Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Dúfam, že dvadsať prvý pokus bude aspoň trošku úspešnejší.
Buchač, práve včera sme o tom vraveli, ako rýchlo tchor mení názory za účelom oklamania voličov.
Však vieme aké mal dlhodobo názory, komentáre a podobne. Zrazu ide tvrdiť úplný opak. Sviňa zapredaná! Navlas rovnaká povaha ako Petr Pavel v ČR.
Buchač, práve včera sme o tom vraveli, ako rýchlo tchor mení názory za účelom oklamania voličov.
Však vieme aké mal dlhodobo názory, komentáre a podobne. Zrazu ide tvrdiť úplný opak. Sviňa zapredaná! Navlas rovnaká povaha ako Petr Pavel v ČR.
Hranol svojim volicom slubil, zd po volbach okamzite zrusi " nevyhodnu, zradcovsku zmluvu " s USA. Teraz aj s Kalim trcia USA z riti. Dostali vas primitivnycj dezolatov
Hranol svojim volicom slubil, zd po volbach okamzite zrusi " nevyhodnu, zradcovsku zmluvu " s USA. Teraz aj s Kalim trcia USA z riti. Dostali vas primitivnycj dezolatov
Však nie sme na kraji sveta ako Niger, kde to urobili zo dňa na deň.
Načo to teda počúvate, trpíte nejakým fetišom?
Ja som nepočúval nikoho, chcem pozrieť akurát na RTVS večer tú jednu reláciu, kde sú všetci pozvaní...
možno trpí pocitom nadváhy tak potrebuje zvracať, ale z toho môže byť aj diagnóza anorektik nie som internetový lekár, ale počul som o tom niečo. ale boli tam dvaja
Ja som nepočúval nikoho, chcem pozrieť akurát na RTVS večer tú jednu reláciu, kde sú všetci pozvaní...
možno trpí pocitom nadváhy tak potrebuje zvracať, ale z toho môže byť aj diagnóza anorektik nie som internetový lekár, ale počul som o tom niečo. ale boli tam dvaja
A ty cim trpis mudrosrac a mazac ? Zvedavy som bol na Korcoka, grcal som z populistickych dristov Pampalina
A ty cim trpis mudrosrac a mazac ? Zvedavy som bol na Korcoka, grcal som z populistickych dristov Pampalina
Toto nemalo šancu prejsť....
Nechce sa mi patričné info hľadať, ale niekde som čítal, že toto by bolo v rozpore s EU. Európsky súd by rozhodol jednoznačne...
Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Nandrolon
Nie, myslím zdanenie starobných dôchodkov.
Hmmm...stále kdesi čítam, že nebudú peniaze na dôchodky pre tých, ktorí celý život pracovali, ale ešte som nikde nečítal, že nebudú peniaze na sociálne dávky pre tých, ktorí nikdy nepracovali.