Zavrieť

Porady

Mám procesor Intel Crore i5 2450M. Aký procesorom sTPM2 môžem použiť aby fungoval W11?

je to socket 988B rPGA a nie je na ňom TPM
Naposledy upravil VladoG : 21.08.24 at 18:06 Dôvod: doplnenie
3 komentárov     zbaliť
Chobot Nepochopil som otázku - to s týmto i5 procesorom ti W11 nefunguje? A chceš ho nahradiť iným?

Minimálne požiadavky na procesor pre W11 sú:
Processor: 1 gigahertz (GHz) or faster with two or more cores on a compatible 64-bit processor or system on a chip (SoC).

Nie menej dôležité sú ale aj ostatné komponenty.
Nandrolon Nie, chýba mu čip TPM, bez ktorého oficiálne a korektne W11 nenainštaluje.
misoft Súhlas - oficiálne, korektne, legálne NENAINŠTALUJE - preto som uviedol, že by musel inštalačku poriadne upraviť (by-pass), aby nekontrolovalo TPM a CPU.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

misoft je offline (nepripojený) misoft

misoft
    Pozri sa i na podmienky pre CPU, aby W11 fungovali. Ten procesor je 10 rokov starý 2-3 generácie - nemá podporu pre Win11!
    https://www.iobit.com/en/knowledge-w...-list--354.php
    A pokiaľ nemáš ani TPM2 - musel by si upravovať inštalačku, aby si pri inštalácii obišiel potrebu TPM2. Inak tento CPU - 2jadro - je slabučký ako čaj.
    https://www.cpubenchmark.net/cpu.php...450m+@+2.50ghz

Mám procesor Intel Crore i5 2450M. Aký procesorom sTPM2 môžem použiť aby fungoval W11?

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.