Zavrieť

Porady

Zrážková daň pri vyplatení podielu na zisku - Registračná povinnosť - (tlačivo)

Prosím poradiť, spoločnosť s.r.o. v minulosti ešte nebola regitrovaná pre zrážkovú daň (už je registrovaná daň z príjmov,DPH,...)
Prosím poradiť v registrácii k zrážkovej dani - či sa podáva toto tlačivo a ktoré kolónky je potrebné vyplniť.
(REGDPv21_1) ŽIADOSŤ O REGISTRÁCIU, OZNÁMENIE ZMIEN, ŽIADOSŤ O ZRUŠENIE REGISTRÁCIE NA DAŇ Z PRÍJMOV A DAŇ Z PRIDANEJ HODNOTY

Mám vyplnené len kolónky (viď. prílohy)
- dátum ku ktorému nastala zmena som zadal 31.12.2024 (vtedy bol podiel na zisku poukázaný z firemného účtu na súkromný účet spoločníka)
- zadal som že ide o zmenu k tomuto dátumu 31.12.
- ďalej už mám vyplnenú len časť III. a IV. - (III.právnická osoba-názov,ičo a IV.sídlo atď...)
Počet príloh - 0

Počet príloh 0. Dátum podania aktuálny...

Je to prosím takto správne?
Ďakujem
Naposledy upravil speedy_vw : 13.01.25 at 18:48
Snímka obrazovky 2025-01-13 o 13.10.10.png  
Snímka obrazovky 2025-01-13 o 13.12.14.png  
1/1
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

swon je offline (nepripojený) swon

swon
    neriešil som žiadnu registráciu. Jednoducho som vyplnil oznámenie o zrazenej dani, teda sumu v € a zaslal som do 15 nasl. mesiaca a aj odviedol zrážkovú daň DÚ po mne žiadnu registráciu na zrážkovú daň nepožadoval a takto to už robím 2 rok

Zrážková daň pri vyplatení podielu na zisku - Registračná povinnosť - (tlačivo)

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.