Zavrieť

Porady

Chcem aby mi AVG vrátili peniaze za antivirus

Neobjednal som si u AVG antiv.program a aj tak mi stiahli s karty 99 euro.Co mám s tým robiť ked maju napísané 30 dnove vrátenie penazi.Datum mám 31.aug.2024. Chcu nejake ID ale ja som ten email vymazal a 4 koncove čísla mojej karty.
4 komentárov     zbaliť
misoft "Neobjednal som si....." - to píš lastovičkám na drôtoch. Mali prístup na tvoj účet, mali tvoju kartu? NIE?! Tak potom kecáš, pretože platbu by si musel ODSÚHLASIŤ. Okrem toho - ak by si používal AVG po dobu TRIALu, po skúšobnej dobe prechádza na FREE (a s obmedzenými službami). Ak by si chcel platiť - tak musíš zadávať aspoň kontaktné údaje (prinajmenšom e-mail).
A píšeš - že chcú ID. T.z. že TY SI už mal platený AVG a ten sa automaticky predĺžuje. Ak ho nechceš - musíš to IM oznámiť (práve cez e-mail). A AVG si vymazal? Nuž v PC máš stále o ňom stopy.

Nie AVG sú zlodeji (oni idú podľa svojich podmienok, ktoré si ty NEČÍTAL), ale TY si dilino!
misoft A ešte poznámka: ak by si "chcel" platiť kartou on-line, tak sa NIKDY nepoužíva pravá karta k účtu, ale banka ti "vystaví" virtuálnu kartu" (a k tomu sa v banke vystaví virtuálny účet) a tou kartou zaplatíš - pokiaľ by chceli niečo navyše - jednoducho si ty sám (dá sa to i v IB) tú kartu zrušíš (samozrejme sa tým zruší i virtuálny účet v banke) a podvodník si môže fúkať práškový cukor do zadku. Nie je karta, nie je účet - banka požiadavku automaticky zamietne.
veronikasad Už ti stiahli z karty alebo chcú stiahnuť, keď pýtajú číslo karty? Nie je to podvodna správa ?
misoft Tiež dobrý postreh.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!

Chcem aby mi AVG vrátili peniaze za antivirus

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.