Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XXII.

Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Usporiadat
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

vol54
OneUp
vol54
To by dopadlo ako s Idlibom v Sýrii. Keď ich napráskali tak sa vyboxovalo aby ostali na vymedzenom území akonáhle sa dozbrojili a doplnili živou silou tak po rokoch pre týždňom udreli. Situácia by sa opakovala aj na Ukrajine.
A ako by to dopadlo, keby sa ti cigani z osady nastahovali k tebe ?
Rovnako by si dristal ?
máš problém pochopiť napísané? radšej nepi, ani pár gramov bieleho ti asi nerobí dobre
S tvojimi dristami mam problem uboziacik
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Z ukrajinskej armády tento rok dezertovalo viac vojakov ako počas predchádzajúcich dvoch.

Ukrajinskí vyšetrovatelia tento rok začali 60-tisíc trestných stíhaní proti vojakom, ktorí opustili svoje pozície. Je to skoro dvojnásobok prípadov ako za roky 2022 a 2023 dohromady. Týmto mužom v prípade odsúdenia hrozí až 12 rokov vo väzení.

"Prišli sme do Vuhledaru len s automatickými puškami. Tvrdili, že by tam malo byť 150 tankov, ale bolo ich tam 20... a nič, čo by nás krylo," cituje FT nemenovaného dôstojníka zo 123. brigády.

Britský denník píše, že veľké množstvo prípadov dezercie len prehlbuje ťažiskovú situáciu, v ktorej sa Ukrajina nachádza. Vďaka prevahe v ľudskej sile Rusko na východe v posledných mesiacoch postupuje najrýchlejšie od roku 2022.

Na Ukrajine majú mimoriadne zlú povesť armádne náborové strediská, ktorých pracovníci niekedy mužov bili a chytali priamo na uliciach alebo v prostriedkoch hromadnej dopravy.

Pochybnosti vyvoláva aj práca zdravotných komisií, keď sa stáva, že schvaľujú výnimky z vojenskej povinnosti za úplatky.

Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/23418995/ukraj...da-vojaci.html

...ani sa im niet čo čudovať.
...a čo tak zrazu ? Čo sa porobilo v redakcii, že sa vietor otočil, lebo donedávna sa na stránkach SMEčka dali dočítať úplne opačné správy...
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Treba si prečítať, čo dnes naznačil zelený mužíček po stretnutí so strieborným kufríkom.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

pavol54
To by dopadlo ako s Idlibom v Sýrii. Keď ich napráskali tak sa vyboxovalo aby ostali na vymedzenom území akonáhle sa dozbrojili a doplnili živou silou tak po rokoch pre týždňom udreli. Situácia by sa opakovala aj na Ukrajine.
A dopadne to tak isto, ako po Budapešti. Ak to podpíše - o 5 rokov Rusko znova bude niečo požadovať.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

misoft
pavol54
A dopadne to tak isto, ako po Budapešti. Ak to podpíše - o 5 rokov Rusko znova bude niečo požadovať.
a čo od Ukrajiny požadovalo po podpise memoranda ? Jedine aby nezabíjali rusky hovoriacich obyvateľov. To že sa Krym oddelil bola vôľa obyvateľov Krymu v referende vykonaného po násilnostiach v roku 2014, napríklad na rozdiel od Kosova ktorému Američania vyhlásili samostatnosť bez referenda.
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

pavol54
misoft
pavol54
a čo od Ukrajiny požadovalo po podpise memoranda ? Jedine aby nezabíjali rusky hovoriacich obyvateľov. To že sa Krym oddelil bola vôľa obyvateľov Krymu v referende vykonaného po násilnostiach v roku 2014, napríklad na rozdiel od Kosova ktorému Američania vyhlásili samostatnosť bez referenda.
Dokedy tu chceš sprosto klamať s tým zabijanim rusky hovoriacich ukrajincami ??? to ťa hanba nefackuje šíriť tu najprimitivnejsiu ruSSku propagandu ??
bjuty smis bjuty smis

A ten krym a referendum ))))))))
bjuty smis bjuty smis

Blanárov doterajší člen kabinetu...jeden z najbližších spolupracovníkov Novotný...

On si naozaj myslí, že Rusi museli zaútočiť na Ukrajinu, lebo Ukrajinci zavraždili 14-tisíc Rusov?

Prvý pokyn, ktorý sme s kolegami dostali po jeho nástupe do funkcie ministra, bol, aby sme našli správu o 14-tisíc zavraždených Rusoch na východnej Ukrajine. Nebol si istý, kde by to mohlo byť, tak sme spolu s ďalšími kolegami prvý týždeň hľadali v úplnej kognitívnej disonancii takúto správu. Prešli sme týždňové reporty osobitných predstaviteľov medzinárodných organizácií OBSE, EÚ, Rady Európy, pozerali sme si vyjadrenia ruského stáleho predstaviteľa pri OBSE, či vôbec takéto veci povedal. Po týždni urputného hľadania sme prišili za ministrom Blanárom, že mu takú správu nemôžeme dať, pretože neexistuje – a neexistuje preto, lebo to nie je pravda. A on tomu aj rok potom verí napriek tomu, že objektívna realita je taká, že sa nič také nestalo.

