Zavrieť

Porady

Čo sa mi dnes stalo, čo ma potešilo a čo ma rozčúlilo XXII.

Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Usporiadat
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Tweety
Včera vo večerných správach ma pobúrila táto správa: terazky v čase konsolidácie(asi bude len pre občanov) štát kupuje nové MV pre prezidenta v hodnote 150 tis. a pre ministra vnútra v hodnote 183 tis. ( okrem iného aj s masážnymi kreslami.). No mne sa zdá že si z národa robia srandu. Ak áno, tak to je už nehorázna opovážlivosť priam drzosť a výsmech.
Tie masážne kreslá sú pre pánov alebo pre dámy?
pavol54 pavol54

Nandrolon
"Nejazdenie" nie je dôvod na absenciu STK a EK.
to si písal pripomienku ku mne alebo k hojsíkovi? Lebo ja som reagoval tým že doba predlženia o tri mesiace sa neskracovala takže som bol v termíne.
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

pavol54
Tweety
Včera vo večerných správach ma pobúrila táto správa: terazky v čase konsolidácie(asi bude len pre občanov) štát kupuje nové MV pre prezidenta v hodnote 150 tis. a pre ministra vnútra v hodnote 183 tis. ( okrem iného aj s masážnymi kreslami.). No mne sa zdá že si z národa robia srandu. Ak áno, tak to je už nehorázna opovážlivosť priam drzosť a výsmech.
Pýtaš sa na nesprávnej adrese.
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

vol54
Tweety
Neskutocny komunisticky vol
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je teraz online bjuty smis

Výsledky bačovania bastardovej lupežnej kohorty

Agentúra Moody's znížila rating Slovenska na najnižšiu úroveň od roku 2004
pavol54 pavol54

Tweety
pavol54
Tweety
Pýtaš sa na nesprávnej adrese.
Dala si príspevok tak sa pýtam, ktovie či nemajú odsávanie prdov ako to údajne majú kreslá v parlamente
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

pavol54
Nandrolon
to si písal pripomienku ku mne alebo k hojsíkovi? Lebo ja som reagoval tým že doba predlženia o tri mesiace sa neskracovala takže som bol v termíne.
K Hojsíkovi.

Tweety - nové limuzíny si papaláši kupovali vždy bez ohľadu, aké časy sú.
pavol54 pavol54

OneUp
vol54
Tweety
a ty čo si v živote dokázal? ešte aj antikomunista Budaj bol donášač ŠTB, ty si bol za socializmu pytlíku alebo si sa živil lopatou
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
Táto chamraď progresívna (inak zamaskovaní neoboľševici) mali byť čistý ako ľalie. A hľa, neviem či na Slovensku sa nájde dosť popola na sypanie si na hlavu.

https://www.ta3.com/clanok/971693/ho...ajuce-kontroly
duves duves

Niekto
Progresívni neoboľševici by vraj všetko robili inak, lepšie. Znížili by dane a nariadili nemecké platy. Oni nič, oni sú dokonalí a sprostí sú tí druzí, jsoudruzí. https://bratislavaden.sk/konsolidacn...menat-pre-vas/
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Nandrolon
pavol54
Nandrolon
K Hojsíkovi.

Mňa neskutočne poburuje, ak vidím nejakého podnikateľa (kľudne aj účtovníka), ktorý jazdí na oveľa drahšom aute...a samozrejme, že auto je zakúpené na firmu, no prdel v ňom si vyváža len ten podnikateľ.
Ani nevravím, že nie jeden má zaparkovaných takýchto áut pred barákom viacero....

Poburuje ma, že smietko v oku sa vidí, no brvno už nie...

