Zavrieť

Porady

Gastrolístky 2024

Ahojte, poradíte kto vymení alebo zoberie gastrolístky 2024? Bola som dlhodobejšie PN a ostalo mi 6 ks v práci v šuplíku. Tak ma to štve, doteraz sa mi to nikdy nestalo. Ďakujem za rady
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

ivka70 je offline (nepripojený) ivka70

ivka70
    Zamestnavatel ma moznost vymenit ich za aktualne do nejakeho casu ..obrat sa na neho.
    halali Žiaľ zamestnávateľ mi oznámil, že sa to nedá ☹️

kn-alka je offline (nepripojený) kn-alka

Jarka jméno mé :) kn-alka
    nemáš na nich dátum, dokedy sú platné? väčšinou sú platné ešte celý január nasledujúceho roka
    5 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    halali Na zadnej strane je, ze na odber jedál do 31.12.2024.
    V ďalšom odstavci sa píše, že poukážka bude prijatá na preplatenie od zmluvných partnerov najneskôr do 20.1.2025.
    Skúšala som aj v Tescu zaplatiť, po načítaní kódu vyskočilo, že je už neplatná.
    kn-alka tak už len obrátiť sa na zamestnávateľa alebo potom rovno na gastro-firmu, zamení lístky za 2025

zamestnávateľ má takisto možnosť zaslať poštou gastro-firme lístky na výmenu , len sa mu asi neoplatí kvôli pár kusom platiť províziu
    ivka70 v obchode nezaplatite, skor v nejakej restauracii ....
    halali To som urobila ako prvé. Oslovila som obidvoch no s negatívnym výsledkom bohužiaľ
    veronikasad Skús kontaktovať priamo dodávateľa gastrolistkov vo svojom regione
      zbaliť

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.