misoft
buchač
misoft
No veď preto to píšem! Bude to na chovateľovi/pestovateľovi - štát dáva od toho ruky preč, ale ihneď natrčí, ak TY musíš platiť!
TY už radšej nič nepíš.
TY si tu už len na kopírovanie stupídnych obrážťokov.
Nepoteším ťa! A JUST budem, aj keby si sa na hlavu postavil a ušami odrážal vpred. A nech ťa hoci aj od jedu roztrhá, TY mi nemáš čo prikazovať, zakazovať!
- Na tie obrázky sa ti ja zvysoka môžem vyserondiať...
- Kde ti ja niečo prikazujem ? Vidíš niekde výkričník ?
Ja ti to len doporučujem...nič iné. Lebo tak sa zhovadiť ako ty už dokáže len OnýHňup.
Lebo tie tvoje poniektoré názory sú cez čiaru....viď akože info o dravej zveri a chovateľoch a neplatení od štátu.
To kde si nabral ? Máš nejaké relevantné info, vieš o niečom oficiálnom ?
Ty už hneď vynášaš súdy, očierňuješ štát a to len na základe info, ktoré bolo uverejnené 27.9.2024 ...!!!
V článku sa ale píše...citujem s dôrazom na veľké písmená :
"Slovensko dnes v Bruseli hlasovalo za návrh na úpravu ochrany vlka dravého tak, aby bola zabezpečená nielen ochrana tejto šelmy, ale aj OCHRANA MAJETKU ľudí, ktorí žijú na vidieku," uviedlo ministerstvo hospodárstva vo svojom stanovisku.
Vyškrtnutie tohto jedného slova bude znamenať, že regionálne úrady budú môcť oveľa slobodnejšie rozhodovať o love vlkov. Dôvodom na zmenu majú byť ŠKODY na hospodárskych zvieratách.
"Vtipné je to, že celá EÚ bude mať po novom Bernský dohovor ktorý platí na Slovensku už 30 rokov. To znamená, že pre Slovensko sa vo veci vlka NEMENÍ NIČ," dodáva Lukáč.
P.S.:
...apropó...Wiecik a Lukáč nie sú práve tí, ktorí majú svedomie čisté.