majkii
Zaujímavé, ako sa pozastavuješ nad tým, že N-ko uvidelo z opatrnosti "mohol" v súvislosti s falošnými profilmi členmi "smeráckej úderky", hoci ako v článku uvádzajú podľa ich zistení stotožnili fejkové profily s emailomi na ktoré sa doručovali "dokumenty" konkrétnym mládežníckym členom, kde ich inštruovali čom je treba akože diskutovať, podsúvať úspechy svojich a útočiť na opozíciu, viď blog proti Radičovej, kt. sa uvádza v článku.
Neprejde tlačovka smeru, kde by bez akýkoľvek škrupúľ neopľuli novinárov, opozičných politikov ako zapredane píšu na objednávku Soroša, Esetu, zahraničných záujmov, progresívcov či liberálov, a bez toho, aby dali aspoň jeden dôkaz, že im za to platili alebo že to je na objednávku. V tom vidím ten rozdiel.
Mám tomu rozumieť tak, že považuješ za správne a morálne v poriadku, ak organizovaná skupina alebo aj jej členovia ako jednotlivci si založia podvodné profily, ukradnú fotky z internetu a pod týmito podvodnými profilmi šíria často agresívnu a nenávistnú debatu podľa inštrukcii zasielaných koordinátorom?
Ale, ak si opačného názoru, kľudne to akceptujem, no nemyslím si, že práve títo podvodníci s profilmi a zlodeji internetových fotiek by mali kritizovať to, čo sami konajú.
Zaujímavé, že reaguješ na všetko možné, len nie na to, čo som spomenul.
Takže znova...si si istý, že iné strany nemajú svojich koňov v tých diskusiách, kde ovplyvňujú, snažia sa o to ??? Chceš mi znova tvrdiť, že to robil a robí iba Smer ?
Tak sa vyserondi na tie citované (a aj iné) články a prejdi si rôzne diskusie vo viacerých periodikách. Uvidíš, kto a za koho kope...
Hovoríš o tlačovkách Smeru a o pľuvanie na novinárov, na opozíciu...
A teraz mi povedz, čo robila terajšia opozícia, keď bola pri moci...tiež mi povedz, čo robí celá banda opozičníkov na čele so Šimečkovcami.
Veď tí metali hromy a blesky, keď nevyhrali parlamentné voľby...a okamžite začali hádzať polená pod nohy, ako sa vyjadril mladý blbeček, čo sa ani vyjadrovať nevie.
Výsledok bol ten, že Cintula pustil do Fica pár striel.
Mne to vychádza tak, že ty tomu rozumieš tak, že keď sa kope do Smeru, tak je to v poriadku...ale ak sa situácia otočí, tak už to je cez čiaru ?
majkii
Zaujímavé, ako sa pozastavuješ nad tým, že N-ko uvidelo z opatrnosti "mohol" v súvislosti s falošnými profilmi členmi "smeráckej úderky",...
MOHOL by som sa pozastaviť aj nad tým, že ty ako pracovník ministerstva tiež kopeš za nejakú úderku...
MOHOL by som tvrdiť, že ty si urobil to alebo hento v niečí prospech...
MOHOL by som pokračovať, ale má to význam ?
To je tá novinárska opatrnosť...vypustiť neoverenú správu z utajeného zdroja a ten, koho sa to
týka, nech sa bráni.