Nákup áut Hamranom
https://www.topky.sk/cl/10/2676873/S...-aj-do-Mikulca
duves duves

Niekto
No už by som sa iba opakoval.
https://index.sme.sk/c/23424549/zniz...-obcanoch.html
pavol54 pavol54

duves
Táto chamraď progresívna (inak zamaskovaní neoboľševici) mali byť čistý ako ľalie. A hľa, neviem či na Slovensku sa nájde dosť popola na sypanie si na hlavu.

https://www.ta3.com/clanok/971693/ho...ajuce-kontroly
Vraj šeliga išiel od priateľky čo býva na kozej domov autom a býva o ulicu ďalej však ekologická uhlíková stopa či?
pavol54 pavol54

duves
Určite je konsolidácia podvod, keby dostala jeho priateľka za trasenie riťkou to bolo OK, silný prínos pre kultúru, ja si za výskum a vývoj môžem odpočítať zo základu dane(ak je z čoho) dvojnásobok nákladov teda "0"
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

buchač
Nandrolon
pavol54
Nandrolon
K Hojsíkovi.

Mňa neskutočne poburuje, ak vidím nejakého podnikateľa (kľudne aj účtovníka), ktorý jazdí na oveľa drahšom aute...a samozrejme, že auto je zakúpené na firmu, no prdel v ňom si vyváža len ten podnikateľ.
Ani nevravím, že nie jeden má zaparkovaných takýchto áut pred barákom viacero....

Poburuje ma, že smietko v oku sa vidí, no brvno už nie...

Nákup áut Hamranom
https://www.topky.sk/cl/10/2676873/S...-aj-do-Mikulca
A ten podnikateľ sa bude pred vlastnými zamestnancami, ktorí mu fyzicky zabezpečujú jeho tržby robiť ako najväčší chudák a bude pred nimi vyplačkávať, že nemá na zvýšenie ich miezd.
Poznáme...
bjuty smis bjuty smis

duves
Progresívni neoboľševici by vraj všetko robili inak, lepšie. Znížili by dane a nariadili nemecké platy. Oni nič, oni sú dokonalí a sprostí sú tí druzí, jsoudruzí. https://bratislavaden.sk/konsolidacn...menat-pre-vas/
Podľa magistrátu bolo zdraženie nevyhnutné v dôsledku vládneho konsolidačného balíčka, ktorý priniesol vyššiu DPH, transakčnú daň a infláciu.

Podľa teba si to vymyslel?
Klame ?je to úplne inak ? tak daj tvoj názor....stupnu im vládnymi opatreniami naklady, alebo nie ??

To ešte len uvidíte, čo všetko vám zdražie od januára......
A nadávať to bude na progresivcov ))))))
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Nandrolon
[
A ten podnikateľ sa bude pred vlastnými zamestnancami, ktorí mu fyzicky zabezpečujú jeho tržby robiť ako najväčší chudák a bude pred nimi vyplačkávať, že nemá na zvýšenie ich miezd.
Poznáme...
Veru poznáme...aj najväčší ojebovák v oblasti daní a účtovníctva mal už pred 6 rokmi riadneho tátoša za 90 litrov...a to ceny áut išli pekne hore.
https://www.cas.sk/clanok/690211/pos...na-auto-vzal//
alebo smiešny tereniačik
https://www1.pluska.sk/spravy/z-domo...kolko-zan-pyta
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

vol54
OneUp
vol54
Tweety
a ty čo si v živote dokázal? ešte aj antikomunista Budaj bol donášač ŠTB, ty si bol za socializmu pytlíku alebo si sa živil lopatou
A ty okrem udavania a dvihania paprce za kazdu chujovinu ?
duves duves

Niekto
bjuty smis
duves
Podľa magistrátu bolo zdraženie nevyhnutné v dôsledku vládneho konsolidačného balíčka, ktorý priniesol vyššiu DPH, transakčnú daň a infláciu.

Podľa teba si to vymyslel?
Klame ?je to úplne inak ? tak daj tvoj názor....stupnu im vládnymi opatreniami naklady, alebo nie ??

To ešte len uvidíte, čo všetko vám zdražie od januára......
A nadávať to bude na progresivcov ))))))
Ked som po nástupe neoboľševika Valla dával predikcie o tom, že budu rásť dane z nehnutelnosti, tak ma taký týpek ako ty na FB vysmial. Za Valla šli dane hore 2x a riadne brutálne.
bjuty smis bjuty smis

A týpek ako ty nepochopil otázku ?
Moc zložité na teba ??
Typické....

Ty sa teš na budúci rok, keď ti Ficove vládne opatrenia zdražia úplne všetko
To si len budeš môcť zanadavat na progresivcov ....
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať