Zavrieť

Porady

Téma je uzavretá.
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

ruSSia
Screenshot_20250820-140702_Gallery.jpg  
marleau marleau

marleau je offline (nepripojený) marleau

OneUp
ruSSia
Mýliš si útok s mierovou misiou.
OneUp OneUp

spinavi ruSSki agresori a okupanti
Naposledy upravil OneUp : 25.01.26 at 14:27
Screenshot_20250820-140702_Gallery.jpg  
OneUp OneUp

jasne, to ukrajinci ich napadli na svojom uzemi
rovnako aj my v roku 1968 a madari v roku 1956
OneUp OneUp

.
Screenshot_20260124-213250_TikTok.jpg  
majkii majkii

majkii je offline (nepripojený) majkii

marleau
Mýliš si útok s mierovou misiou.
marleau
Rusko nikdy nikoho nenapadlo.
Žarty a srandičky sú v inej téme
Len si pripomeňme pár "mierových misií" RuSSka a je jedno, či sa to nazve Sovietsky zväz alebo SNŠ
17 septembra 1939 bok po boku s nacistami napadnutie Poľska na zaklade kolaborácie s nacistickým nemeckom - pakt Ribbentrop-Molotov
30. november 1939 napadnute Fínska, vraj na zničenie údajného Fínskeho fašizmu
už spomínanú bratskú pomoc v Maďarsku 1956, Československu 1968,
25. december 1979 invázia do Afganistánu
roky 1991-92 boli obzvlášť plodne na "mierové misie" RuSSka - Moldavsko, Gruzínsko, Azerbajdžan
1994 až 1999 napadnutie Čečenska, 2008 Gruzínska, 2014 napadnutie Ukrajiny a 2022 invázia Na Ukrajinu
Zoznam agresíí ako vravíš mierových misii ruSSka
https://www.aktuality.sk/clanok/3045...-ruska-armada/

Jedna z najhorší zverstiev ruSSka voči Ukrajine bola v roku 1932/33 známa ako hladomor, Mnohé krajiny vrátane Slovenska uznávajú hladomor na Ukrajine za genocídu
https://sk.wikipedia.org/wiki/Hladom...genoc%C3%ADdu:[6]

Nie len o hlaomore o útoku na Fínsko a Poľsko je dokumentárny film
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
majkii
Len si pripomeňme pár "mierových misií" RuSSka a je jedno, či sa to nazve Sovietsky zväz alebo SNŠ
...keď už sranduješ, tak nepripomenieš aj zopár (pár desiatok) " mierových misií " USSA prípadne celého SS NATO..?

Mobilizácia na ukrajinSSký spôsob
https://www.facebook.com/reel/1250577483590954
Naposledy upravil buchač : 25.01.26 at 14:03
majkii majkii

buchač
majkii
...keď už sranduješ, tak nepripomenieš aj zopár (pár desiatok) " mierových misií " USSA prípadne celého SS NATO..?

Mobilizácia na ukrajinSSký spôsob
https://www.facebook.com/reel/1250577483590954
Pre vás milovníkov a obdivovateľov ruSSka je príznačné spochybňovanie a opravedlňovanie ruSSkých vojen "Rusko nikdy nikoho nenapadlo", "Mýliš si útok s mierovou misiou" a podobné reprodukovanie ruskej propagandy. Čo nepochlpím, je že milióny obetí, zmarených životov, zavraždených v týchto vojnách považujete za srandovanie!!!.
Presne som vedel že príde ačohentistická odpoveď ukázať na usa či NATO, a chápem snahu odkloniť debatu od "Rusko nikdy nikoho nenapadlo" či " mierové misie", ale fakty, udalosti a milióny nevinných obetí nevymaže ani hanebná russká propaganda a jej šíritelia
Naposledy upravil majkii : 25.01.26 at 14:47
buchač buchač

majkii
Presne som vedel že príde ačohentistická ...
...a vedel (vieš o tom) si aj to, že na tejto stránke sa nemá nejak veľmi význam realizovať ?
Ono to nemá nejak význam, keď moderátor ovplyvňuje diskusiu = odpoveď je odstránená....hm, to je také progresívne...
Áno...pochopil si správne, až sa čudujem.
Ostatne nič nové, toto sa deje na nie jednej diskusnej stránke...

Apropó...
Nič také ako „whataboutizmus“ alebo „ačohentizmus“ neexistuje...aj to si vedel ?
Tento propagandistický hejt, ktorý nemá nijaký odborný podklad, si vymysleli agenti v službách amerických záujmov, aby ohlupovali naivné publikum, ktoré si myslí, že všetko zlo sveta sa narodilo s Putinom, a to s jediným cieľom: umlčať verejnú kritiku ich neudržateľných stanovísk. Inak povedané, ten trápny „whataboutizmus“ si vymysleli zbabelci a demagógovia, ktorých usvedčili z nekonzistentnosti ich postojov, ktorí nedokážu čeliť kritickým otázkam a ktorí nevedia čestne zdôvodniť medzery v ich argumentácii.

Svet nie je čierno-biely. A ak ukážeme, že zlí sú tí druhí, tak my musíme logicky byť tí dobrí. Jasné ako facka, nie?
Svet však takto nefunguje, bežne majú obe strany svoje na rováši, prstom sa dá ukazovať na každého.
Ak niečo vytkneme napríklad ruským politikom, určite to nemusí znamenať, že sa vo všetkom stotožňuje s tými americkými – alebo naopak.
Šak už to konečne chopok...

P.S.:
Urážky si nechaj pre svojich progresívnych kamarátov a kamarátky...
Naposledy upravil buchač : 25.01.26 at 17:43
bodliak bodliak

bodliak je offline (nepripojený) bodliak

buchač
...a vedel (vieš o tom) si aj to, že na tejto stránke sa nemá nejak veľmi význam realizovať ?
.
Tak sa nerealizuj.
.
buchač
Apropó...
Nič také ako „whataboutizmus“ alebo „ačohentizmus“ neexistuje...aj to si vedel ?
.
vygúglil si chmelára ? to mi už je relevantný zdroj
.
=> si hlupák
majkii majkii

buchač
Ono to nemá nejak význam, keď moderátor ovplyvňuje diskusiu = odpoveď je odstránená....hm, to je také progresívne.
Kde, ty všade nevidíš progresivizmu
buchač
Apropó...
Múdrosti Eda Chmelára na FB,
A čo iné, logické vysvetlenie
"Ačohentizmus je charakterizovaný ako spôsob diskutéra nezvládajúceho argumentovať, odkloniť pozornosť na niečo iné.

Klasickým a teraz aktuálnym príkladom je, keď teraz niekto rieši problematiku ruskej vojenskej operácie na Ukrajine a ačohentista povie: a čo Amíci v Iraku?"

ten lin https://pfpf.blog.pravda.sk/2024/02/...jakometrizmus/
buchač
P.S.:
Urážky si nechaj pre svojich progresívnych kamarátov a kamarátky...
A kde v mojej reakcii je urážka?
Musí to byť tažké psycho v každom vidieť progresívcov : D
Naposledy upravil majkii : 25.01.26 at 21:05
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

aspon, že sa za toho 400 kg šušnožruta eda....prezývaneho aj svina hanbí
prečo by ho inak nepriznal...a písal to ako svoju myšlienku

za chválu sa dozvieme, že ani vojna na Ukrajine neexistuje....
buchač buchač

majkii
- Kde, ty všade nevidíš progresivizmu

- Múdrosti Eda Chmelára na FB,

- A kde v mojej reakcii je urážka?
Musí to byť tažké psycho v každom vidieť progresívcov : D
- Kokos...na každom kroku, všade vyskakuje...pomaly ako Cibuľa...

- Kokos...zaujímavé...vskutku zaujímavé.
Takže ak niektorí z vás zacituje Chmelára (lebo sa mu to hodí), tak je to v poriadku. Ak to urobí druhá strana, tak už je to " múdrosť "...???
Krásne pokrytectvo prvého rangu.
Jedno si dovolím tvrdiť...na hentého 400 kg maníka (ako by ho nazval bjuty) rozhodne z Porady nemá nik z nás...

- Ak nevieš, tvoj problém.
Ale je to asi pre teba ťažké vidieť v každom (kto má iný názor) milovníka a obdivovateľa Ruska...

No ja ťa chápem, že ty musíš adorovať progresívcov a byť perfídny až do krajnosti...veď si sledovaný zamestnávateľom, bojíš sa kopačiek.

