Zavrieť

Porady

Usporiadat
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Asi tvoj pomýlený názor. Ale! Ak tí, o ktorých hovoríš, by nemali mať PRÁVO, potom štát by im mal vrátiť to, čo mu dali. Tie dôchodky sú len zlomok toho čo dali štátu. A ak mladí odvádzali štátu, hlasovali, rozhodovali, odrazu sa im to v dôchodkovom veku zakáže - čo budú potom hlásať?
A ešte niečo - aj mnohí títo mladí ani nevedia rozdiely medzi HDP a DPH!!! Ale papule si otvoriť vedia!
pavol54 pavol54

pavol54 je teraz online pavol54

misoft
Asi tvoj pomýlený názor. Ale! Ak tí, o ktorých hovoríš, by nemali mať PRÁVO, potom štát by im mal vrátiť to, čo mu dali. Tie dôchodky sú len zlomok toho čo dali štátu. A ak mladí odvádzali štátu, hlasovali, rozhodovali, odrazu sa im to v dôchodkovom veku zakáže - čo budú potom hlásať?
A ešte niečo - aj mnohí títo mladí ani nevedia rozdiely medzi HDP a DPH!!! Ale papule si otvoriť vedia!
Čo mi vytýkaš, však si vypočuj príspevok blbca, na ktorý som reagoval, plus som doplnil ak dôchodcovia, tak potom všetci, aj tí napr. z Jarovníc
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
misoft
Asi tvoj pomýlený názor.
Vidno, že si nepostrehol iróniu k danému videjku...ale čo už.
...a myslím si, že si to videjko ani neotvoril.
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

.
Screenshot_20250619-180248_TikTok.jpg  
OneUp OneUp

.
Screenshot_20250619-103750_TikTok.jpg  
OneUp OneUp

pavol54
zakázať voliť dôchodcom ale aj tým čo žijú v zahraničí aj nezamestnaným, skrátka ak niekto neprispieva daňami, nemá právo voliť, dobre hovorí ten agentík
.
Screenshot_20250619-103134_TikTok.jpg  
OneUp OneUp

.
Screenshot_20250620-103845_TikTok.jpg  
misoft misoft

pavol54
zakázať voliť dôchodcom ale aj tým čo žijú v zahraničí aj nezamestnaným, skrátka ak niekto neprispieva daňami, nemá právo voliť, dobre hovorí ten agentík
TOTO ti vytýkam. Prakticky - súhlasíš s ním, pričom nepremýšľaš o tom, že by sa to aj teba týkalo.
pavol54 pavol54

misoft
pavol54
TOTO ti vytýkam. Prakticky - súhlasíš s ním, pričom nepremýšľaš o tom, že by sa to aj teba týkalo.
veľmi dobre som to naformuloval. presne ako písal buchi treba pochopiť iróniu. V poslednej dobe vo voľbách miešajú karty najmä tí čo v štáte nežijú ani žiť nechcú(napr. Rumunsko a i.) . Ak prestanem platiť dane tak mi môžu zakázať voliť, ale všetkým rovnako, aj tým ktorí dane neplatia.
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

pavol54
misoft
pavol54
veľmi dobre som to naformuloval. presne ako písal buchi treba pochopiť iróniu. V poslednej dobe vo voľbách miešajú karty najmä tí čo v štáte nežijú ani žiť nechcú(napr. Rumunsko a i.) . Ak prestanem platiť dane tak mi môžu zakázať voliť, ale všetkým rovnako, aj tým ktorí dane neplatia.
kto neplatí daň?
OneUp OneUp

.
Screenshot_20250620-133441_TikTok.jpg  
misoft misoft

pavol54
Pali, Pali - znova píšeš tendenčne. KAŽDÝ platí dane (v akejkoľvek forme). Takže i ten dôchodca sice neplatí DAŇ Z PRÍJMU (pretože ju platil, pokiaľ pracoval), ale zato tiež (ako každý) platí DPH v službách, ošetrení, liekoch, tovare, ktorý zakúpi, platí dane za nehnuteľnosti... Dokonca i malé decko zaplatí v obchode pri zakúpení lízanky štátu daň - DPH. Takže nepíš, že dôchodcovia neplatia dane!
OneUp OneUp

.
Screenshot_20250620-103845_TikTok.jpg  
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

OneUp
.
To ťa prekvapilo ??

Čo myslíš, prečo sa zbližujú s KDH a cirkvou ...teda katolíckou cirkvou
misoft misoft

OneUp OneUp

.
Screenshot_20250620-182218_TikTok.jpg  
pavol54 pavol54

misoft
pavol54
Pali, Pali - znova píšeš tendenčne. KAŽDÝ platí dane (v akejkoľvek forme). Takže i ten dôchodca sice neplatí DAŇ Z PRÍJMU (pretože ju platil, pokiaľ pracoval), ale zato tiež (ako každý) platí DPH v službách, ošetrení, liekoch, tovare, ktorý zakúpi, platí dane za nehnuteľnosti... Dokonca i malé decko zaplatí v obchode pri zakúpení lízanky štátu daň - DPH. Takže nepíš, že dôchodcovia neplatia dane!
JA NIE SOM VIKTOR Z TAPROFI takže tam smeruj svoje komenty
OneUp OneUp

.
Screenshot_20250620-205331_TikTok.jpg  
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Zase môžme Čechom len zavidiet
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať