Pobavilo a naštvalo.
Asi týždeň dozadu som mal zaujímavý telefonát s "nejakým" poisťovacím maklérom /nebudem menovať/. Pýtal sa ma, v akej som poisťovni, tak som povedal VŠZP. Následne sa ma opýtal, či mám deti a či sú maloleté, hovorím mám 2 a áno.
Potom viedol dosť dlhý monológ, čo všetko má výhodné poisťovňa Dôvera oproti VŠZP /hlavne vyzdvihoval doplatky na lieky/ a aké obrovské má pre našu rodinu zázemie. Následne som sa ho opýtal na konkrétnu vec, a to je zubný strojček pre dieťa. Povedal, že taký benefit neposkytujú, ja som mu povedal, že VŠZP má 450 eur.
Ďalej ma presviedčal a keď videl, že asi u mňa neuspeje, tak ešte posledné steblo záchrany skúsil a povedal, že aj tak je to pre nás výhodné, a keď budem mať 70 rokov a viac a budem dôchodca, nech kľudne idem aj do VŠZP, to ma úplne dorazilo.
Takýto hajzlíci budú presviedčať mladých ľudí, ktorí na lieky nedoplácajú nič, lebo nič neužívajú, ale starší dôchodcovia, nech pekne ostanú vo VŠZP /lebo na nich už sú značné výdavky/.
A potom tu idú vagabundi zo SAS štekať, ako parádne hospodária súkromné poisťovne a v akej strate je VŠZP.
Je to proste svinstvo a takých ľudí treba asi iba nakopať do tých zasmradených falošných rití.
Poisťovňa Dôvera u mňa klesla na samé dno, ak má takýchto poradcov, hoci aj externých, v živote by som sa tam už iba z princípu nedal poistiť.
Je to ako dať si poistiť chalupu proti pádu mimozemského telesa, ale naopak nemať ju poistenú proti povodni /a bývať pri rieke/.
Takto sa o*ebáva do psej matere!!!
Naposledy upravil Nandrolon : 05.06.25 at 09:44