Zavrieť

Porady

spojazdnenie WhatsApp s tlačítkovým telefónom

Dobrý deň chcem poprosiť o radu, mám staršiu mamu, ktorá je ale velká čiperka, čo sa týka aj v komunikácii s počítačom. Chcel by som jej v jej notebooku spojazdiť WhatsApp aby sa doma vedela pripájať na WhatsApp cez Wi-fi, ktoré má doma.Mám ale problém, mama má novú, Nokiu 3100, je to ale tlačítkový telefón, bez prístupu na internet, lebo jej motorika /84r./ už nie je vhodná na tieto, nové smartphóny. Dá sa mame spojazdniť WhatsApp aj za takýchto podmienok? Čítal som na webe rôzne články ale nepodarilo sa mi to spojazdniť. Neporadíte prosím ako na to, aby to bolo funkčné? Ďakujem Jan
Naposledy upravil solide : 31.10.24 at 09:21
4 komentárov     zbaliť
OneUp Whatsapp nema nic spolocne s tlacitkovym mobilom
Vyuzivas len jeho cislo
solide je to problem, lebo musis pre overenie nasmerovat citackou QR kodov v mobile, na QR kod zobrazeny na whatsApp na obrazovke notebooku a potom sa WhatsApp spojazdni. To sa s jej mobilom nedá.
bodliak Tak jej simku na chvíľu daj do svojho mobilu,
nasnímaj QR a po spárovaní môžeš jej simku vrátiť kľudne do starého tlačítkového aparátu.
duves .
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

veronikasad
    Kúp jej do tabletu dobijaciu kartu, napr.volnost od O2, za denný poplatok môže surfovať po nete, len treba po skončení vypínať pripojenie, lebo o polnoci sa automaticky obnoví na ďalší deň.
    Ak tlačítko by telefón má len na telefonovanie, O2 má produkt kde za každé volanie zaplatí len 0,15€ a môže volať hodinu do všetkých sietí (ak vám teda kazdu chvíľu nevyvoláva)
    11 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    solide mama je zvyknuta na notebook a doma ma wi-fi, načo kupovať ďalšie krámy, ktoré nebude používať?
    veronikasad Nepísal si, že má wifi, potom žiadnu dobijaciu kartu nepotrebuje
    solide Ano, mama ma doma wi-fi siet na ktoru sa pripaja svojim notebookom. Dakujem za upozornenie, otazku som opravil. Len by som poprosil ak je niekto ochotny poradit, o konkretnu radu, cloveka co to uz riesil. dakujem J
    buchač https://www.google.com/search?q=what...t=gws-wiz-serp
    solide Ľudia, skúste to niekto konkrétne vyskúšať, bez potvrdenia QR kodu na mobile. Ako a kde na WhatsAppe na notebooku, pridám nový kontakt?
    misoft Len poznámka: pokiaľ je to táto Nokia
    https://upload.wikimedia.org/wikiped...rent_bg%29.png
    - tak tam žiadny Whatsapp NEDÁŠ. NIKDY. Nemá WiFi, nemá dokonca ani prehliadač - pozri si špecifikácie: https://mobilne-telefony.heureka.sk/...3100/#prehlad/
    A čo sa týka "potvrdenia" na jej tel. číslo - prehoď SIM karty medzi tvojim a jej telefónom - QR kód tak na jej číslo príde k tebe, oskenuješ a potvrdíš v NB a potom späť SIM karty prehodíš. Číslo už bude overené a môže sa vykecávať na NB. Ak by bolo potrebné niečo overovať, nastav to tak, aby jej prichádzali kódy na jej telefón ako SMS.
    OneUp ....len poznamka
    Do notebooku chce, nie do Nokie
    solide dakujem, moc ste mi nepomohli, ale ceni sa aj snaha, snad na buduce. To potvrdenie cez prehodenie karty, samozrejme viem. Myslel som, ze to ide aj inak. uzatvaram tuto diskusiu. J
    OneUp V com este mas problem ?
    solide už v ničom
    OneUp Tak ako sme nepomohli ?
    Dal som tu cely postup, niekto to zmazal
      zbaliť

spojazdnenie WhatsApp s tlačítkovým telefónom

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.