,,,ozaj...ten odkaz na blog od Fabina si radšej vymazal.
Si si uvedomil, že píše vcelku to isté,čo aj ja...a nie to, čo tvrdíš ty.
Ačohentizmus a dvojakometrizmus
https://pfpf.blog.pravda.sk/2024/02/...jakometrizmus/
majkii majkii

bjuty smis

vtipné je, že od Eda prevzal tvrdenie, že ačohentizmus neexistuje, ale zalezený v šuťáku brechá, že som ja ačohentista, a tu sa zavzdušňuje že najaká urážka že je milovník russka, a pritom zo šuťáku pre svoje publikom šteká o paštéke Májke, už sa úplne opustil
bjuty smis bjuty smis

majkii
bjuty smis

vtipné je, že od Eda prevzal tvrdenie, že ačohentizmus neexistuje, ale zalezený v šuťáku brechá, že som ja ačohentista, a tu sa zavzdušňuje že najaká urážka že je milovník russka, a pritom zo šuťáku pre svoje publikom šteká o paštéke Májke, už sa úplne opustil
Typické...

smutné, čo s nimi narobila ruSSka propaganda....že oni za hovnomety 10 centov na deň nedajú a stačí im infovojna
Naposledy upravil bjuty smis : 26.01.26 at 09:41
buchač buchač

buchač
majkii
majkii
vtipné je, že od Eda prevzal tvrdenie, že ačohentizmus neexistuje, ...
Vtipné na tom je, že som ti položil otázku = vyzval ťa k tomu, aby si uviedol počty amerických základní vo svete.

Na túto moju otázku si neodpovedal, no odbočil si niekde úplne inde...viď

majkii
Pre vás milovníkov a obdivovateľov ruSSka je príznačné spochybňovanie a opravedlňovanie ruSSkých vojen "Rusko nikdy nikoho nenapadlo", "Mýliš si útok s mierovou misiou" a podobné reprodukovanie ruskej propagandy. Čo nepochlpím, je že milióny obetí, zmarených životov, zavraždených v týchto vojnách považujete za srandovanie!!!.
Presne som vedel že príde ačohentistická odpoveď ukázať na usa či NATO, a chápem snahu odkloniť debatu od "Rusko nikdy nikoho nenapadlo" či " mierové misie", ale fakty, udalosti a milióny nevinných obetí nevymaže ani hanebná russká propaganda a jej šíritelia
Dokonca si začal spomínať to ačentovanie.
Ibaže k nemu si sa uchýlil ty a rozhodne nie ja....to vidí každý nezaujatý normálny...
No ty nie si ani jedno...si zaujatý a rozhodne nie si normálny...proste perfídny potrimiskár.
Teba je ľahko rozobrať na drobné, niečo ako Lego alebo Merkúr...iba s tým rozdielom, že s tými stavebnicami je oveľa väčšia zábava.
Zmeň si nick na Mindrák...lepšie sa k tebe hodí.
bjuty smis bjuty smis

fííííha...dalšiemu si vzal vietor z plachiet :

to fakt nevidáš, ako ti naložil a ty sa strapnuješ nepodarenými pokusmi o unik ????
buchač buchač

buchač
Ibaže k nemu si sa uchýlil ty a rozhodne nie ja....to vidí každý nezaujatý normálny...
No ty nie si ani jedno...si zaujatý a rozhodne nie si normálny...
bjuty smis

to fakt nevidáš, ako ti naložil a ty sa strapnuješ nepodarenými pokusmi o unik ????
Pánabeka bjuty...ale ja vravím o videní tých, čo sú nezaujatí a aj normálni.
Teba do tej skupiny nejak nezaraďujem.

Ty si jeho obhajca, že sa tak vehementne angažuješ ???
...a nejakej paštéke vezmem vietor z plachát na počkanie, keď sa mi bude chcieť.
Kuwa Bu Chac Kuwa Bu Chac

Kuwa Bu Chac je offline (nepripojený) Kuwa Bu Chac

buchač
buchač
bjuty smis

...a nejakej paštéke vezmem vietor z plachát na počkanie, keď sa mi bude chcieť.
Uz niekde zalez debile
bjuty smis bjuty smis

buchač
buchač
bjuty smis

tak to so potom rád, že si sa tak rýchlo otriasol a možme ísť dalej

dnes začal obnovení proces s kočnerom za vraždu Kuciaka

nevieš náhodou, či predvolali vlastizradcu fica ?

viac krát verejne vyhlasoval, aj na mitingoch vyblakoval že on vie, kto Kuciaka zavraždil a povie to......
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať