Zavrieť

Porady

Ako pridať člena do skupiny VšZP

Poprosím presný postup (aj so screenshotmi ak sa dá) ako pridať člena do existujúcej skupiny v mobilnej aplikácii všeobecnej zdravotnej poisťovne? Čo som našiel postupy všade je to veľmi stroho napísané štýlom: “člena pridáte tak, že zakladatel skupiny pošle žiadosť…” ale nikde neni návod z kroku na krok že pod čím to nájdem, ako sa tam dostanem? Ja som to zaboha nevedel nájsť v aplikácii. A keď som sa tam nejako aj preklikal tak to stále vypisuje že chyba serveru a technická odstávka ale boli tam úplne iné dni písané ako deň v ktorý som to skúšal, a aj 4x som to skúšal, nešlo to. Ako sa tam teda dostanem? Treba ísť na pobočku či ako? Zákaznícka linka nefunguje cez víkend, a tá umelá inteligencia tiež nepovie presný postup. Takže zákaznícka podpora ako keby tam ani nebola.

V prílohe je čo to robí a vždy keď skúsim, tak robí to isté.
Naposledy upravil Gaaspi : 09.02.25 at 16:52
buchač Myslím si, že na pobočke by si mal pochodiť.
Predsa normálne požiadaš, tak nevidím dôvod, že by ťa odmietli.
Ak by aj hej...ešte furt môžeš niekomu vynadať...

Ale inak, postup je asi taký, že :
- otvoríš aplikáciu...alebo pôjdeš na stránku v PC
- otvoríš Peňaženku zdravia...kde hneď od teba bude aplikácia požadovať IBAN účtu.
- klikneš na ikonu " osoba + "
- vyplníš kolónky
- konečný krok je " poslať pozvánku "
- pravdepodobne dotyčnému príde push správa, podľa ktorej sa zariadiš.

Ďalej som nešiel...osobne nepotrebujem zakladať skupinu, pre mňa je to o ničom
Gaaspi Neodmietnu, len môžu povedať že: spravte si to cez aplikáciu. Tak poviem nech mi ukážu postup. Po nejakej pólhodinke klikania hore dole som sa tam aj dostal, ani neviem ako, proste sa len podarilo, vyplnil som tie políčka a keď som ťukol na pozvať tak vyhodilo že nevie sa spojiť so servermi, a že príčina môže byť odstávka ST 20:00-22:00 a ŠT 20:00-21:00 ale to je blbosť lebo som to robil v iný deň a inú hodinu.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

celoslav je offline (nepripojený) celoslav

celoslav
    ja som bol osobne v pobocke pridat clena do pnazenky zdravia..................ale to uz tento rok zrusili.....
    Gaaspi Ďakujem za upozornenie, lebo ja som mal v pláne ísť na pobočku. Takže tam mi to už nespravia?

Ako pridať člena do skupiny VšZP

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.