Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XXII.

Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Téma je uzavretá.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

buchač
misoft
Oni šli len na majákoch. Okrem toho bola zelená pre daný smer pre vozidlá i chodcov - teraz si predstav, že odbočoval, šiel prirýchlo, bez ZVOKOVÉHO výstražného znamenia (len majáky) - takže by vletel i do chodcov!
Ja si ťa predstavujem, ako by si vyzeral vo zvieracej kazajke...ako CVOKA.

P.S.:
Ste tu poniektorí pozabudli na Kollára, ktorý vyvážal štetky po Blaááááve.
... a následne chodil niekoľko mesiacov s lešením okolo hlavy.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

pavol54
NEPOUČUJ ja som zákony (i keď mali iné číslovanie) nielen čítal, ale aj budúcim vodičom prednášal a kontroloval ich dodržiavanie cestou svojich podriadených NTAS, NKTS, NTAI a tí vedeli ako bolia stlačené gule, ale za celú dobu som nemal u nás ani jedinú zavinenú dopravnú nehodu.
Ale, ale - toľko funkcií? A čo - to si bol trojjediný? A to si ešte bol pyrotecnik, a čo ja viem, čo ešte (sám sa sa tu chválil) - vieš - ja ti z toho neverím ani Ň! Priveľmi to smrdí chválenkárstvom.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

buchač
misoft
Oni šli len na majákoch. Okrem toho bola zelená pre daný smer pre vozidlá i chodcov - teraz si predstav, že odbočoval, šiel prirýchlo, bez ZVOKOVÉHO výstražného znamenia (len majáky) - takže by vletel i do chodcov!

P.S.:
kollár robil záslužnú činnosť umožnil štetke aby si pred spaním umyla zuby v aute a tento hygienický úkon odpútal pozornosť vládneho vodiča.
misoft misoft

buchač

P.S.:
Len si predstavuj - a pritom sa nezabudni pozrieť do zrkadla. Aby si videl, kto skôr patrí do kazajky.
pavol54 pavol54

misoft
pavol54
NEPOUČUJ ja som zákony (i keď mali iné číslovanie) nielen čítal, ale aj budúcim vodičom prednášal a kontroloval ich dodržiavanie cestou svojich podriadených NTAS, NKTS, NTAI a tí vedeli ako bolia stlačené gule, ale za celú dobu som nemal u nás ani jedinú zavinenú dopravnú nehodu.
Ale, ale - toľko funkcií? A čo - to si bol trojjediný? A to si ešte bol pyrotecnik, a čo ja viem, čo ešte (sám sa sa tu chválil) - vieš - ja ti z toho neverím ani Ň! Priveľmi to smrdí chválenkárstvom.
Pyrotechnik ako neplatená funkcia som bol až do odchodu do zálohy. Ak nevieš nič o organizačnej štruktúre tankového pluku do roku 1991, tak si ju naštuduj a zistíš kto všetko bol priamo podriadený ZVV pluku.
misoft misoft

Nuž i ja som mal túto dobrovoľne nanútenú funkciu až do 1995. A to od 1985 - 1995. A tie opice, výzbrojári, ktorí to mali robiť, všade posielali mňa (a to sa ešte chechtali, lebo oni potom brali "odmeny"). Potom so schválne preskúšanie neurobil.
A s technikmi som bol zadobre - veď sám som mal kopu techniky, mnoho vecí som si sám robil, vybavoval. A podliehal som len svojmu nadriadenému - ND.
pavol54 pavol54

misoft

Nuž i ja som mal túto dobrovoľne nanútenú funkciu až do 1995. A to od 1985 - 1995. A tie opice, výzbrojári, ktorí to mali robiť, všade posielali mňa (a to sa ešte chechtali, lebo oni potom brali "odmeny"). Potom so schválne preskúšanie neurobil.
a prezraď aký si mal stupeň pyrotechnika? účasť na pyrotechnickom kurze sa nedala dať rozkazom bez súhlasu takže žiadne že "nanútená" odmeny sa brali vo výške 15 Kčs na meno pyrotechnika na deň, plus dva dni zápočet do odslúžených rokov ale to vieš predsa
misoft misoft

Už neviem, ale zdá sa mi, že C.
pavol54 pavol54

misoft

A s technikmi som bol zadobre - veď sám som mal kopu techniky, mnoho vecí som si sám robil, vybavoval. A podliehal som len svojmu nadriadenému - ND.
zase kecáš. Náčelník delostrelectva NPVO,NŽS CHN, bol podriadení veliteľovi pluku nemalI organizačne podriadenú žiadnu jednotku odborne celý pluk cez veliteľa pluku tak sa nestrapňuj
Vyprosujem si, aby niekto za moju pôvodnú profesiu nazýval opicou.
Naposledy upravil pavol54 : 04.02.25 at 14:21
pavol54 pavol54

misoft
Už neviem, ale zdá sa mi, že C.
taká úroveň NIKDY nebola TAKŽE SA OPRAV, aby som si nemusel myslieť o tebe že si kecal
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

buchač
misoft

P.S.:
hlavne tí, čo ho volili.....
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
misoft

Nuž i ja som mal túto dobrovoľne nanútenú funkciu až do 1995. A to od 1985 - 1995.
Už toľko nepi...
OneUp OneUp

OneUp je teraz online OneUp

.
Screenshot_20250201-111229_Chrome.jpg  
pavol54 pavol54

buchač
misoft

Nuž i ja som mal túto dobrovoľne nanútenú funkciu až do 1995. A to od 1985 - 1995.
Už toľko nepi...
To nemusí byť pitím, niekedy sú vraj stavy kedy prestáva rozlišovať medzi vymysleným a pravdou
OneUp OneUp

OneUp je teraz online OneUp

.
Screenshot_20250204-142645_Chrome.jpg  

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať