Zavrieť

Porady

RZZP 2023

Dvaja zamestnanci na rovnakej pozícii a s rovnakým platom. Jednému prišiel v RZZP preplatok vyše 100 eur a druhému 0,00. Vie mi niekto vysvetliť prečo prosím? Ďakujem
6 komentárov     zbaliť
Negoce Ako je možné odpovedať bez relevantných údajov? možností je neúrekom
rennka neviem čo by to mohlo ešte ovplyvniť. Obaja sú slobodní, bezdetní a len zamestnanci firmy, žiadny iný úväzok nemali
Negoce VZ za rok 2023 bol v akej výške? zaplatené preddavky ?
veronikasad Ten mesačný plat bol aký? Obaja platili aj rovnaké preddavky?
rennka Rovnaký plat, rovnaké preddavky, proste všetko až na 1-2 eura rovnaké. Preto mi to je záhadou
Negoce rennka: prepočítaj VZ a zaplatené preddavky, niekde je rozdiel, čísla nepustia..............
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

Jana Motyčková je offline (nepripojený) Jana Motyčková

Jana Motyčková
    Ak je to len preplatok zamestnanca a nie zamestnávateľa, tipla by som si, že ide o uplatnenie odpoćítateľnej položky na ZP - ak tam bol nízky príjem. Ale nemohlo ísť o rovnaké prípady, niekde musel byť rozdiel, napr. ten druhý musel mať aj iný príjem. Inak sa pýtajte na ZP.
    rennka Áno, preplatok bol za OP. A ten druhý mal nakoniec nejakú dohodu za pár eur.. Takže záhada vyriešená. Ďakujem za všetky odpovede

tigy je offline (nepripojený) tigy

tigy
    ZP k RZZP prikladá aj rozpisy podľa jednotlivých zamestnancov, z toho sa nedá nič vydedukovať?

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.