľa. Podobne takto dopadla aj dcéra.
Vieš prečo to zubár urobil ??? Lebo zhodnotil určité rizikové faktory pre a proti, na základe ktorých sa rozhodol.
...apropó...dcére vtedy trhali dve osmičky dole. Museli jej narezať ďasná, potom sa poihrať so zubami, šitie, atď...no srandičiek kopec, zo dva týždne chodila opuchnutá, ani maľovať sa nemusela, tak hrala všetkými farbami.
Si vieš predstaviť, že čo by sa dialo, ak by sa pustil do výkonu ? Lebo ja veru veľmi nie.
...a ty ideš odsúdiť doktorečku na základe tvojich nepatrných znalostí a obrovského preháňania ?
Sorry...ale ani si nechcem predstaviť ten elaborát, ktorý by si tu napísal, ak by doktorečka zub ťahala a niečo sa v tom procese pokazilo.
misoft
... šla do univerzitnej v KE a tam čakala 10 minút a o tri minúty bola bez zuba.
Nesranduj človeče...toto ti neuverím, aj keby si to odprisahal na stoh biblií.
misoft
To sme teda dopadli s tým zdravotníctvom.
Čo už...proste lebo Fico.