podliak
buchač
Minule tu Pištik vypisoval, že dostal nejaké to nesúhlasné...ale na druhej strane sa už nezmienil, že on tu dáva druhým jedna radosť.
...a o tom druhom pňakovi, čo tu len dáva nesúhlasné je škoda hovoriť.
Samozrejme, že mám iba toľko bodov, koľko ich mám.
Niekedy mám dojem, že ten Podliak nespí a iba striehne na moje príspevky...ledva nejaký dám a do dvoch minút sa už realizuje.
Je normálne smiešny, trápny s tým prenasledovaním...a deje sa to roky. Veď za pár rokov ma "hodnotil" vyše 5500 krát...lebo cca toľko som mal počet kladných bodov.
Je to chorý jedinec...a je jednoznačné, že tu vystupuje aj pod nickmi OnyHňup a Blachus.
Spim pokojne, kaslem na tvoje " hodnotenie " . V pekle skoncis, uz sa nebudem za teba modlit , ani nahodou
Keď si už načal...a konečne (ako tak ) slušne, tak ti dám aj podobne vedenú odpoveď.
Si veľmi dobre spomínam, že si sa onehdá na mňa nasral ...dôvod prozaický = že vraj som ohodnotil nejaký tvoj príspevok negatívne.
Mne osobne to prichodí ako fabulácia, nakoľko som málokedy v tej dobe dával užitočné hodnotenie...a negatívne už vôbec nie. Tiež si si to nemohol zistiť...
Ale ak si bol v tom omyle...nuž, nech sa páči, pokračuj v činnosti aj naďalej. Zo mňa neubudne a ani nezbohatnem...akurát ty tu budeš (slušne povedané) za čudného...čo, mimochodom, aj si...
Modlenie od teba nepotrebujem...a či skončím v pekle, tak to nie je na tebe.