Zavrieť

Porady

prekladač mi zmizol, ktorým som prekladala priamo v článku

Mala som prekladač, s ktorým som označila "modrým" priamo na cudzie slovo, alebo najviac na dve vety. Kliknutím vyskočila šípka, a znova kliknutím na šipku mi vyskočila hláška s prekladom. Neviem to najsť.ďakujem
Naposledy upravil MiťaK : 06.08.24 at 16:22
6 komentárov     zbaliť
misoft Je to samostatná aplikácia, alebo doplnok? V čom ti to prekladalo? Ak v prehliadači - pozri sa do Rozšírení prehliadača - či ten doplnok má nastavené, aby sa zobrazoval v lište nástrojov (Spravovať rozšírenia) a či je aktivovaný (vyplnený prepínač). Pravdepodobne sa jedná o Prekladač Google.
MiťaK áno, bola to samostatná aplikácia s modru ikonou Prekladač Google /mám aj normálny Prekladač Google, tiež s modrou ikonou/ a obidve som mala na lište.
misoft Ešte upresni - máš to v mobile/tablete s Androidom, alebo v PC (Windows)? Ale podľa odpovede - asi v Androide.
Ak v Androide - choď do Nastavenia (zubaté koliesko! - Aplikácie - v zozname sa pozri, či je tam. Ak áno - klikni na to a pozri sa, či nie je deaktivovaný. Ak je aktivovaný - nájdi si Predvolené otváranie a tam vyberieš, v ktorom sa to má a kedy otvárať.
MiťaK Veľmi pekne Vám ďakujem, že sa mi snažite pomôcť. Aplikáciu som mala iba v PC a konkrétne na domovskej stránke Googli. V počítači som už všetko prehľadala a nemám ho nikde. Stratil sa mi, keď zamrzla pracovná ploha, krorú som obnovila a nič iné, iba tento prakladač zmizol... Ešte raz vám ďakujem. Lýdia
misoft Ak ide o PC - v prehliadači si nájdi správu rozšírení. Je možné, že je vypnuté zobrazenie na nástrojovej lište hore - tri bodky - Rozšírenia - Spravovať rozšírenia (nájdi to svoje: Prekladač) - Podrobnosti a tam sa pozri, či je zapnuté (prepínač) a či je zapnuté Pripnúť na panel nástrojov (prepínač).
Rozšírenie sa zamrznutím nevymaže, neodinštaluje, ale môže sa deaktivovať a nezobrazovať.
Ešte niečo - Google Translate je ako doplnok pre prehliadače, ale existuje DeepL - ako doplnok i ako samostatný program. Ten ja primárne používam - prekladá lepšie ako ten od Google, preložené vety majú hlavu i pätu.
MiťaK Veľká vďaka za vašu pomoc. Našla som " ten môj " Prekladač presne tam, kde ste mi poradli. Samozrejme, že bol vypnutý, ale Pripnúť na panel nástrojov - bol zapnutý a všetko je OK . Ďakujem za vašu pomoc. S pozdravom Lýdia
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!

prekladač mi zmizol, ktorým som prekladala priamo v článku

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.