Negoce
takže máš kurz ošetrovateľstva, to ťa "pasuje" za odborníka.......
pre upresnenie- vzdelanie odbore zdravotníctvo (ošetrovateľstvo) som získala na VŠ
Takže asi takto.
Aspoň cituj, že na koho alebo na čo reaguješ.
Urobím to teda za teba...
buchač
Negoce
- pre tvoju informáciu mám aj zdravotnícke vzdelanie, teda mám oprávnenie poskytovať ošetrovateľskú starostlivosť
...
- Hm...ja ti mám kurz ošetrovateľa zranených....ten som robil na vojenčine.
....
....
- všimla si si, pochopila si vôbec význam tej vety, ktorú som napísal ?...a ani nevravím, že na konci sú smajlíky.
Lebo ja som si proste robil srandu.
Vysvetlím ?
Kedyže si absolvovala to zdravotnícke vzdelanie - ošetrovateľstvo ??? Pred koľkými rokmi ?
Koľko rokov praxe máš v danom odbore, ergo v prostredí, pri lôžkach pacientov ? A koľko rokov už si mimo neho ?
Ja neviem...len sa pýtam.
- pre upresnenie...skoro každá zdravotná sestra má VŠ a teraz čo ? Sa mám potento ?
Sú sestry a sestry....jedna má VŠ, no je nemehlo a pritom na pacientov nevrlá a tá druhá je bez nej, no je šikovná a má aj vľúdne slovo pre chorého.
Sorry, tá VŠ ako taká je v podstate balada o hovne.
Tie vlastne vznikli len a len iba za jedným účelom = aby sa niekto poriadne nabalil...a robí sa tak dodnes.
Poznámka - ja sa nepasujem za odborníka v obore zdravotníctvo, vonkoncom nie.
Dávam len názor z pohľadu pacienta na neho.
Aj keď je tento názor negatívny, tak môj pohľad na " rodinných " lekárov je viac ako pozitívny...čo však nemôže povedať každý.
Čo ale teba pasuje za na slovo vzatú odborníčku, tak to by som teda rád vedieť....
P.S.:
...a už ma nestalkuj.