Zavrieť

Porady

Usporiadat
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Ale ty o rozum už nie....
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Fico nemá dosť informácií o ruskom útoku. Už bežíme na pomoc (komentár)
Čítajte viac: https://komentare.sme.sk/c/23477865/...-komentar.html
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Po výmaze môjho príspevku dávam repete.

Miesto ...." Džízes, ženská...to je ale grc. "
napíšem ..." Uvedený komentár je zanieteným osočovaním ..."

Autorka komentára nespomenula viacero skutočností, ktoré sú známe...napr.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok...revziat-vyzna/
Je vhodné prečítať si aj diskusiu.

Samozrejme, že Fico nemá dostatok informácií...veď kto ich má a ktoré sú tie pravdivé ?
Najlepšie info má samozrejme Zelený a potom SMEtiari, Debili a Neaktuality....

Autorka spomenula aj atentát na Fica.
By som snáď jej a každému s takým názorom doprial podobnú skúsenosť v podobe pár guliek do brucha. Ono by stačila iba jedna a každý by inak spieval na JISke.

P.S.:
Aj toto bude vymazané.
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

buchač
Po výmaze môjho príspevku dávam repete.

Miesto ...." Džízes, ženská...to je ale grc. "
napíšem ..." Uvedený komentár je zanieteným osočovaním ..."

Autorka komentára nespomenula viacero skutočností, ktoré sú známe...napr.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok...revziat-vyzna/
Je vhodné prečítať si aj diskusiu.

Samozrejme, že Fico nemá dostatok informácií...veď kto ich má a ktoré sú tie pravdivé ?
Najlepšie info má samozrejme Zelený a potom SMEtiari, Debili a Neaktuality....

Autorka spomenula aj atentát na Fica.
By som snáď jej a každému s takým názorom doprial podobnú skúsenosť v podobe pár guliek do brucha. Ono by stačila iba jedna a každý by inak spieval na JISke.

P.S.:
Aj toto bude vymazané.
Nič som nevymazala len som to presmerovala.
A ty o atentáte máš viac info? No že daj. Nemáš lebo len kecáš jak furt. Ale národ ho odsúdil aj tak, prečo potom sa iné zverstvá nedajú odsúdiť? A ten tvoj článok z pravdy mení niečo na tom zverstve? Kto vie, ako to teda bolo ale podstata ostáva.
Naposledy upravil Tweety : 15.04.25 at 07:30
bjuty smis bjuty smis

jasné, že vie...

sfetovaný tunelár kovošrotu vytiahol fotky saka )

síce na 1. pohľad úplne iné, ako má vlastizradca na sebe pri tom " atentáte ", ale vytiahol

sám ich zobral, nafotil na mobil , pokecal s ficom a zobral ich ako dôkazy v igelitke na políciu
Naposledy upravil bjuty smis : 16.04.25 at 07:33
buchač buchač

Tweety
No že daj.
Máš tam chybu...
https://slovnik.juls.savba.sk/?w=no%...pskcs&d=psken#

Tweety
A ty o atentáte máš viac info? No že daj.
Nemáš lebo len kecáš jak furt. Ale národ ho odsúdil aj tak, prečo potom sa iné zverstvá nedajú odsúdiť?
Nemám, tvrdím snáď opak, vidíš to tam ?...a vôbec, na čo by mi boli ?
Ani ty ich nemáš...alebo si snáď čítala chorobopis ? Ale neboj, zvládneš to aj bez nich.
ALE netvrdím to, čo robia poniektorí, že atentát považujú za filmovačku...lebo toto sa len tak nedá zaonačiť.
...a ostávam pri názore, že taká strieľačka do brucha nie je sranda. Na zmene názoru ma nik nepresvedčí...na to nemá nik.

Kecám ? Keď myslíš...poslúž si.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Potešilo?Skôr "potešilo"! Včera doručili výmery za TKO a dane za nehnuteľnosti a byty. Kým u TKO bolo len mierne zvýšenie (kozmetické ), u dane za byt to bolo zvýšenie o 33,33% !
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

misoft
Potešilo?Skôr "potešilo"! Včera doručili výmery za TKO a dane za nehnuteľnosti a byty. Kým u TKO bolo len mierne zvýšenie (kozmetické ), u dane za byt to bolo zvýšenie o 33,33% !
aj u nás, náš primátor sa snažil, ste na tom dobre........
Negoce Negoce

Keď bol Robert Fico v opozícii, kritizoval vládu za drahé energie a žiadal pomoc pre Slovalco, ktoré prepustilo 400 ľudí. Dnes, ako premiér, mlčí pri podobnej vlne prepúšťania — napríklad obuvnícke fabriky Ecco v Martine (650 zamestnancov), Lowa v Handlovej či ZKW v Krušovciach pri Topoľčanoch (420 ľudí). Opozícia mu to pripomína a vyzýva vládu, aby pomohla postihnutým a zlepšila podnikateľské prostredie.