Pavol, ty odkiaľ máš tieto info ?
Čo to tu nimi nonstop aj s tvojimi sukmenovcami zaplavujete ...
Prezradia aj nám ten zdroj ????
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

bjuty smis
Blanárov doterajší člen kabinetu...jeden z najbližších spolupracovníkov Novotný...

On si naozaj myslí, že Rusi museli zaútočiť na Ukrajinu, lebo Ukrajinci zavraždili 14-tisíc Rusov?

Prvý pokyn, ktorý sme s kolegami dostali po jeho nástupe do funkcie ministra, bol, aby sme našli správu o 14-tisíc zavraždených Rusoch na východnej Ukrajine. Nebol si istý, kde by to mohlo byť, tak sme spolu s ďalšími kolegami prvý týždeň hľadali v úplnej kognitívnej disonancii takúto správu. Prešli sme týždňové reporty osobitných predstaviteľov medzinárodných organizácií OBSE, EÚ, Rady Európy, pozerali sme si vyjadrenia ruského stáleho predstaviteľa pri OBSE, či vôbec takéto veci povedal. Po týždni urputného hľadania sme prišili za ministrom Blanárom, že mu takú správu nemôžeme dať, pretože neexistuje – a neexistuje preto, lebo to nie je pravda. A on tomu aj rok potom verí napriek tomu, že objektívna realita je taká, že sa nič také nestalo.

1. že by bol zdroj internet ? ten nikdy nezabúda a ak si niečo nečítal to znamená že tie informácie neexistujú.
2. nikdy som sa nezmienil o počtoch
3. Napríklad ja som v mojej mladosti nikdy nečítal Chartu 77, veril som že existuje a preto sme ju všetci odsúdili, aj tých čo ju podpísali. Dokonca som dostal za otázku prečo ju mám odsúdiť keď neviem čo obsahuje, vážne stranícke varovanie.
rybarklein rybarklein

rybarklein je offline (nepripojený) rybarklein

pavol54
misoft
pavol54

Bol som presvedčený, že Kosovčania si samostatnosť vyhlásili sami.
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
Šimečky nehlasovali za štátny rozpočet a teda takto dávajú vyjadrenie, že im je Slovensko ukradnuté a nech vraj dlh rastie do nebies.
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

duves
Šimečky nehlasovali za štátny rozpočet a teda takto dávajú vyjadrenie, že im je Slovensko ukradnuté a nech vraj dlh rastie do nebies.
boli potrebné hlasy Šimečku? veď Huliak a spol. pomohol........ RF IV. "nakŕmil" včelárov, rybárov a i. ......... 79 hlasov odsúhlasilo zdražovanie, zbrojenie, chýbajúce € v školstve a zdravotníctve, v sociálnych službách ai.......
Naposledy upravil Negoce : 04.12.24 at 09:29
duves duves

Niekto
A aké riešenie navrhli šimečky? pán boh zaplať?
bjuty smis bjuty smis

pavol54
bjuty smis

1. že by bol zdroj internet ? ten nikdy nezabúda a ak si niečo nečítal to znamená že tie informácie neexistujú.
2. nikdy som sa nezmienil o počtoch
3. Napríklad ja som v mojej mladosti nikdy nečítal Chartu 77, veril som že existuje a preto sme ju všetci odsúdili, aj tých čo ju podpísali. Dokonca som dostal za otázku prečo ju mám odsúdiť keď neviem čo obsahuje, vážne stranícke varovanie.
no ja som dal z rozhovoru s človekom s ministerstva, kde to celé oddelenie nevedelo týždeň nájsť, ani to nenašli

dáš nám ten link, zdroj ?

kolko icg teda pozabíjali ??
lebo najznámejšia ruSSká lož vraví o 14 000.....máte teda viacej verzií ??
bjuty smis bjuty smis

duves
fíha
a na to si ako došiel...z ktorého ich vyhlásenia ??
duves duves

Niekto
Format poznaš podla správania, nie z vyhlásenia. Nuž ale tieto hovädá nemajú chrbtovú kosť.
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

duves
konsolidáciu ale tak, aby štát nemíňal viac, ešte viac......
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Áááále hovno...

" Člen Výboru pre financie a rozpočet Štefan Kišš za PS spomenul, že napriek drastickej konsolidácii nebude deficit po viac ako dvoch rokoch vlády nižší, a dlh bude rásť.

“Za PS vám chcem sľúbiť jednu vec. Spravíme všetko preto, aby sa o tomto podvode na ľuďoch dozvedeli voliči vládnej koalície. Povieme im to osobne, na výjazdoch po celom Slovensku, našimi novinami, billboardami aj v médiách. Čím viac ľudí to bude vedieť, tým skôr porazíme Roberta Fica vo voľbách,” dodal predseda hnutia. "

Šimečkove buzerantské pankharti len hádžu polená pod nohy, organizujú a robia protesty...a podobne.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

duves
To je tajné. Keby to povedali skôr, ako to v budúcnosti MOŽNO urobia, už by nedostali vo voľbách šancu uspieť. Nik by ich totiž nevolil.
duves duves

Niekto
Nevadí, nepovedali. Stále ich sledujeme. Občan nie je tágo.
dvojtvarny_progres.jpg  
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať