Zavrieť

Porady

vyskakovacie okno

Už dlhšiu dobu ma na mobile obťažuje toto vyskakovacie okno a neviem, ako sa ho zbaviť. Skúšal som podľa návodov na nete, ale stále to vyskakuje. Po pár sekundách síce zmizne, ale poraďte mi, ako sa to dá zakázať. Mám Xiaomi Redmi Note 12S.
okno.jpg  
analýza.jpg  
1/1
3 komentárov     zbaliť
misoft Nesťahoval si si nejakú appku pre počasie? Zdá sa, že Java sa "zbláznila". Nak´jhoršie je, že na Android nenájdeš vhodnú aplikáciu, aby si to odstránil - takže mobil do výrobných nastavení - hard reset.
Mr.40 Dlhú dobu používam SHMU, ale toto okno mi začalo vyskakovať asi len pred dvomi mesiacmi
misoft Aha - SMHÚ - dole ti poradil. Odobrať - vyčistiť cache a skúsiť znova. Bola aktualizovaná, alebo si to nechával tak?
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

občasník je offline (nepripojený) občasník

občasník
    aplikácia, ktorú používaš od SHMU, sa volá Počasie? Alebo tam máš vstavanú appku od Xiaomi s názvom Počasie? Ak používaš SHMUDroid, či Aldin - Počasie, zakáž aplikáciu Počasie od Xiaomi, resp. všetky ostatné aplikácie na počasie, ktoré máš v mobile aj keď ich nepoužívaš a následne reštartuj mobil.

Ak sa tvoja reálne používaná aplikácie volá Počasie, urob reinštaláciu aplikácie - odinštaluj ju a nanovo nainštaluj. Mohlo by to pomôcť.

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.