Dôvody zatvárania fabrík sú hlavne drahá práca, vysoké dane, odvody a rastúce náklady na energie. Najmä textilný a obuvnícky priemysel zápasí so silnou zahraničnou konkurenciou z Ázie, kde sú náklady nižšie.

Minister financií Kamenický obhajuje transakčnú daň, ktorú kritizuje aj SNS a prezident Pellegrini. Kamenický tvrdí, že bez nej by v rozpočte chýbali stovky miliónov. Andrej Danko ju chce zrušiť aspoň pre malých podnikateľov.

Slovensko malo v marci najvyššiu infláciu v eurozóne (4 %). Hlavným dôvodom je zvýšená DPH z 20 na 23 %, ktorá sa premieta do cien tovarov a služieb, spolu s transakčnou daňou. Analytici upozorňujú, že vyššie dane ťahajú infláciu nahor a zvyšujú náklady firmám aj domácnostiam.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Čo ma potešilo? V tejto dobe NIČ! Skôr naštvalo! Skonal pápež a na mnohých diskusiách už píšu voloviny - dokonca aj tu na Porade istý člen sem do Šutáku dáva priblblé odkazy na rôzne debiliny. Ako sa vraví - každá novinka trvá tri dni, lenže v tej našej krajine jedna trvá už skoro rok! (Handlová). A stále sa o nej omieľa!
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Podľa prieskumu by chceli byť kanaďania súčasťou EU. Prečo vtedy mlčali keď ich kráľovstvo(Veľká Británia) EU opúšťalo?
Negoce Negoce

AK SA SMER ZASTÁVA GRÁZLOV, A NIE ČESTNÝCH ĽUDÍ, NEMÁ PRÁVO NAZÝVAŤ SA SOCIÁLNOU DEMOKRACIOU

Nechcel som sa tejto mimoriadne nechutnej záležitosti venovať cez sviatky, no keď vidím, ako ľudia strácajú morálny kompas, musím reagovať. Dlhodobo zastávam názor, že za slová sa nemá zatvárať. Ako antifašista som vždy tvrdil, že extrémistov je lepšie mať na očiach než ich zatláčať do ilegality – aj preto som kritizoval trestný čin tzv. osvienčimskej lži.

Dnes preto nesúhlasím s tým, aby bol Daniel Bombic trestne stíhaný za výroky. No zároveň som znechutený, že štátny orgán – Úrad vlády SR – sa počas sviatkov postaví na jeho obhajobu. Ešte väčšie pobúrenie vo mne vyvoláva, že Smer ochotne chráni človeka, ktorý šíri chorobný antisemitizmus, vulgárne uráža každého iného názoru a dehonestuje dejiny. Bombicove výroky, ktoré obsahujú výzvy na vyhladenie židov či oslavovanie Tisa, nemôžeme ospravedlňovať ako "slobodu prejavu".

Ak Smer naozaj verí, že prevzatím tohto "influencera" osloví voličov, mýli sa – v skutočnosti posilňuje Republiku a oslabuje sám seba. Politika má byť o hodnotách, nie o kalkule. Mlčanie členov Smeru na túto tému nie je prejavom lojality, ale zbabelosti. Ak sa tomuto trendu nepostavíme, riskujeme, že nenávisť sa stane novou normou.

autorom je Edo CH.
buchač buchač

Edo CH. v príslušnom statuse toho napísal oveľa viac.
Negoce Negoce

Zuzana Fialová: “Som strašne nahnevaná na to, čo sa deje v SNG. Na ministerstve kultúry majú vkus šesťročného dieťaťa a krutosť tínedžera”
bjuty smis bjuty smis

Len potvrdila svoju povesť....

Tu máš lepšie

Gröhlinga nazval plagiátorom. Denník SME teraz zistil, že poslanec Smeru odpísal celú diplomovku
Dnes šéfuje zahraničnému výboru.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23481510/mari...a-plagiat.html

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať