Zavrieť

Porady

ChatGPT mi generuje nekompletny text

Ahojte, mam problem s ChatGPT. Mam novy notebook asi 2 mesiace a prvy mesiac nebol ziadny problem. Potom mi AI zacala vyhadzovat nekompletny text, nedokoncene vety, skratka cele zle. Ked som refreshla stranku, text nabehol, ale pri kazdom vygenerovanom texte je to obtazujuce. Ucet, cez ktory som prihlasena, pouzivam aj na mobile, tam s textom problem nie je. Ked pouzijem stranku cez inkognito, ani tam nie je problem. Pouzivam chrome prehliadac, nechcem ho menit za iny. Na inom prehliadaci to tiez funguje. Skusila som aj vymazat cookies, aj historiu, ale nepomohlo. V notebooku nemam vela veci, cize pamate mam az az. Ako to mam vyriesit, prosim? Dik
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

ivka70 je offline (nepripojený) ivka70

ivka70
    Toto bol problem niekedy v minulom roku, po jednom update Google Chrome. Bol ale vyrieseny. Takze by som preverila, ci je na PC posledna verzia Chrome, pripadne ju zaktualizovala. Rovanko aj update systemu treba preverit.
    wATAw Chrome som aktualizovala, odvtedy uz myslim aj 3x. A systemove aktualizacie detto. Aj teraz som to preveria a vsetko mam aktualne.

ChatGPT mi generuje nekompletny text

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.