Zavrieť

Porady

Usporiadat
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

K tej pevnej linke. Keď som bola na humne, tak sa niečo teta suseda navykrikovala: Poď
dole, zvoný ci telefón
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Chobot

Takýto prístup ľudí neuznávam. Nie každý hovor je obťažujúci, nie každý neznámy volajúci je šmejd či predajca na diaľku. Môže volať niekto, koho poznáš, ale z iného čísla, môže to byť kuriér, môže to byť niekto, kto potrebuje s tebou vyriešiť nejakú tvoju záležitosť.

Už len zo slušnosti volajúcemu dvihnem, zistím, kto to je, čo chce a podľa toho sa zariadim. Buď v hovore pokračujem, alebo sa poďakujem a slušne sa rozlúčim s pozdravom. Nech je to hockto, treba ho rešpektovať. Ten človek si môže robiť len svoju prácu.

Ako jeden príbuzný - tiež nedvíha čísla, ktoré nepozná a potom pol hodinu rozoberá, kto mu to asi mohol volať.
Nuž - ide aj o to, z akého čísla furt volajú. Nedávno mne - číslo 0800****** - telefón to označil ako SPAM. Nedvihol som. O 10 znova z toho istého čísla - to už som stlačil to červené (už sa mali dovtípiť, že nemám záujem. A o 15 minút znova. To už som zdvihol a hneď tam začala z nejakej firmy ponúkať hento a toto. Tak som zastavil tú ich "ponuku" a spýtal som sa, odkiaľ majú moje číslo. Vraj z verejnej databázy čísel. Tak som im len povedal, aby moje číslo zo svojho zoznamu vymazali. Ja mám totiž u operátora svoje číslo neverejné, predvoľby 0800 som si u nich dal zablokovať, ukryté. To z verejnej znamená jediné, buď niekomu niečo uniklo, alebo (čo je častejšie - využívajú generátor čísel - predvoľba 0800 je fixná ostatných 6+ čísel sa vygeneruje) - takže teraz nechápem, ako sa im to podarilo obísť.
misoft misoft

Keď už sme pri tých telefónoch....
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Konečne dáš vtip, na ktorom sa dá zasmiať.

Nedávno sa mi nepáčilo, ako si sa posmieval, že birmovaný súdruh. Tuho som rozmýšľala, či niekto z našej triedy nebol na sv. prijímaní, myslím, že nie, teda všetci boli krstení. Myslím, že aj väčšina súdruhov.
PS.
Vŕta mi to v hlave už pár dní, musím zavolať nejakú spolužiačku, precvičiť pamäť namiesto lúštenia krížoviek.
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Som v poradí tretí majiteľ telefónu a napriek tomu, že databáza čísel je len moja, občas aj mne zazvoní hovor pre dcéru. Nedajbože sa vybrať dať opraviť prístup, musím až do PP a keď tam som, zabudnem. Apple je potvora.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
kukučka
Konečne dáš vtip, na ktorom sa dá zasmiať.

Nedávno sa mi nepáčilo, ako si sa posmieval, že birmovaný súdruh. Tuho som rozmýšľala, či niekto z našej triedy nebol na sv. prijímaní, myslím, že nie, teda všetci boli krstení. Myslím, že aj väčšina súdruhov.
Ver tomu, že aj misoft je birmovaný súdruh...
pavol54 pavol54

pavol54 je teraz online pavol54

Mám taký pocit že Fico bol asi posledný štátnik ktorý sa stretol s pápežom Františkom(keďže ten obojstranný zápal pľúc je vážny)
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

S tým pomenovaním nášho predsedu si to prestrelil. On ním isto nie je.

Štátnik je vysoko postavený politik, osoba podieľajúca sa na vedení štátu. Výraz sa používa zvyčajne na označenie obzvlášť rešpektovaného politika, oplývajúceho znalosťami, zručnosťou a víziou pri vedení štátu.
pavol54 pavol54

pavol54 je teraz online pavol54

Tweety

Štátnik je vysoko postavený politik, osoba podieľajúca sa na vedení štátu. Výraz sa používa zvyčajne na označenie obzvlášť rešpektovaného politika, oplývajúceho znalosťami, zručnosťou a víziou pri vedení štátu.
vôbec ma nezaujímajú tvoje subjektívne úvahy
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

pavol54
Tweety

vôbec ma nezaujímajú tvoje subjektívne úvahy
Už si dnes podal hlásenie ?
Že tu máš čas chovať sa ako huliak....
vlado 33 vlado 33

vlado 33 je offline (nepripojený) vlado 33

Nevidím to na dlho otvorené
buchač buchač

481084050_687018983652973_8336959592380473112_n.jpg  
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Teslu som kúpil skôr, než sa Elon zbláznil.“ Značka stráca zákazníkov, mnohí sa hanbia
https://www.hnonline.sk/auto/novinky...nohi-sa-hanbia
misoft misoft

buchač buchač

Smiech prešiel jak psa motor...už mu len kútiky úst trhá, ako postihnutému.

https://www.facebook.com/reel/1357382832126967
vlado 33 vlado 33

By ma zaujímalo, kde je ten slávny Vitalij Vladimirovič Kličko, burcovač pravého sektora, proti ukrajinským rusom v 2014 roku? Ani smrad po ňom neostal!
buchač buchač

Tvrdá hra o ukrajinské bohatstvo: EÚ ponúkla Kyjevu vlastnú dohodu o nerastoch
Európska únia ponúkla Ukrajine vlastnú dohodu o ťažbe nerastov v Ruskom napadnutej krajine. Podľa Európskej komisie bude výhodná pre obe strany, napísal server Politico. Stalo sa to v čase, keď americký prezident Donald Trump oznámil, že Washington je blízko uzavretia podobnej dohody s Kyjevom.

...a supy sa zlietajú.
Ako sa vraví...Nič nie je zadarmo...a aj tá nezištná pomoc sa musí vrátiť.
Akurát Slovensko utrie nos a dostane hovno za tú našu.
bodliak bodliak

bodliak je offline (nepripojený) bodliak

vlado 33
Ani smrad po ňom neostal!
po tebe len smrad
vlado 33 vlado 33

bodliak
vlado 33
Ani smrad po ňom neostal!
po tebe len smrad
To by si nebol ty, žeby si sa neozval poisťováčik Zas nemáš robotu? Choď na Úrad práce
vlado 33 vlado 33

buchač
Tvrdá hra o ukrajinské bohatstvo: EÚ ponúkla Kyjevu vlastnú dohodu o nerastoch
Európska únia ponúkla Ukrajine vlastnú dohodu o ťažbe nerastov v Ruskom napadnutej krajine. Podľa Európskej komisie bude výhodná pre obe strany, napísal server Politico. Stalo sa to v čase, keď americký prezident Donald Trump oznámil, že Washington je blízko uzavretia podobnej dohody s Kyjevom.

...a supy sa zlietajú.
Ako sa vraví...Nič nie je zadarmo...a aj tá nezištná pomoc sa musí vrátiť.
Akurát Slovensko utrie nos a dostane hovno za tú našu.
To je každému jasné, že to nebolo zadarmo. Len sa prepočítali troška Budeme za to troška platiť, znížením životnej úrovne v EÚ.
Naposledy upravil vlado 33 : 25.02.25 at 14:57
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať